• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimizin yedek anahtarı.

Bu görümceye ve aranızdaki ilişkiye göre değişir. Ben olsam 3 görümcem var asla vermem. Mazallah eve mayın döşerler :eek:

erkeklerin aklında bazı kişiler iyi saklar algısı var

bu algının kaynağı ne bilmiyorum

mesela görümce hep evde ise çalışmıyorsa vs onda dursun lazım olursa garanti diye düşünüyor ama onunki bizde dursun demek aklına bile gelmez

oğlumun ana okulunda bir masa takvimi yapmışlardı fotoğraflı vs

eşim dedi ki bunu anneme verelim iyi saklar ileride anı olur

o nasıl söz dedim annen saklıyor da ben saklayamıyor muyum

mesela o zaman gözümden çıkan ateşi gördü, bir daha böyle bir yorum yapmadı

siz de istemiyorsanız açık açık söyleyin
Evet açık açık söyledim rahat edemedim nedense dedim.
Benim eşimde illa unuturuz diyor karşı taraf kaybedip bir yerde unutamaz çünkü ben unuturum ama (:

Yok olamam eşimin dediğine göre eşim girilmesine izin vermiş evin de öyle girmiş 😁😁😁 kv tam tersini dedi oysa ki aslında olsam iyi fikir bi daha merak edip girmez 🤣🤣
Bizimkiler de telefonla arıyor, açmıyorum. Bu sefer eşimi arıyorlar. Yahu müsait değiliz belki. Belki özel bir andayız 😄😄 Bir gün sinirlendim, kayınvalideme diyecektim az kalsın.
Bir gün de diyor ki: dün gece sizin evin önünden geçtik, salonun ışığı yanmıyordu. Delireceğim 😂😂

Kv de telefonu acmayinca girmiş kadin dusunceli ama sizde var birseyler
Supheniz varsa ki var alin daha iyi kimsenin gunahina girmeyin
10 dk geç açıldı diye bence kimse kimsenin evine girmemeli yatak odasına kadar🤔 yo giriyorsam Rabbim var zaten girmek istemem tabi ki ama daha evliliğin ilk ayında olunca olay insan şaşırıyor bilemedim

E siz iceriden telefon sesi geliyor ama kapiyi acan olmayinca merak etmez misiniz
Telefonum titreşimdeydi büyük ihtimal ama habersiz gelmeleri bile yanlış bence li benim kv hep gelir aşağı kapıda arar 🙈 yine de belki çok merak etmiştir dedim olayı hiç uzatmadım zaten ama yanlış geldi bilemiyorum.
Çünkü telefonu ben evde bırakıp şarja aşağı inmiştim 10 dakika anca sürdü çöp attım bi ekmek aldım geldim evde misafir ama içeride 🤔😬😁😁

Evden ayrilirken önceden yöneticiye bırakıyorduk evde bir sıkıntı olursa diye. (Su patlar, şartel atar ikisinide yaşadım malesef) Şimdi güvenliğe bırakıyoruz.
Kayınvalidem biraz meraklı bir tipdir. Ben yokken girmek isteyecektir, ev pis ise ölene kadar dedikodumu yapabilir o yüzden vermem. Kaybedersem çilingir çağırırım.
Evet belki benimde yapıldı çünkü yatak odama girmiş ilk orayı düzenle kızım dedi utanmadan 🙄

Kızlar merhabalar bizim evimizin yedek anahtarı eşimin kardeşinde duruyor çok yakın evlerimiz eşime geçen gün al ne gerek var dedim ama dışarda kalırsak diye korkup vermiş.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda sizce kalmalı mı anahtar başka birisinde kalmamalı mı?
Arada kaldım. Siz olsanız görümceye anahtar verir misiniz? :)
Huyuna suyuna bağlı .

Görümcem yok bilmiyorum 🥰🥰🥰🥰

Telefonum titreşimdeydi büyük ihtimal ama habersiz gelmeleri bile yanlış bence li benim kv hep gelir aşağı kapıda arar 🙈 yine de belki çok merak etmiştir dedim olayı hiç uzatmadım zaten ama yanlış geldi bilemiyorum.
Çünkü telefonu ben evde bırakıp şarja aşağı inmiştim 10 dakika anca sürdü çöp attım bi ekmek aldım geldim evde misafir ama içeride 🤔😬😁😁
Ayy çok kötü. Kimsenin yapmaması lazım bence. Ev müsait olmaz, sen müsait olmazsın. Hâlden anlayan insan böyle bir şey yapmaz

😂😂 Bedduani aynen geri iade ediyorum oğlun var galiba senin 😁
Tesekkur ederim canim senin yok galiba😄😄😄

Dayanmış dememiş içeri girmiş demiş zaten 🤷
E bende ayni seyi soyluyorum olabilir yani
10 dk geç açıldı diye bence kimse kimsenin evine girmemeli yatak odasına kadar🤔 yo giriyorsam Rabbim var zaten girmek istemem tabi ki ama daha evliliğin ilk ayında olunca olay insan şaşırıyor bilemedim
Daha detaya girince haklisiniz ama konu basinda bunlari bilmiyordum kusura bakmayin
Kv ni tanimiyorum ama belki normal birsey zannedip girmis olabilir
Eskiden ozel mi vardi
Ben savunmam kardeşimin eşine yapılsa bizlerde geliniz çünkü.
Tek senin icin demiyorum burda ne olaylar var kv gorumce yapinca olay anne baci yapinca normal olan

tek sorun çilingirmiş gibi mesaj yazanlar var ama evde bir çok kaza olabilir
babamın evinin anahtarı hepimizde var şehre gelen girer babasının evi sonuçta benim evimin babamda var diğer kardeşler şehir dışında
abimin evi babamın evinin alt katı anahtarı var merdivende asılır durur kimse girmez ama mesela kendileri şehir dışında açtı telefon benden bi şey istedi anahtarı aldım girdim kargoladım
illa lazım oluyor ya ben veririm verdim yani
arkadaşım da memlekete giderken bana verdi bi şey falan olur dursun gerekirse diye
güvenlik kapıcı veya yöneticidense arkadaşa güvenmek daha mantıklı

Tesekkur ederim canim senin yok galiba😄😄😄

E bende ayni seyi soyluyorum olabilir yani

Daha detaya girince haklisiniz ama konu basinda bunlari bilmiyordum kusura bakmayin

Kv ni tanimiyorum ama belki normal birsey zannedip girmis olabilir
Eskiden ozel mi vardi

Tek senin icin demiyorum burda ne olaylar var kv gorumce yapinca olay anne baci yapinca normal olan
Evet canım yok senin gibi kaynana olacağıma olmasın daha iyi elin kızına eziyet aman aman oğluna böyle yaparsan bı seneye kalmaz yüzüne bakmazlar senin bak dedi dersin 😂

Kızlar merhabalar bizim evimizin yedek anahtarı eşimin kardeşinde duruyor çok yakın evlerimiz eşime geçen gün al ne gerek var dedim ama dışarda kalırsak diye korkup vermiş.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda sizce kalmalı mı anahtar başka birisinde kalmamalı mı?
Arada kaldım. Siz olsanız görümceye anahtar verir misiniz? :)
Ben veririm neden vermeyeyim ki.. Tatile gidiyoruz ya da dışarda oluyoruz evde bi su patlasa Allah korusun başka bir durum olsa ya da uzaktayken evde unuttuğum gerekli bir eşya veya herhangi birşey olsa arayıp isteyebileceğim ya da evi su basmış, lamba açık kalmış, doğalgazı kapatmayı unutmuşuz, Aaaaa anahtarı evde unuttuk kapıda kaldık diyebileyeceğim birinin olması gayet güzel bir durum.. Apartman görevlisine bırakmaktansa görümceme bırakırım.. ☺️

Bu arada evimin yedek anahtarını görümceme değil de kayınvalideme bıraktım.. 🤭 3 yıllık evliyiz belki de 10 kez falan ondaki anahtarımız farklı sebeplerden dolayı işe yaramıştır..

Ama kayınvalidemin karakterini az çok bildiğim için rahatça bırakıyorum. Bir arkadaşımın eşi annesine yedek anahtar vermiş arkadaşım diyor ki ne zaman bi dışarı bir yerlere gitsek kv benim eve giriyor bi de utanmadan kahve yaptım balkon keyfi yapıyoruz, çamaşırları da öyle atmışsın koltukların üzerine güzelce astım evi de süpürdüm falan diye telefonda da konuşuyormuş bunlarla 😳😳 böyle bir kv olsa asla bırakmam o da bir gerçek.. Ya da görümce öyle bir karakterse yine bırakmam..

Offf en dertli olduğum konu. Habersiz gelip duştaysam ya da evde yoksam filan girdiği de oldu. Ben anneme kalmaya gittiğimde evde story attığı da oldu. Saç baş kavga edecek kadar düşük değilim ama tek çözüm bu gibi görünüyor. Vermeme şansınız varsa vermeyin anahtar valla.

Back
X