konuyu hortlatmış olacağım ama yazmadan edemedim.
benim bir arkadaşım evin tek çocuğuyla beraber.ama ne beraberlik
5 dk geçikseler hemen telefonlar, ortalığı velveleye vermeler.
çocuk resmen hastaymış gibi herşeyiyle ilgilenmeler.
ve müthiş bir kaybetme korkusu var, diplerinden ayıramıyorlar.
Merhaba kizlar,
merak ettigim bir konu var..Seneye kismet olursa evlenecegim..Nisanlim evin tek cocugu..ne ondan büyügü var nede kücügü..!
Bana diyorlar iste, evin tek cocuguna ailesi cok karisir..onu ederler bunu ederler diye...Tek gelin olarak cok yüklenirler sana diyenler oluyor...kafam bulaniyor arada..!
Ayni konumda olan arkadaslar varsa iyi veya kötü tecrübelerini anlatirmi?
a.s.
esımler 3 erkek kardes en buyuklerı benım esım sankı kadının baska oglu yok gıbı davranıyor herseye heryere benım esım gıder ve yapar....
esımler 3 erkek kardes en buyuklerı benım esım sankı kadının baska oglu yok gıbı davranıyor herseye heryere benım esım gıder ve yapar....
aynı dertten muzdarip
ama kaynım evlenince rahatladık
ne guzell daırısı benım kaynımın basınaa ınsallahh aminn
25 yasında ama hiiiçç evlenmeye nıyetı yok ben boyle geldım boyle gıderım evlenmem dıyooallahım etme yarabbımmm evlesın yaa
inş inş bir an önce evlenir merak etme sabır sabır canım,seni bırakırlar
bizim de yeni evlendi 10 ay olduben 8 yıllık evliyim Ama neler atlattık neler yaşadık bir bilsen ooooo
Halada yetişiyolar maşallahbenim bünyede alıştıda bazen şarteller atıyo
ooffff bende hayatımın son 6 yılını ailesinin tek sülalesinin tek erkek torunu olan erkege werdim ama ewlenemioruz işteee çünkü onların gözünde sewgilim hala küçük 26 yaşında olmasına ragmen we bu düşünceleri sadece ve sadece tek çocuk olmasından kaynaklanıo napcam ben yaaa kızlar akıl werin bana ne olurr
ooffff bende hayatımın son 6 yılını ailesinin tek sülalesinin tek erkek torunu olan erkege werdim ama ewlenemioruz işteee çünkü onların gözünde sewgilim hala küçük 26 yaşında olmasına ragmen we bu düşünceleri sadece ve sadece tek çocuk olmasından kaynaklanıo napcam ben yaaa kızlar akıl werin bana ne olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?