merhaba,benım bıldığım o boruların hıçbir sekılde kapanmaması lazım güvenlik açısından hatta rengının bıle(siyah olmalı) değişmemesi lazım zaten yasakmış ayrıca allah göstermesin gazdan kaynaklanan bır sorun olursa eğer onları kapatırsanız siz suçlu durumda olursunuz!umarım yanlış bilgi vermememişimdir.boyacı bır arkadaşım söylemişti
ben anlayamadım nasıl olduğunu ,iki geniş duvar boyunca borumu var yani soba borusu gibi değilmi bildiğimiz ince borulardan değil ,valla resim yollarsan daha iyi bilgi verebiliriz sanırım ..
Casıo elektirikçilerde satılan plastık bir ürün var şu an aklımda değil ismi hatta bunlar kabloları toplamak için kullanılıyor uzun kapaklı bir şey aklıma gelirse ismini yazarım eltimde klıma borusu dışarda kaldı bayağı bir uzun evin içinde kötü bir görüntü oluşturmuştu onu kullandı ismi balık sırtı olması lazım (sonunda geldi aklıma )
anladım şimdi ,herkesin evinde olan ince siyah borulardan ,onları duvar renginde boyayabiliyorsun ,benim diğer evimde aynı öyle siyahtı hol boyunca uzanıyordu ,gazı açmaya geldiklerinde siyah olması gerekiyormuş sadece, evim yeni yapılmıştı kimse oturmadığı için daha önceden boyanmamıştı ,yetkililer gazı açtı sordum boyanabilir dedi boyamıştık ,sende öyle yapabilirsin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?