Evin hanımı yokken evde yatılı erkek misafir

Tabikide normal geçenlerde biriside yazmıştı evimize bekar erkek arkadaşı geldi diye. Bu kadınlar ne garip evdeyken gelse sorun evde yokken gelse sorun. Eşiniz biraz kafa dağıtmak istemiştir bundan doğal birşey yok.
Geçmiş postlarına baktımda eve gelen bekar erkek konusunuda sen açmışsın 🤣🤣🤣🤣🤣 böyle birşey olamaz 🤣🤣🤣

bu paranoya değil tedbir. Valla zaten bu sapıklar hep tahmin edilmeyen umulmayan kişiler olur. ne belli adamın içten içe sapık olmadığı ben sapığım diye bağıracak hali yoktur heralde. Ben rahatsız olurum siz olmuyorsanız o sizin probleminiz 😘
İyice tanımadığımız ve güvenmediğimiz kişilerle kanka olacak değiliz. Üstelik erkek erkeğe evde oturacaklar. Sanki kızını, karısını elin adamıyla baş başa koyabilir mi gibi bir durum söz konusu. Siz sanıyorsunuz ki herkes sizin iç çamaşırınıza bakıp koklamak için ölüyor. Böyle hastalıklı düşünceyle yaşayacağıma rahatsız olmam problemsiz yaşarım daha iyi 😘

Yahu siz önceden de evli çiftin evinde misafir diye konu açmamış mıydınız?
E adam siz varken çağıramıyor yokken çağıramıyor.
Madem çok önemliydi siz niye başka evdesiniz?
Ayrıca işinize gelmeyen yorumlar gelince kaçıp gitmek nası bi kafa?
Kızımıza sadece konu açıp kaçmış sürekli mesajlarına bakarsan görürsün 😀 hayır 5aylık evli 4/5tane konu açmış şaka gibi 😀

E sizin mantığınıza göre herkes içten içe sapık olabilir. Baba örneği verdiğiniz için söylüyorum babanızı eve almamanız lazım o zaman, kayınbabanızı da elbette. Sapıklar ummadığınız kişiler olur anlayamazsınız demişsiniz ya eşinizi de sokağa çıkartmayın bu durumda o da başkaları için tehlike arz edebilir. Fanusta mı yaşayalım peki, herkesin sapık olma ihtimali olduğu bir ortamda insanlardan izole yaşamanız lazım ki korunun
Yok onun derdi eve gelen erkekler muhteşem kokulu iç çamaşırlarını koklar, bakar 😍

Geçmiş postlarına baktımda eve gelen bekar erkek konusunuda sen açmışsın 🤣🤣🤣🤣🤣 böyle birşey olamaz 🤣🤣🤣
🤣🤣

🤣🤣
Yazık adamcağıza daha 5ayda neler yaşamış ☺️☺️☺️

Arkadaşlar ailemi özlediğim için başka bir şehre onları ziyarete geldim birkaç günlüğüne, eşimde evde tek kaldığı için erkek bir arkadaşını çağırmış yatıya. Bu durum normalmi sizce evin hanımı yokken misafir çağırılır mı ?
Tabiki bu durum normal. Bir kadin esi yokken kiz arkadaşını, kardesini nasil cagiriyorsa bu erkeginde hakkidir.

Arkadaşlar ailemi özlediğim için başka bir şehre onları ziyarete geldim birkaç günlüğüne, eşimde evde tek kaldığı için erkek bir arkadaşını çağırmış yatıya. Bu durum normalmi sizce evin hanımı yokken misafir çağırılır mı ?
1. Ev sizin değil ikinizin yaşam alanı
2. Eğer siz evde olsaydınız evli çiftin evinde bekar erkek kalır mı diye konu açacağınıza yemin edebilirim ama kanıtlayamam

1. Ev sizin değil ikinizin yaşam alanı
2. Eğer siz evde olsaydınız evli çiftin evinde bekar erkek kalır mı diye konu açacağınıza yemin edebilirim ama kanıtlayamam
Açmıs zaten :KK53:

Açmıs zaten :KK53:

Artık kanıtlayabilirim 🤣

Ben de aynısını diyecektim. Aslında kimse gelmesin istiyorda söyleyemiyor 🤣
Açık açık "KOCACIM BEN MİSAFİR İSTEMİYORUM" desin, yok "Evin Hanımı Evde Yokken Misafir Ağırlanır Mı "
Yok bilmem "Evli Çiftin Evinde Bekar Erkek Misafir Olur Mu" evdeyken yok, evde değilken de yok.. Kocası senin arkadaşını, kardesini istemiyorum ben evde değilken gelmesin veya BEKAR kız arkadaşın gelmesin" deseydi görürdüm "Evin Hanımını!"

Siz evdeyken de çağırıyormuș sanırsam önceki konudan anladığım kadarıyla. Ben yokken gelebilir sabah eşimle birlikte evden çıkacaksa tabiki. Ben varken de çok zor durumda olmadıkça istemem şahsen

Back
X