yaa ben böyle olunca sinirleniyorumm kendi arkadaşlarımada kızıyorum,
1 ay boyunca sen çalışıyosun sen emek veriyosun o kartını alıp emeğinin karşılığını çekmek senin hakkın, tamam aileyiz tabiki paramız ortak ama kartın sende olmalı ve sen paranı çekmeli gerektiğinde hepsini bile eşine vermeli ama sen vermelisin.
ben çekiyorum maaşımı öncesinde konuşuyoruz bi hesap dağılımı yaptık mesela kirayı ben her ay maaşımdan ev sahibine eft yapıyorum, kredi kartımı ödüyorum. kalanı eğer ekstra bi harcam yoksa birikim yapıyoruz benim hesabımda bekliyor. eşimde evin masraflarını elektrik su falan filannnnn bu böyledir yaa nolur emeğinize sahip çıkın biray olduğunuzu unutmayın unutturmayın
of şu en sinir olduğum şey para mevzuu snaki bizim hespa yapacak beynimiz yok beyimiz kendi yönetecek herşeyi bunca sene o okumadı kardeşim o girmedi sınavlara o dirsek çürütmedi verme kartını falan sanki sen evin gerekeni yapmıyorsun bu nedir ya erkekler böö geldi artık bu siteyi okuyunca
zaten en çok da "yeter artık biraz da harcayayım,hakettim " dediğiniz zamanda böyle bir şeyle karşılaşmak iğrenç bir durum...
tavrın net ve kesin olsun canım.o da kabullenecektir zamanla.neler okuyoruz burda.sonra üç kuruş harçlık için eşinden yalvar yakar alırsın para.üstelikte kendi paranı.sakın verme.
tavsiyene uyucam ben de öyle düşünüyorum gelişmeleri yazarim.umarım kötüye gitmez akıllanır...
hepimiz para için çalışıyoruz. yoruluyoruz türlü türlü zorluklar yaşıyoruz.. işte hepsi ayda 1 aldığımız o miktar için. sen o miktarı hesabında , elinde göreceksin ki emeğinin hakkını alasın, yorgunluğun geçsin, çalışmanın verdiği haklı gururu yaşa... değil mi ama??? kimse vermesin kartını.... sizden isterken utanmıyor ama siz isteyince küsüyor... oh ne ala... yok öyle arkadaşım... hayat müşterek... bir de evin işlerinini paylaşsın bakalım.. ama ona gelince bir çoğu yan çizer....
ha buarada eşimin maaşından faturalarında kiradan artan parayıda hemen bana verir..kiii parası olmayınca benden rahatca borç isteyebilsin...kredi puanı düşerse borçta vermem...bende tam ceyar mışım haaa......ama kocam bana para vermeyi çookk seviyor....bikaç gün yalakalık yapıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?