Sürekli tetikte yaşıyorum hayatıSakın olun
Ne olur ne olmaz eviniz de her odanız da guvenli alanlara işaret koyun
Tatbikat yapın
Ve korkmayın
Öyle olacak en sonunda malda mülkte değilim çocuğum eşim bişey olursa korkuyorumBirçok insan tedirgin oldu haklısınız siz de korkmuşsunuz. Ancak bunu takıntı haline getirip iş bile yapamayacak kadar düşünmeniz sağlığınız için iyi değil. En kısa zamanda bir psikologdan destek almanızı öneririm
Bilmiyorum kiBilirkisi cagirmak (belediye haricinde) mumkun mu acaba bu durumda?
Çok haklısnız ama işte ya olursa diye içim içimi yiyor alı koyamıyorum bir yandaysa neden kessinler kendi işçilerimde kendilerinde orda diyorumLütfen yanlış anlamayın ama İzmir depreminde gittiği dişçide ölenler, gittiği kuaförde ölenler vardı.
Belediye bile gelip bakmış kesilmemiş demişler.
Olacak olan gittiğiniz misafirlikte aldığınız hizmette de sizi bulur
Genişletmek için sanırım böyle bir yönteme başvuruyor cahil insanlar resmen canlı cinayet biçimiÖzür dileyerek soruyorum bilmiyorum çünkü. Altta dükkan olan yerlerde neden kolon kesiliyor
Gerçekten ateş basıyor aklıma geldikçe bir yanmamda çalışanları kendileri var öyle bir şey yapmazlar diyorum ama hep rüyalarıma giriyorKorkmanızı anlıyorum ama defalarca girip gözlerinizle gördüğünüz halde inanmayıp hala korkmanız artık paranoya işareti. Acilen destek almalısınız geçmiş olsun.
Alanı genişletmek içinÖzür dileyerek soruyorum bilmiyorum çünkü. Altta dükkan olan yerlerde neden kolon kesiliyor
Tedirgin olmanız çok normal altı dükkan olan herkes baktırmıştır mutlaka size bilirkişi de söylemiş kesmemişler diye zaten tekstil demişsiniz kolonlarla işleri yok adamlar doğru söylüyordur rahatlayınÇok haklısnız ama işte ya olursa diye içim içimi yiyor alı koyamıyorum bir yandaysa neden kessinler kendi işçilerimde kendilerinde orda diyorum
Her evin altında dükkan var nadirdir dükkan olmayan evAnnemin alt katı da dükkan.
Bizde çok rahatsız olduk özellikle bu depremden sonra.
Evet kolon kesme falan olmamış ama içimiz rahat değil.
Belki birgün birisi gelir keser çünkü ortada kolanlarin olması dükkanın islevini düşürüyor.
Biz satışa çıkarttık evi hemen gitmek istiyoruz.
daha geniş ve güzel görünsün diye maalesefÖzür dileyerek soruyorum bilmiyorum çünkü. Altta dükkan olan yerlerde neden kolon kesiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?