evimin küçücük bir girişi var küçük de bir ayakkabı dolabım var o kadar. ama öyle bir koku oluyor ki anlatamam. ayak kokusu değil acayip hiç duymadığım bi koku. hele ki girişin kapısı kapalı kalırsa yandık felaket oluyo. dolap temiz ve temizlik yapsam da o koku gitmiyor. lavanta kesesi astım bana mısın demedi. var mı önerisi olan? english home da kokulu taşlar var onlardan mı assam?
oda spreyi mekan çok ufak olduğu için çok ağır ve yoğun olur diye koyamıyorum...
Canım bence dolabın içini dışını kokulu deterjanlarla sil önce daha sonra ayakkabıların içine karbonat koy bir gece beklet sen farketmesende ayakkabılar kokar yani olabilir bunlar karbonat kokuyu alır.Temizliği bitirdikten sonra english home un koku cubukları var ya heh onlarıda koy bir köşeye bence koku kaybolur.
biraz zor olacak ama tavsiyem o dolapta ne kadar ayakkabı-terlik varsa tek tek koklamanız
şaka yapmıyorum
gerçekten
domuz derisinden yapılan ayakkabı varsa o kokuyordur
arabamız ve oturma odamız için airwick deco sphere kullanıyoruz (mango)
öyle ağır, rahatsız edici bir kokusu yok
ayakkabılığa bile koyabilirsiniz, biblo gibi süslü minik bir şey zaten
sigara kokusunu bastırıyorsa sizin de işinize yarar hani, tavsiye ederim.
Buyuk ihtimalle deri ayakkabiniz kokmus... deri ayakkabilar deri cantalar bir muddet sonra kokuyorlar ve ne yaparsan yap koku gitmiyor... bir de bazen terlikler cok kokuyor.. Kokmus ayakkabi ve terliklere tek cozum atmak malesef... disaridan gelince ayakkabilari balkona koyup havalandirmalisiniz....
Ayakkabıların kokmadığına kesin emin misiniz?
Hepsini bi kontrol edin.
Oda kokuları ağır olmuyor aslında, ben banyomda kullanıyorum, küçük bi banyom var. Airwick in gül kokulusundan takılı cihaza, on dakikaya ayarlı. Hiç ağır olmuyor yani.
Yorumlarım iki kere çıkınca birini silip ''tekrar'' yazdım ama bir dakika sonra girdim asıl yorumum yok Tekrar gönderdim, yanlış anlaşılma olmasın lütfen Mune Hanım aynı içeriği sildim iki kere çıkmasın diye.
Kokunun kaynağını bulmadan ne kadar bastırıcı çözümler üretseniz de fayda etmez.
Bana da koku ayakkabılardan geliyormuş gibi geldi, başka koku yaratacak ne olabilir ki?
Kokuyu yaratan ayakkabıları bulun ve havalandırıp karbonat falan koyun içlerine.. En son çözüm atın gitsin yapacak bir şey yok.
Canım holün ampulünden de geliyor olabilir koku. Sürekli yanmayan lambalar uzun süre yandıgında igrenc bir koku doluyor mekana. Ve kimsede sebebini bulamıyor. Bir cok kez farklı yerlerde basıma geldi. Ve her seferinde koku ampulden kaynaklanıyordu. Ona da bir bak derim.
cevaplar için teşekkürler kızlar. evimiz kayınvalidemin eski evi ve evden attırmıyor ayakkabı dolabını. dolap 30 yıllık desem yeridir. zaten dökülüyo bi görseniz komple kaplıyo küçücük girişi kaba saba bişey. kadın nuh diyo peygamber demiyo evin değerini arttırıyormuş
eşim ayakkabısını dışarda bırakır ben de havalandırmaya dikkat ediyorum tabi dediğiniz de olabilir ama bence dolaba sinmiş koku eski dolap olduğu için... bu akşam çamaşır suyuyla silcem bi de naftalin tablet aldım bakalım nolcak
Girişe yakın lavabo mutfak falan var mı yakınlardaki tesisattan geliyor olabilir mi koku ve ya rutubetten falan. Belki eski dolabınızın arkasında falan rutubet oluşmuştur. Kontrol etmenizi öneririm.
benimde lavabolardan koku geliyordu.35 dairelik site olunca giderler sorunlu..yağmur yağınca eve girilmezdi.koçtaşta lavabo deliklerine takılan bişey gördük koku önleyici.deneyelim dedik aldık mükemmel bişeymiş.ev artık zerre kadar bike kokmuyor.bu tür şikayeti olanlara tavsiye ederim