evin girişindeki dağınıklık

nerisona

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
4.604
3.550
448
kızlar merhaba,
benim modem prizim malesef evin giriş kapısının tam karsınında (salonun yanında) yer kaplamayacak bir sey yaptırmak istiyorum. mesela o prizi ve modemi içine alan duvara monte edilmiş şık bir kutu. evi böyle olan ve orjinal fikirleri olan varsa paylaşırsa cok sevinirim, duvara monte olmasını istememin sebebi yer kaplamaması , bir de bebeğim var o açıdan da istiyorum:44:

İkea'nın Ludvig serisi kabinleri var. Modem için olanını kullanıyorum. Normal kutuya koysanız modemin sinyal seviyesi düşer, internet hızınız yani. Bu kabinler özel tasarlandığı için öyle bir sorun olmuyor.
Duvara asılıyor ve şu tarz bir şey: http://cn1.kaboodle.com/hi/img/c/0/0/a7/8/AAAADK8YPIUAAAAAAKeOjw.jpg?v=1263848270000
Alttan sarkan kabloyu dert etmeyin. Kabinin içine sokabiliyorsunuz, fazla kablo dağınıklığı olmuyor. Kablo ve prizler için küçük kanallar yaptırdım.

canım haklısın sinyaller düşürür
ama yasadıgım yerde ikea yok ancak netten sipariş verebilirim, renk ve boyut secenekleri var mı? bu ürünün adı tam olarak ne? :) burada koçtaş var sadece :S
cevabın için cok tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…