Ama fotoğraf çekmiş eşiniz bakin kolonlar tam demiş. Bence dükkan sahibinin üstüne gitmeyin artık, belliki adam bu konuda dürüst. Boşuna komşunuzla huzursuzluk çıkmasın.Dün eşime gelin kontrol edin demiş eşim gitti ben yemek yapıyordum gidemedim fotoğraf çekmiş eşim kolonlarda evle tam hizası hepsi tam ama içim rahat değil yinede
Kafayı yicem şimdide aklıma acaba kontrol ettirdiler içimiz rahat etsin diyede artık kesecekler mi diye geliyor zaten kontrol ettiler daha bakmazlar gibi düşünürler geliyorAma fotoğraf çekmiş eşiniz bakin kolonlar tam demiş. Bence dükkan sahibinin üstüne gitmeyin artık, belliki adam bu konuda dürüst. Boşuna komşunuzla huzursuzluk çıkmasın.
Kafayı yicem şimdide aklıma acaba kontrol ettirdiler içimiz rahat etsin diyede artık kesecekler mi diye geliyor zaten kontrol ettiler daha bakmazlar gibi düşünürler geliyor
Kızlar merhaba biz evi alalı 7 sene oldu 4 katlı aşağısı dükkan olan bir bina evimi çok severek aldım eşim nişanlıyken sırf ben istedim diye aldı ama deprem olayından sonra psikolojim bozuldu Kocaeli Gebze tarafında oturuyoruz eşim aile Apartmanı’nın da oturmak istemedi burayı aldı hala kredimiz devam ediyor 3 sene falan kaldı şimdi bizim aşağımız tekstil atölyesi olarak tutuldu kesim ve depo olarak kullanılıyor yan tarafımızdaki bina ise dikiş yaşıyor ben depremden sonra sürekli korkuyorum acaba kolon mu kestiler diye yemek yiyemiyoruz dükkan açılalı bir sene oldu kiralayan dükkan sahibi korkmayın lütfen ben İzmir depremi yaşadım kolono çivi bile takma taraftarı değilim dedi ama ne kadar inanırsan tabi …neyse için rahat etmedi geçen haftalarda belediye çevre ve şehircilik başvurdum gelip mühendisler bakmışlar evinizde rahatça oturun herhangi bir kolon kesme durumu yok dedi ama bir belge vermedi fotoğraflarını çektik sorun yok dediler sadece o kadar Kızlar şimdi sürekli dükkana girip kontrol de edemem adım deliye çıkacak yakında çünkü iki üç defa girdim müsade ettiler öğretmenim çocuğum ilgilenemez hale geldim yediğimden içtiğimden tat almıyorum rüyalarıma kolon kesmişler gibi giriyor eşim gececi şuan yarın sabah bende gidicem işe öğrencilerime odaklanamıyorum çok sevdiğim evimden bir anda soğudum iş bile yapmak istemiyorum bana bişey söyleyim lütfen kafayı sıyırıcam yoksa
Evet ama sonra keselerde diye düşünüyorumPsikolojiniz normal değil destek alın lütfen önce kendiniZ sonra aileniz ve öğrencileriniz için. Koskoca belediye niye size yalan söylesin
Baya takıyorum uffdKolon kesilince zaten anlamamanız mumkun değil. Şu an kolonlar tam kesilirse de anlayacaksınız -öyle bir şey olursa tabi- daha başka yapabileceğiniz bir şey yok. Psikolojik destek almanız gerekebilir takıntıya dönüşmüş olabilir.
Bir süre sosyal medyadan uzaklaşın, etkilenmemek mümkün değil..Çok haklısnız aklıma sürekli kötü şeyler geliyor böyle değildim çocuğuma bişey olur gibi düşünceler geldikçe aklımı kaybedecek gibi oluyorum .Tabiki ölüm geldikten sonra alnımıza yazıldıysa farketmez ama bu sosyal medya ve haberler mahv etti psikolojimi
Gerçekten öyleBir süre sosyal medyadan uzaklaşın, etkilenmemek mümkün değil..
Niye yapsınlar ki. Duvar kirmaninda bir sürü maliyeti var. Tekstil firması neden yapsin. Galeri değil, market değil, mağaza değil. Neden yapsın?Tamam dün kontrol ettirdiler eşime ama ya şimdi yaparlarsa ben okuldayken binada kimse yokken yapmışlarsa diyorum
Oha bende sırasöğütlerBen de istasyon slm
Bu depremler hepimizin psikolojisini perişan etti. Size tedirgin olmak konusunda hakveriyorum. Ama kendinize cok zarar veriyorsunuz. Bu bir okb belirtisi. Obsesif kompulsif bozukluk. Yani tekrar eden davranis bozuklugu demek. Surekli dusunur, surekli uzerine gidersiniz. Konunun kokten cozulmesi sizi ancak rahatlatir. Ama hicbir konu asla kökten cozulmez emin olun.Kızlar merhaba biz evi alalı 7 sene oldu 4 katlı aşağısı dükkan olan bir bina evimi çok severek aldım eşim nişanlıyken sırf ben istedim diye aldı ama deprem olayından sonra psikolojim bozuldu Kocaeli Gebze tarafında oturuyoruz eşim aile Apartmanı’nın da oturmak istemedi burayı aldı hala kredimiz devam ediyor 3 sene falan kaldı şimdi bizim aşağımız tekstil atölyesi olarak tutuldu kesim ve depo olarak kullanılıyor yan tarafımızdaki bina ise dikiş yaşıyor ben depremden sonra sürekli korkuyorum acaba kolon mu kestiler diye yemek yiyemiyoruz dükkan açılalı bir sene oldu kiralayan dükkan sahibi korkmayın lütfen ben İzmir depremi yaşadım kolono çivi bile takma taraftarı değilim dedi ama ne kadar inanırsan tabi …neyse için rahat etmedi geçen haftalarda belediye çevre ve şehircilik başvurdum gelip mühendisler bakmışlar evinizde rahatça oturun herhangi bir kolon kesme durumu yok dedi ama bir belge vermedi fotoğraflarını çektik sorun yok dediler sadece o kadar Kızlar şimdi sürekli dükkana girip kontrol de edemem adım deliye çıkacak yakında çünkü iki üç defa girdim müsade ettiler öğretmenim çocuğum ilgilenemez hale geldim yediğimden içtiğimden tat almıyorum rüyalarıma kolon kesmişler gibi giriyor eşim gececi şuan yarın sabah bende gidicem işe öğrencilerime odaklanamıyorum çok sevdiğim evimden bir anda soğudum iş bile yapmak istemiyorum bana bişey söyleyim lütfen kafayı sıyırıcam yoksa
Kontrol etti mühendisler eşimide gelip bakın demişler tüm kolonlar yerinde ama ben sürekli düşünüyorum ya yaparlarsa diyeBinanız 7 senelik ise yapım projelerinize gerekli belediyelerden yapım projelerinize ulaşabilirsiniz kayıt altındadır kolon durumlarını görsel olarak ordan kontrol edebilirsin statik hesapları da mevcuttur onun ile ilgili de direk gelip karot almak yerine daha ufak bir bütçe ile birilerine danışabilirsiniz
Evet aşırı takıntı yaptım ya yaparlarsa diye düşünüyorum sürekliBu depremler hepimizin psikolojisini perişan etti. Size tedirgin olmak konusunda hakveriyorum. Ama kendinize cok zarar veriyorsunuz. Bu bir okb belirtisi. Obsesif kompulsif bozukluk. Yani tekrar eden davranis bozuklugu demek. Surekli dusunur, surekli uzerine gidersiniz. Konunun kokten cozulmesi sizi ancak rahatlatir. Ama hicbir konu asla kökten cozulmez emin olun.
Korkuyorum şuan sorum yok ama yaparlarsa diyeBir de okb deniyor buna. Defalarca el yıkamak gibi. Tek bir düşüncede saplanıp kalıyorsunuz. Psikiyatriye gitmelisiniz. Kolon kontrolü normal ama bunu sürekli kontrol etmek düşünmek ikna olmamak hastalık.
HaklısnızNiye yapsınlar ki. Duvar kirmaninda bir sürü maliyeti var. Tekstil firması neden yapsin. Galeri değil, market değil, mağaza değil. Neden yapsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?