- 12 Temmuz 2006
- 3.566
- 2.184
- 698
Çok haklısnız hayır dediler ama içim rahat değiş çalışırken falan hiçyok demişler ama içiniz rahat etmemiş... lütfen psikiyatriste gidin... aldığınız evde de komşular birşey dese yine paranoya yapabilirsiniz... hiç birimizin depremi evde yakalanacağı garantisi yok. her an her yerde olabilir... belki bi markette, belki pazar yerinde.... belki bir otelde... bi evin yanından geçerken vs. vs...
Evet dükkanlı binalardan korkum diyorlar ne yapalımBu kaygı hali her binada var biz üç kere toplandık merdiven ücretine itiraz eden kişi bile masrafa itiraz etmedi
Aynen çok haklısnız kestim diyecek hali yokYani arkadaşlar uzman da uzman demişsiniz. Hepimiz paronayak olduk ki boyle olmalıydık. Kolay kolay ikna olmamalıydı isin peşini birakmamaliydik...
Sizin bu ulkeden haberiniz yok galiba.
Dukkan sahibinin kestim diyecek hali yok.
Siz uzmanı degilsiniz baksaniz anlamazsiniz.
En iyisi binanın projesini bulup bakmak bence. Tam ikna olursanız kafaniz rahat eder defter kendi kendine kapanir kafanızda.
Gerçekten haberler sosyal medya mahvetti psikoloji denen şey kalmadı artıkAltında dükkan olan her yer güvensiz diye bir şey yok. Bakılmış da. Hem altı ev olsa komşularımızın tadilatından haberimiz mi var ki. Kim ne yaptı bilmiyoruz ki. Çok şükür eline alet edavat alan herkes istediği tadilatı yapıyor. Bence bir uzmandan destek alın. Bunca zamandır geçmediyse bir uzman yardımı şart. Hem zaten siz bakarak kolon nerde kesilmiş mi bilemezsiniz ki. Proje ile gelip bakılmış biraz rahatlatmaya çalışın kendinizi. Sürekli haber izlemek de çok tetikliyor.
İşte ya sonra yaptılar ise diye düşünüyorum korkuyorum açıkçasıBu konuda endiselenmeniz, gormek istemeniz, inceletmeye basvurmaniz hepsi normal...
Ama belediye calisanlarina guvenmemek, gozunuzle birkac defa gordugunuz halde inanmamak, yemeden icmeden kesilmek normal degil.
Bir psikiyatriste gorunmeniz gerekiyor.
Kolonlar var gözle görülür şekilde evdede aynı hizada ama her an yaparlarsa diyorsun korkuyorum açıkçasıBende ztn yanan ateşe daha çok dinamit atmış gibi olacağım ama ben sizi haklı buldum bazı msjlari da fazla rahat buldum çevremde bu şekilde evler dikkatimi çekiyor nasıl oturuyorlar diyorum koskoca alan üstü 3 kat dükkanda markette 1 tane kolon yok sadece dört duvar.
Mesela fırında çok sorunludur binaların altında olması yasak güya, ama yapılıyor. Sokak başında yepyeni bina, altı kebapci oldu. Binada kesik kolon yok ama 1 dairenin altında ortada tek kalin kolon var hiç bir teknik bilgi beni cayır cayır her gün yanan fırının üstünde tek kolon ile oturamaz ya
Siz teknik bilen biri ile görüşün o yol göstersin çok basit işaretler vardır ama bilen bilir
Kolonlar var gözle görülür şekilde evdede aynı hizada ama her an yaparlarsa diyorsun korkuyorum açıkçası
Kızlar az önce dükkan sorumlusu eşimi çağırmış eşinizide çağırıp dükkanı gezebilirsiniz demiş ben yemek yapıyordum eşim gitmiş gezmiş adam biz öyle bir risk almayız buradaki insanları ve işçimizi böyle bir şeyin içine sokmayız demişler eşime foto çek dedim çekmiş kolonlar duruyor çok şükürOnu anlamamaniz mümkün değil yer gök inliyor merak etmeyin yapmış olsalarda anlardınız
Malesef İstanbul' dayım.Siz deprem olan illerden birindemisiniz çok geçmiş olsun
Rabbim korusun herkesiMalesef İstanbul' dayım.
AminRabbim korusun herkesi
Hahahaha kız daha nsl kanıtlıyalım sanaİnşallah depremden sonra kontrol etti mühendisler ama bilmiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?