cnm alıştırma tartış sen niye pes ediyorsun ki bırak o etsin şahsen bende harçlık kelimesine ve para istemeye alışık değilim 5 yıldır kendi paramı kazanıyorum ki sürekli bi işe yeni girdim haftasonları falan çalışyordum ama alıştım şimdi bnm de babam paranın tamamını bana getir ben sana veriyim diyo üniden öncede çalışırken böyle diyordu ne kavgalar ettim ama asla vermedim ben ihtiyacımı aldım gerisini ona verdim ve ben sıkışıp avans çekince laf ediyordu kavga ede ede öğrettim ki babamla para dışında tek kelime etmem o da etmez normalde çok iyidir çocuıkluğumdan beridir tokat yediğimi hatırlamam sessizdir heryerde hiçbir zaman ailesinden yana hakkını aramamıştır çok para yedirmiştir ama neyse deli ediyor beni de annemide paralar bende biriksin benden isteyin diye annemde pes etti hep ona veriyordu (gerçi hala veriyor ama önceden tek kuruş harcamadan veriyordu şimdi artık evin alışverişini yapıyor şunu alcam diyede içinden para alıyor kızıyor babam ama...) çünkü babam ailesi isteyince bizden zorla aldığı parayı onlara hemen veriyordu ve biz en son vermesini laf arasında yengem söylerken duyduk adam duyunca laf ederiz diye söylemiyormuş meğer artık...annem artık alıştığı için bu duruma onlar ev sahibi oldu 2 tane biz hala kiradayz kız evlendirdiler düğün salonu parasını verdi erkek tarafı sorun çıkarmış bilmem ne
yane ortak hesap açın bence sizsiz birşey yapamasın o hesapta sonra başkasına verince söyleyince sinir hastası olursunuz...
kendi sorunumu anlatmak için yer arıyormuşum resmen yha

konu sahibesi k.bakma yer işgal ettim