- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet açık açık söyledim rahat edemedim nedense dedim.erkeklerin aklında bazı kişiler iyi saklar algısı var
bu algının kaynağı ne bilmiyorum
mesela görümce hep evde ise çalışmıyorsa vs onda dursun lazım olursa garanti diye düşünüyor ama onunki bizde dursun demek aklına bile gelmez
oğlumun ana okulunda bir masa takvimi yapmışlardı fotoğraflı vs
eşim dedi ki bunu anneme verelim iyi saklar ileride anı olur
o nasıl söz dedim annen saklıyor da ben saklayamıyor muyum
mesela o zaman gözümden çıkan ateşi gördü, bir daha böyle bir yorum yapmadı
siz de istemiyorsanız açık açık söyleyin
Yok olamam eşimin dediğine göre eşim girilmesine izin vermiş evin de öyle girmişHayır sadece siz duşta olmayabilirsiniz. Eşinizle birlikte duşta olabilirsiniz![]()
Rahatsız oldum anahtarımızı al dedim. neden diyorSorsaydın eşine " kapısının anahtarını muhafaza edemeyecek olan bir biz miyiz? " diye
Bizimkiler de telefonla arıyor, açmıyorum. Bu sefer eşimi arıyorlar. Yahu müsait değiliz belki. Belki özel bir andayızYok olamam eşimin dediğine göre eşim girilmesine izin vermiş evin de öyle girmişkv tam tersini dedi oysa ki aslında olsam iyi fikir bi daha merak edip girmez
![]()
10 dk geç açıldı diye bence kimse kimsenin evine girmemeli yatak odasına kadarKv de telefonu acmayinca girmiş kadin dusunceli ama sizde var birseyler
Supheniz varsa ki var alin daha iyi kimsenin gunahina girmeyin
Telefonum titreşimdeydi büyük ihtimal ama habersiz gelmeleri bile yanlış bence li benim kv hep gelir aşağı kapıda ararE siz iceriden telefon sesi geliyor ama kapiyi acan olmayinca merak etmez misiniz
Evet belki benimde yapıldı çünkü yatak odama girmiş ilk orayı düzenle kızım dedi utanmadanEvden ayrilirken önceden yöneticiye bırakıyorduk evde bir sıkıntı olursa diye. (Su patlar, şartel atar ikisinide yaşadım malesef) Şimdi güvenliğe bırakıyoruz.
Kayınvalidem biraz meraklı bir tipdir. Ben yokken girmek isteyecektir, ev pis ise ölene kadar dedikodumu yapabilir o yüzden vermem. Kaybedersem çilingir çağırırım.
Ben savunmam kardeşimin eşine yapılsa bizlerde geliniz çünkü.E kadinda bekledi belki bekledi baakti acan olmadi girdi hersey olabilir annemiz yapsa kardes eşine savunuruz ama .
Huyuna suyuna bağlı .Kızlar merhabalar bizim evimizin yedek anahtarı eşimin kardeşinde duruyor çok yakın evlerimiz eşime geçen gün al ne gerek var dedim ama dışarda kalırsak diye korkup vermiş.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda sizce kalmalı mı anahtar başka birisinde kalmamalı mı?
Arada kaldım. Siz olsanız görümceye anahtar verir misiniz? :)
Oglun dagitti deseydin ay ne ayip mahrem ayolEvet belki benimde yapıldı çünkü yatak odama girmiş ilk orayı düzenle kızım dedi utanmadan![]()
Savunmayiz savunmayin sizde .E kadinda bekledi belki bekledi baakti acan olmadi girdi hersey olabilir annemiz yapsa kardes eşine savunuruz ama .
Ayy çok kötü. Kimsenin yapmaması lazım bence. Ev müsait olmaz, sen müsait olmazsın. Hâlden anlayan insan böyle bir şey yapmazTelefonum titreşimdeydi büyük ihtimal ama habersiz gelmeleri bile yanlış bence li benim kv hep gelir aşağı kapıda araryine de belki çok merak etmiştir dedim olayı hiç uzatmadım zaten ama yanlış geldi bilemiyorum.
Çünkü telefonu ben evde bırakıp şarja aşağı inmiştim 10 dakika anca sürdü çöp attım bi ekmek aldım geldim evde misafir ama içeride![]()
Tesekkur ederim canim senin yok galibaBedduani aynen geri iade ediyorum oğlun var galiba senin
![]()
E bende ayni seyi soyluyorum olabilir yaniDayanmış dememiş içeri girmiş demiş zaten![]()
Daha detaya girince haklisiniz ama konu basinda bunlari bilmiyordum kusura bakmayin10 dk geç açıldı diye bence kimse kimsenin evine girmemeli yatak odasına kadaryo giriyorsam Rabbim var zaten girmek istemem tabi ki ama daha evliliğin ilk ayında olunca olay insan şaşırıyor bilemedim
Kv ni tanimiyorum ama belki normal birsey zannedip girmis olabilirTelefonum titreşimdeydi büyük ihtimal ama habersiz gelmeleri bile yanlış bence li benim kv hep gelir aşağı kapıda araryine de belki çok merak etmiştir dedim olayı hiç uzatmadım zaten ama yanlış geldi bilemiyorum.
Çünkü telefonu ben evde bırakıp şarja aşağı inmiştim 10 dakika anca sürdü çöp attım bi ekmek aldım geldim evde misafir ama içeride![]()
Tek senin icin demiyorum burda ne olaylar var kv gorumce yapinca olay anne baci yapinca normal olanBen savunmam kardeşimin eşine yapılsa bizlerde geliniz çünkü.
Savunmam zaten ben aralarina bile karismam simdide sonrada herkese karsi bir mesafem olur mutlakaSavunmayiz savunmayin sizde .
Evet canım yok senin gibi kaynana olacağıma olmasın daha iyi elin kızına eziyet aman aman oğluna böyle yaparsan bı seneye kalmaz yüzüne bakmazlar senin bak dedi dersinTesekkur ederim canim senin yok galiba
E bende ayni seyi soyluyorum olabilir yani
Daha detaya girince haklisiniz ama konu basinda bunlari bilmiyordum kusura bakmayin
Kv ni tanimiyorum ama belki normal birsey zannedip girmis olabilir
Eskiden ozel mi vardi
Tek senin icin demiyorum burda ne olaylar var kv gorumce yapinca olay anne baci yapinca normal olan
HahahaEvet canım yok senin gibi kaynana olacağıma olmasın daha iyi elin kızına eziyet aman aman oğluna böyle yaparsan bı seneye kalmaz yüzüne bakmazlar senin bak dedi dersin![]()
Ben veririm neden vermeyeyim ki.. Tatile gidiyoruz ya da dışarda oluyoruz evde bi su patlasa Allah korusun başka bir durum olsa ya da uzaktayken evde unuttuğum gerekli bir eşya veya herhangi birşey olsa arayıp isteyebileceğim ya da evi su basmış, lamba açık kalmış, doğalgazı kapatmayı unutmuşuz, Aaaaa anahtarı evde unuttuk kapıda kaldık diyebileyeceğim birinin olması gayet güzel bir durum.. Apartman görevlisine bırakmaktansa görümceme bırakırım..Kızlar merhabalar bizim evimizin yedek anahtarı eşimin kardeşinde duruyor çok yakın evlerimiz eşime geçen gün al ne gerek var dedim ama dışarda kalırsak diye korkup vermiş.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda sizce kalmalı mı anahtar başka birisinde kalmamalı mı?
Arada kaldım. Siz olsanız görümceye anahtar verir misiniz? :)