evin tapusunun eniştenin üzerine olması

Yaa bence bu durum canına minnet olmalı.
Bahane eder mesefeni koyar bildiğini okursun.
Şu gerilimden sonra da bi zahmet senden zırnık istemelerine izin verme.
Az dişli ol yahu:)

Baştan eniştenin çekmesine ses çıkarmamıştınız geçen ki konuda tamam demişsiniz şimdi de ben cayıyorum derseniz böyle yaparlar baştan kabul etmeyecektiniz. Madem size de kredi çıkabiliyor neden baştan eniştenin çekmesini kabul ettiniz de görümcenizden o kadar laf yediniz ben anlamadım.

Sizin geliriniz o kadar krediyi çekmeye müsait mi, kaldı ki diğer konunuzda çocuğunuz olursa işi bırakıp 3 sene kadar ben bakmak istiyorum çalışmam dediniz eşiniz o kredinin altında o zaman kendisi kalkabilecek mi, neden illa ev alınsın istiyorsunuz hele bir nişanlınız askerden gelsin bu ne mal kaçırır gibi ev bakıyorsunuz gerekirse kirada oturun sonradan zora girecekseniz.

Lütfen bu pasifliğinizi artık aktif hale dönüştürün.
Bir öncekindede yazdım gene diyorum kendi evmi ben ödeyecek kapasitedeysem kredi banada çıkıyorsa ENİŞTE ne ya !!Kimin huzuru bozulursa bozulsun veya kim küserse küssün....

Nisaniniz bozulsa bile krediyi yine sen ödeyeceksin buna akılları ermiyor mu? Ayrıca benim evimin başkasının üzerine olmasi niye.Bende babamın üstüne yaptım ama kardeşlerime güvenmediğim için noterde imzalattim o kadar ki bozuk devir.Babamın oğluna güvenmem hele enişteye hiç güvenmem.

bu ne saçma iş te. hatırlıyorum ben bu konuyu o zaman da saçma gelmişti. parasını ödediğin ev nedne senin üstüne olmuyor_ enişte çok mu meraklı elaleme kredi çekmeye de alınıp üzülüyor? valla çok saçma. nişanlın da bi şeye derman olmaz söyleyeyim daha çekersin sen.

Enişte de aileye sonradan girmiş sizde.. yani ne farkınız var?? Küserlerse küssünler kırılırlarsa kırılırlarsa kırılırlar.. tek çözüm düğünü erteleyin bi daha onlarla ev bakmaya gitmeyin. Nişanlınız gelsin onla gidin. Kredi yi hala sordurmadın mı? Herkesi anlıcam dicem de anlamıyorum teyzeye ne oluyo? ?

LÜTFEN DÜĞÜNÜ ERTELE.. ONLARLA EV BAKMAYA GİTME...

bu konuyu son kez söylüyorum kredi bana da çıkıyor ben çekerim diyerek net bir şekilde konuyu kapat.
2. olarak ev alınacağı zaman enişten kredi çekse olur mu diye sordular mı sana

Canımmm ben seni az buçuk tanıyorsam bu olay kardeşine falan yapılsa sen ortalığı ayağa kaldırırsın eminim.
Ama olur ya hani basiret bağlanıyor derler. Sakın çabuk karar verme.
Sakin ve kararlı ol.
Ara arada burda ki yorumları oku..
Gerekirse resti çek , doğru bildiğinden vazgeçme. Söktüremeyeceklerini anlayınca pes ederler , yani umarım

Bi ev tapusu ne cok şeyi gösteriyor aslında.. Gelini yok sayma, her seyine karışma, tepesine çıkma, enisteyi goklere cikarma, gelin uzulsun bi sey olmaz ama eniste (konuyla hic alakasi olmadigi halde) kirilmasin cabalari, pasif nisanli, daha nisanliyken kaynana hanimin afra tafralari nerdeyse hakaretleri.. Simdiden böyleyse evliligi dusunemiyorum..

Kesinlikle kendi üzerinize yapin ilk basta kabul ederek hata etmissiniz.. bu tür mevzularda insanlarin gercek yüzleri ortaya cikiyo iste en kötüsü evlenmeden gercek yüzlerini görür ayrilirsiniz.

Arkadaşım bi önceki konunu okuyunca direk bunun sorun olacağını hissetmiştim. Enişte teyze kaynana görümce kimse kusura bakmasın. Geçer eniştenin karşısına KREDİ BANA ÇIKIYOR SİZDE BUNUN STRESİNİ YAŞAMAMIŞ OLURSUNUZ SONUÇTA BENİM EVİM BENİM BORCUM der geçersiniz karşıya bu kadar basit

Öncelikle hayirli olsun eviniz de evliliğiniz de... Bence dik durabilecek birisiniz. Nisanliniz sizi anlayabilecek biriyse onunla bu meseleyi hallettikten sonra geri kalani hallolur zaten.

Ayrica eniste %100 guvenilir dahi olsa yarin obur gun bir borcu oldugunda ya da batarsa ilk tasinmazlara haciz gelir. O yuzden herkesin kendi mali kendi borcu.

Kararli olun zafer eninde sonunda sizin olacaktir. Nisanlinizla aranizi bozmamakla da iyi yapiyorsunuz.

Ayrica daha once de yazilmis ev kredisi ortak odenecegi icin ev kimin ustune olursa olsun allah korusun ayrilik olursa edinilmis mal sayilir.

Nişanlın senin üzülmeni mi, eniştenin üzülmesini mi tercih ediyor. Ya nikahı yapın evi kendi üzerinize alın ( ki boşanma durumunda yarısı onun diye anası rahat etsin) ya da ortak tapu yapın. Bu kadar basit bir konuyu niye bu kadar uzatıyorlar ki! Gidip bankadan kredi miktarı sorup sonra da onlara bunları söyleyin bence.

şu an resmiyette bir şey yok ya o yüzden evi senin üzerine yapmıyor olabilirler dedi.
Ya mal mı bunlar çok afedersiniz, yadda ben mi malım?
E sen enayi misin, daha nikah olmadan didisinin didisina ev alıp bi de borcunu ödeyeceksin? Bunların niyeti bozuk, çok utanmazlar. Açık açık söylemişler iste onun üzerine olacaksa o kredi çekmesin diye, ayıp yahu, senin de sesin çıkmıyor iyice yüz bulmuşlar. Yanında soyleyebiliyorlar utanmadan. Asıl senin surat yapman lazım. Bence ev falan almayın, kendi paranı da al kimin hesabındaysa.

Gebere Jackson canım 100,000tl nişanlının ailesinin ise empati yaptım üzerine siz ekleyip alıcaksanız eğer onların açısından değerlenirecek olursam
  • nişanlısınız; nişanı atarsanız ev sizin üstünüze olduğu için vermeyeceğinizi düşünüp kendilerini garantiye alıyorlar ve haklılarda bu durumda
  • ya evlendikten sonra alın
  • yada siz krediyi çekin evi nişanlınızın tapunuz ortak olsun (nişanlınızın ailesi bunu mırın kırın etsede olur gibime geldi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…