evin içinden gelen tuhaf sinyal sesi

Bana göre yok.Size yorumum saçma geliyosa banada konu açmanız saçma geliyor...
Rencide etmek için değil gerçekten saçma bulduğum için düşüncemi yazdım istediğim gibide düşünebilirim ...
Gerçekten o kadar basit ve saçma şeyler için derdim vara konu açılıyorkii .Nedir yani duymak istediğiniz bu dert değil tuhaf bi şey ..
Madem doğalgaz kaçağından şüphelendiniz o zaman igdaşa yada yetkili bir yere haber verirsiniz bakarlar korkunuz gider yada olay çözülür burda kimse sesin ne olduğunu neden kaynaklandığını anlayacak değilyaa...
Genellikle manen duygusal olarak fikir alışverişi yapılıyor burda.

Siz, alacaginiz bikininin hangi renk olacagini sormak icin
konu aciyorsunuz, o sacma olmuyorda,
evden gelen tuhaf seslerin sebebini ögrenmek isteyen
bu arkadasimizin konusu mu tuhaf oluyor?

"yetkili bir yere haber verirsiniz bakarlar korkunuz gider...." demissiniz..

ozaman bende diyorum ki, magazada calisan elamana sorarsiniz, o size hangi renk bikini olacagini söyler, sizde böylece almis olursunuz sorunuzun cevabini :delphin:

Son düzenleme:
süperrr valla banada böle çıkışan biri olmuştu ben böle yazamadım senin gibi verdim veriştirdim boşuna canımı sıktım.üstelik bana çıkışan da aynen böylee bi durumdu :))kendisi saçmasapan yazmadık yer burnunu sokmadık yazı bırakmamış niye buraya yazıyosun diye demedik laf koymadı.neyse bidaha başıma gelirse sakin olucam bende

Siz, alacaginiz bikininin hangi renk olacagini sormak icin
konu aciyorsunuz, o sacma olmuyorda,
evden gelen tuhaf seslerin sebebini ögrenmek isteyen
bu arkadasimizin konusu mu tuhaf oluyor?

"yetkili bir yere haber verirsiniz bakarlar korkunuz gider...." demissiniz..

ozaman bende diyorum ki, magazada calisan elamana sorarsiniz, o size hangi renk bikini olacagini söyler, sizde böylece almis olursunuz sorunuzun cevabini :delphin:

:lepi:

Bakıyorum bazıları birden avukat kesilmiş bu kadar önemsemeyin yaa sadece fikrimi söyledim ben...Herkesin düşüncesi kendine...
Yemeyip içmeyip gecenin bi vakti başka derdinizmi kalmadı...

süperrr valla banada böle çıkışan biri olmuştu ben böle yazamadım senin gibi verdim veriştirdim boşuna canımı sıktım.üstelik bana çıkışan da aynen böylee bi durumdu :))kendisi saçmasapan yazmadık yer burnunu sokmadık yazı bırakmamış niye buraya yazıyosun diye demedik laf koymadı.neyse bidaha başıma gelirse sakin olucam bende

a.s a.s a.s

Ses dinleme cihazı falan olmasın.Birisi koydurmuş olabilir.

Bu arada nice konular açılıyor bu konuya gelene kadar.Erkekler bile girip üye oluyor ,yok ayağınızın resmini gösterin vs. diye.Onlar bu kadar tepki almıyo da bu mu alıyo...Uymuyosa okumazsın bile başlıktan belli oluyo konunun içeriği.Okuduk diyelim hadi soluksuz:))) cevap yazmam bari bana saçma geliyosa.

Son düzenleme:
evelki gece duyar gibi oldum ama uzaktan geliyordu ,, rüya mı gerçek mi onu da bilmiyorum belki rüyama girmiştir ,, ondan beri duymadık inşallah bir daha da duymayız ,, dinleme cihazı ses yapar mı öyle ,, gerci kim niye dinlesin ki bizi CADIARZU

Sonuçta bu tür aletler sinyalle falan çalışıyor.o yüzden ses çıkarabilir ,böyle bir durum olabilir diye düşündüm.

evelki gece duyar gibi oldum ama uzaktan geliyordu ,, rüya mı gerçek mi onu da bilmiyorum belki rüyama girmiştir ,, ondan beri duymadık inşallah bir daha da duymayız ,, dinleme cihazı ses yapar mı öyle ,, gerci kim niye dinlesin ki bizi CADIARZU

dinleme cihazı ses yapsa gizliliği kalmaz sengözlerimebaksanab
bizim aptrmanda duvarlar ince olduğundan öksürseler duyarız sizin komşudan gelen ses olmasın benim makina bitince sinyal verir kapatmazsam sabaha kadar devam eder

Ooo eski konu alırım bi dal :halay: Bu bize eski ofisimde olmuştu bir yerden telefon çalma sesi geliyor yok bulamıyoruz. Plaza yönetimini aradık onlar da baktı bulamadı, altta üste o sesin geleceği bir yer de yoktu. Şimdi de yeni evimde ara ara oluyor hatta eşime sordum geçenlerde alarm sistemi olabilir dedi. Bilmiyorum alarmla alakası olabilir mi .

sanki başka derdimiz yokmuş gibi bugün çok tuhaf birşey oldu ..
sahabın 7 sinde sinyal sesi duymaya başladık telefonu açınca gelen uzun biiip sesi gibi birşey annemler doğal gaz alarmı sandılar cihazı susturamadılar ,, ben kapı zili bozulmuştur dedim,, yanyana cihazlar çözemedik bir türlü ,, elektriği kestik susmadı ,, sonra babam tüm apartmanın elektriğini kesti ses bu sefer salondaki bacanın içinden gelmeye başladı ..babam gitti elektriği açtı önce nasıl olsa onla ilgisi yok diye.. biz 4. kattayız son kat çatı ,, babam çatıya bakmaya gitti ses birden kesildi ,,sanki babam gidince kaçtı gibi .. çok tuhaf birşey ..
arkadaşlar biz anlam veremedik bir böcek ya da hayvan değil mekanik bir ses ,, telefonla da ilgisi yok ..elektrik kesildiğinde devam ediyor .. yer değiştiriyor..bu ne olabilir hiç başınıza geldi mi??
gaz alarmi mi acaba ya da yangin

Back
X