Evin hanımı yokken evde yatılı erkek misafir

Arkadaşlar ailemi özlediğim için başka bir şehre onları ziyarete geldim birkaç günlüğüne, eşimde evde tek kaldığı için erkek bir arkadaşını çağırmış yatıya. Bu durum normalmi sizce evin hanımı yokken misafir çağırılır mı ?
Bunlar kşilerin bakış açısına göre sanırım. Bence normal. Siz şu yönden düşünün, tam tersi olsa eşiniz gitse siz kız arkadaşınızı yatıya alsanız normal mi sizce?

Valla ben misafirin erkek,bekar ve ben evde yokken gelenini severim 😂bana is cikmasin kocama ciksin 😁🤣

Akşam eşim yoktu çağırsaymışım seni

Benim oğlanı da bekar arkadaş kontenjanından sizin eve gönderirdik

Şaka bir yana çok bunaldım oğlan okulda kaldım ortada

Gel kahve içelim ☕

Akşam eşim yoktu çağırsaymışım seni

Benim oğlanı da bekar arkadaş kontenjanından sizin eve gönderirdik

Şaka bir yana çok bunaldım oğlan okulda kaldım ortada

Gel kahve içelim ☕
Aaa nasil guzel olurdu var ya. Hakkat sakasi bir yana bence bir program yapalim cok zaman oldu gorusemedik 🥰 benimki de okulda bugun. Evde tek kaldim

Aaa nasil guzel olurdu var ya. Hakkat sakasi bir yana bence bir program yapalim cok zaman oldu gorusemedik 🥰 benimki de okulda bugun. Evde tek kaldim

Ben evde de kalamadım

Temizlik var

Ofise geldim sürpriz bilgisayar yok

Elimde telefon kaldım

Araba da yok hiçbir şey yokkkkk modundayım

Benim bilgisayarım evde eşiminki buradadır diye geldim onunki de arabadaymış almış gitmiş

Bomboş kaldım

Neyseki şarj aleti varmış yoksa burada da takılamazdım

Ben birhaftadir annemdeydim
Esim ben yokkken erkek arkadaşını çağırmış nasil mutlu oldum bana iş çıkmadı diye 😂
Birde abileri gelecekti sonanda vazgecmisler keske ben yokken gelselerdi 😂

siz varken mi getirmeliydi?
o zaman da elin adamını getirdi diyecektiniz
hiçbişey demem ben sadece yatak odama vs sokmasın yeter

O kadar saçma gelmiş ki konu bana direkt evin beyi yokken erkek misafir diye okumuşum beynim diğer türlüsüne ihtimal verememiş 😂😂😂

Hiç kendimi evin hanımı olarak düşünmemiştim 😂 ben daha ev işi yemek filan yapmam ha koskoca evin hanımıyım benden izinsiz içeri misafir giremiyor 👸

Konu sahibi pardon hanımı haklı yani koskoca evin hanımı o. Ne biçim bir hadsizliktir yapılan! Sen, ben, o, biz, siz , onlar eş parçasıyız sadece, anlayamazsınız...

nasil istiyorsa öyle yasar ev onun da evi sonucta
hatta ben anneme gittigim zaman kendim soyluyorum sende gidip kal sıkılma yada arkadaşın gelsin kafa dagitirsiniz biraz diye.
biz nasil bunalip annemize vs kaciyorsak onlarda bunalabilir sonucta

ayyy bu 1 sene önceki ben degil mi?
canım nasıl da anlayışlı bir kadın.

o odada şu an Olta takımı var. Bin küsür kiraya aldığı.
ve bilin bakalım kim hayatımda hiç balığa gitmedi?
Sonracıııma sürekli parça ekleyip çıkardığı bir masaüstü oyun bilgisayarı var.
veeeee bilin bakalım kim vakti olmadığı için oyun oynayamıyor?
Satacağım diye söz verdiği iki adet drone var. Birini ikinci el aldı, bu şahaneymiş bir de sıfır alayım dedi.
Alıp alıp okumadığı kitaplar, a1018 şarj aletine varana kadar kablolar, CD ler??

O oda var olduğu sürece, ihtiyacı olmayan şeyleri almaya devam edecek.
Ve asla düzen falan yok.
Ya benim kocam hayatında sigara bile denememiş adam, odasında puro var 🤣🤣
Birine denetmek isterse diye.
bence o odanın altına dinamit döşeyip patlatın.

He bu arada astrojurnal astrojurnal airsoft silahları, kamuflajlarları falan da var tabiki
Ve bilin bakalım kim bedelli yapmak için 3 yüksek lisans okudu?
Airsoft ben de çok uzun zaman oynadım ya o başka bir zevk ve çok da pahalı silahlar replika orjinale aşırı yakın bibi denilen boncuklar her yerden çıkıyodur :) 5 yıldır uzağım o camiadan çok zevkliydi ama be

Back
X