Hayır tabiki sinirlendirecek seyler söylüyor her zaman..Tabiki bende bu durumda susamıyorum...
ben senin ne yapmak istediğini pek anlamadım..
hem hatalıyım diyorsun,
hemde çene tutmak nedemek kan beynine çıkınca diyorsun,
hemde kan beynime çıkıcak şeyler söylemiyor aslında diyorsun..
valla anlamadım:uhm:
******Arkadaşlar konu başlığımda da belirttim...Huzurlu evliliği olan eşiyle uyumu yakalamış
arkadaşlara sorum;ben bir türlü bu huzuru evimde yakayalamadım malesef..
Hemen hemen hergün ufak da olsa bir tartısma cıkıyor evimizde..
Çok ama cok üzülüyorum..evet eşimde de kusur var fakat,
daha cok ben sinirlenip bağırıp cağırıyorum...Malesef sabırlı,olgun olmayı beremiyorum
Eşime karşı sabrı nasıl öğrenicem kızlar yaa..
Aniden sinirleniyorum eşimin de kalbini cok kırıyorum ve kavgaları bitiremiyorum...
Hep bi huzursuzluk eşime karşı güvenim yok..Aslında sebepszi de değil..Eşim beni dısarda kötüler,biraz yalan da söyler vede eşim çok mantıklıdır pek duygusal değildir...
Ne yapmalıyım ya evde sorun cıkmaması için...Artık cok caresiz kaldım...
Biraz gamsız ve relax olmayı istiyorum ama olmuyor
Tavsiyelerinizi bekliyorum ...
yalan söylemesi sinirli halinizden kaynaklanıyor olabilir mi?tepkinizin ölçüsünü bilmediğinden huzursuzluk olmasın diye yalan söylüyor olabilir.
dışarda kötülemek olarak değilde tıpkı sizin bizimle paylaştıgınız gibi her evlilik böylemdiri paylaşımı olabilir eşimizin insanlarla konuşması.o da kendince çözüm arıyordur kimbilir.
bence sizi sinirlendiren şeyleri maddeleyin.önce sorunu bulmak çözüm konusunda daha rahatlatıcı olabilir.
bir de siz ve tepkileriniz değişmeden eşinizin değişmesi pek mümkün gözükmüyor.ayrıca barışın ondan gelmesi eşinizin hanesine artı puan olarak kaydedilmeli:)
ben kendi yöntemimi söylersem:eşime kızdıgım zamanlarda genelde ona teşekkür etmem gereken yanları getiriyorum aklıma.o zaman öfkemi bastırmak çok daha kolay oluyor.
mutsuzluğunuzun sebebi yalnızca evliliğiniz değildir muhtemel.bence kendi içinizde braz acıtıcıda olsa bir bilinçaltı turu yapmalısınız.davranışlarınızın tepkilerinizin nedenleri daha kolay ortaya çıkar.bunları boşuna yazmıyorum.evlendikten sonra daha sakin olabilmeyi bu yönetemlerle başarmış biri olarak yazıyorum.mutluluklar dilerim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?