En basiti daha gecen gün bayramda ne yapmayı düsünüyorsun dedim ne kavgamız vardı ne bişey bana dediki umursamazca,ben amcama giderim sende evde oturursun...İşte o an benim film koptu dedim ki bu ne demek şimdi bayram günü tek başımama bırakacaksın beni dedim...Ama başladım ağlamaya hem sinirden ağlıyorum hem artık bıktım senin su tavırlarından vs. diyorum...
Neyse bu demez mi bana ya o bi seçenek sadece...
Ben de dedimki böyle bir secenek olamaz kimde gördün bayram günü karısını evde tek basına bırakan dedim...
Ama tek bu olsa hep böyle ilkten beni sinir ediyor...Resmen zevk alıyor ya..
Ve ben her seferinde bu nedenle mahvoluyorum dün bütün gece ağladım 5.30 a kadar ne ben uyudum ne onu uyuttumm...
OOOfffff offf çok zor ya...
Belki o an deseydim ki "ya demek öyle iyi bende evde oturmam annemlere giderim sende nereye gidersen git" deyip soğukkanlılığımı koruyabilseydim...
O bu sefer benim peşimden kosacaktı...
Ama yok işte ya yapamıyorum bunu...Ben niye bu kadar iradesizim bilmiyorum yaa:1no2:
Ah canım yapım da yok ya1 gün yapıyom ikinci gün olmuyo yapamıyorum işte...Ahh yapabilsem peşimden ayrılmayacak ve eminim ben ona karsı yumuşak huylu sakin olsam beni baş tacı edecek biliyorum...eşin seni kızdırıp ,sinir etmekten zevk alıyor sanırım,ilginç ama!
sende tabii kendinde söylüyorsun ,hemen tepki verip,büyüttüğünü olayı...
bence sen daha sakin ve sabırlı olmaya gayret göster,sinirlerini bir kenara bırakıp, ona bu zevki tattırma ve relax olup sırıt...:) bunu başarmaya çalış..
senin bayramda amcam a giderim sende evde kalırsın sözüne kızacağını bile bile de olsa söylüyor ,sinir deli etmek için...bu ve benzer durumlarda iyi deyip ,usulca kenara çekil bakalım..çeneni tut..bakalım bir zaman sonra nasıl yaklaşacak ...
tam tersi bir kadın ol onun karşısında ve durumların karşısında sinirli, febri o kadın gitsin ,yerine relax,gamsız bir kadın gelsin..bir müddet dene bakalım ..yine bu kadar huzursuzluklar çıkacak mı...sizinki evlilik savaşına dönmüş ama durum çok ta vahim diil...
neden peşinizde koşsun ki...
bence çok yanlış düşünüyosunuz...
ağlayıp bağırmak çağırmak ne kazandırıyor ki size...
tek başına niye gitmek istiyor sonra hiç düşündünüz mü?
daha önce beraber gitmek istememiş olabilir misiniz? adam da bu konu da kendini yormak istemiyor olabilir mesela...
çift taraflı düşünmek gerek...
ne o tek başına amcasına gitse mutlu olacak ne de siz tek başına annenize gitseniz...
önce amcanlara gidelim dersiniz, biraz oturur sonra annemlere gideriz dersiniz...
siz ne bekliyorsanız ona göre davranın bence...
size bir şey diyeyim, benim eşim bayramda yanımda değil, şimdi sen ne biçim adamsın bayram da beni yalnız bırakıyorsun desem hoş olur mu ona...
ben bu admla yaşıyorum hayatı paylaşıyorum ve ona diyorum ki sen nasıl bir adamsın..
senin şu anki durumun ekstra be...:mymeka:
hatırlamak için örnek gösterme...:mymeka:
Allahım yaaaa....
Çok sağol canımm...Yapıcı olmak sabretmek istiyorum...bence siz gerçekten boşluktan ,eve nasıl hareket katacağınızı bilmiyorsunuz...
bu tür tartışmalar,hoş olmayan sözler söyleyen eşler inanın birbirlerinden uzaklaşır ve soğur...
biraz daha yapıcı davranın birbirinize...
hayatı zindan etmektense,yaşanılabilir duruma getirin...
önceki mesajımda da yazdın..
ben değil,biz olarak düşünün...
sevgiler...
ya biliyorum ekstra ama benim gündemim ne yaparsın...
bende üzüldüm biliyorsun başka sebepleri de vardı hatta...
zaten böyle durumların adamın adamlığı ile alakası yok anlatmak istediğim o...
ama arkadaş üzülmüyor sanki suçlamak için yer arıyor onu demek istiyorum,
suçlamak istesek hepimizin suçlayacağı şeyler vardır değil mi?
neden öyle baktın bile denebilir yane yerine göre...
anlatamıyorum mu...benneyaptımki
Canım işte elimde olsa bende ağlayıp bağırmak istemiyorum ama yapamıyorum işte...Tek başına gitmek istememeiş o sadece bir secenekmiş sonradan gece konustuk falan benden özür diledi bu kadar dert edeceğini bilemedim dedi...neden peşinizde koşsun ki...
bence çok yanlış düşünüyosunuz...
ağlayıp bağırmak çağırmak ne kazandırıyor ki size...
tek başına niye gitmek istiyor sonra hiç düşündünüz mü?
daha önce beraber gitmek istememiş olabilir misiniz? adam da bu konu da kendini yormak istemiyor olabilir mesela...
çift taraflı düşünmek gerek...
ne o tek başına amcasına gitse mutlu olacak ne de siz tek başına annenize gitseniz...
önce amcanlara gidelim dersiniz, biraz oturur sonra annemlere gideriz dersiniz...
siz ne bekliyorsanız ona göre davranın bence...
size bir şey diyeyim, benim eşim bayramda yanımda değil, şimdi sen ne biçim adamsın bayram da beni yalnız bırakıyorsun desem hoş olur mu ona...
ben bu admla yaşıyorum hayatı paylaşıyorum ve ona diyorum ki sen nasıl bir adamsın..
evli adam neden tek başına gitsin ki zaten elbet istemez...
hani o zaman neden evlilik?
yapamıyorum diye bir şey yok açıkcası...
eğer bu kadar üsteleme çabası içerisindeyseniz siz eşinizi yeterince sevmiyorsunuz, yeterince doyurulmamış egonuz buna izin vermiyor derim ben...
ben de bunun altına imzamı atarım...:mymeka::mymeka:
Nasıl sinirlenince çene tutulur...O patlama anında kan beyne sıcradığında nasıl olumlu davranılır bunun yolunu işte soruyorum...
Ben hatamı anladımkaydirigubbakcemile
Nasıl sinirlenince çene tutulur...O patlama anında kan beyne sıcradığında nasıl olumlu davranılır bunun yolunu işte soruyorum...
Bu konuda hiç bir bilgim yok arkadaşım maalesef..
İnşallah yardımcı olan birileri çıkar..:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?