Evinde kalma durumu gitmeden iptal oldu ayrılmaya yaklaştım?

O da yuzde yuz uymak zorunda değil. Sizin öncelikleriniz öncelik de karşındakinin niye değil. Sizin bakış açınız ben bunu başta dedim, misafire bu yapılmaz yani kendi tercihleriniz önemli. Esneklik de gostermiyorsunuz. Sorun yok. O zaman karşınızdakinin de hassasiyetleri olabilir. Kibarlıkla alakası yok. Yani siz o kadar benim isteklerim diye aynı evde beraber uyumak istemiyorsanız, o da kendi yatağında yatmak isteyebilir.
Kibarlık bu ama benim görüşüm ben de illa yatayım demedim zaten. Öyle dese yine iyi evim uygun değil desin, otele giderim bu kadar kırılmazdım. İlla gel diyip bi sen bi ben demesi kaba geldi.

DEHB doğru yazılışı öncelikle, ayrıca psikoloğa gitiniz diye hastalıklara vakıf olmuyorsunuz.

DEHB ‘ li bir psikiyatrist olarak şunu söylemeliyim ki, tanı koyma işini bize bırakın; ve ruhsal/ psikiyatrik hastalıklar üzerinden insanları aşağılamayın.

Son olarak DEHB sizin yazdığınız gibi ayy lı uyylu bir rahatsızlık değil.

Bu tarz konularda dayanamıyorum ve araya giriyorum kusura bakmayın

Saygılar
Yaa sizi uzaktan tanıyorum hayırlı olsun bransşınız 😍

Kibarlık bu ama benim görüşüm ben de illa yatayım demedim zaten. Öyle dese yine iyi evim uygun değil desin, otele giderim bu kadar kırılmazdım. İlla gel diyip bi sen bi ben demesi kaba geldi.
Kabul etmek istemediğiniz şu. İkinizin de kafasında kırk tane tilki dolaşıyor. Burada tonlarca ilişki var. Hiç mantıklı dusunulmemis. Seviyorum deyip garip garip adamlarla evlenilmis. Sonra pişman olunmuş. Sizinki de bunun taban tabana tam tersi. Sadece o değil siz de sürekli bir plan, tarama, ölçme peşindesiniz. İki taraf da maddesel çıkarları var. Tabi ki insanlar karşısındakini tartip bilmeli ama bu kadar değil. Akışa biraz da birakmak lazim.Iki taraf da bu iş olmayacaksa kendimden boş yere vermeyim kafasında. Güzel de bunun adı ilişki değil. Ve tutarlı da değil. Aynı eve gireyim, gözlem yapayım, belli fiziksel temas olsun, ben onun yatağında yatayım planciligina karşı o da birgun sen birgun ben demiş. Normal bir çift olsa şu an kim nerede yapacaksan ziyade birbirinizi göreceğiniz, 1 hafta beraber olacağınız için deli gibi heyecanlı olmanız lazım. Sizin gündeminize ne kim nerde yatacak:) İkiniz de planlamamissiniz yine:)

Kabul etmek istemediğiniz şu. İkinizin de kafasında kırk tane tilki dolaşıyor. Burada tonlarca ilişki var. Hiç mantıklı dusunulmemis. Seviyorum deyip garip garip adamlarla evlenilmis. Sonra pişman olunmuş. Sizinki de bunun taban tabana tam tersi. Sadece o değil siz de sürekli bir plan, tarama, ölçme peşindesiniz. İki taraf da maddesel çıkarları var. Tabi ki insanlar karşısındakini tartip bilmeli ama bu kadar değil. Akışa biraz da birakmak lazim.Iki taraf da bu iş olmayacaksa kendimden boş yere vermeyim kafasında. Güzel de bunun adı ilişki değil. Ve tutarlı da değil. Aynı eve gireyim, gözlem yapayım, belli fiziksel temas olsun, ben onun yatağında yatayım planciligina karşı o da birgun sen birgun ben demiş. Normal bir çift olsa şu an kim nerede yapacaksan ziyade birbirinizi göreceğiniz, 1 hafta beraber olacağınız için deli gibi heyecanlı olmanız lazım. Sizin gündeminize ne kim nerde yatacak:) İkiniz de planlamamissiniz yine:)
Benim onun yatağında yatayım gibi bir planım olmamıştı. O açtı bu konuyu.
Ölçüp tartıp olan yaptığım doğru. Ama neresi yanlış ki bunun? Körü körüne olmayacak biriyle evlenmek daha kötü değil mi?
Psikoloğum bir de şunu dedi uzak mesafe de temas az olduğu için bazı duygular zamanla artıyor olabildiğince görüşmelisiniz diyor yani. Önümüzdeki dönemde benim yada onun uzun vadeli yaşadığımız yerde kalma planı var 1-2 ay mesela. Biz henüz 4 kez görüşebildik. Hepsi tam 1 hafta değildi bile:(

Konudan engellediklerimin bile sıkı sıkıya takip etmesi hala😁
Bence kendinizi geliştirecek daha iyi şeyler yapabilirsiniz çok boş vaktiniz var demekki
Engellendiğim konuya dönüp emoji filan atmazdım ama siz bilirsiniz tabi buyrun😁

Benim onun yatağında yatayım gibi bir planım olmamıştı. O açtı bu konuyu.
Ölçüp tartıp olan yaptığım doğru. Ama neresi yanlış ki bunun? Körü körüne olmayacak biriyle evlenmek daha kötü değil mi?
Psikoloğum bir de şunu dedi uzak mesafe de temas az olduğu için bazı duygular zamanla artıyor olabildiğince görüşmelisiniz diyor yani. Önümüzdeki dönemde benim yada onun uzun vadeli yaşadığımız yerde kalma planı var 1-2 ay mesela.
Dozu yanlış. İki tarafta da dozu kaçmış.Koru körüne olmayacak biriyle evlenmekle sizin yaptığınız iki ayrı aykiri uc. İki taraf da evlilik olmayacaksa fedakarlık yapmayalım modunda. İki tarafinki de hayatınız normal akışına aykırı. Surda kaç kadınız kaç kişi on sevisme yaşayıp veda edip kendi yatağında yatmıştır( hiç fiziksel temas istemezsiniz onu anlarım, ama o grup da adamla ayni eve girmez) ya da hangimizin eşi, sevgilisi bir gün sen bir gün ben yatakta yatalım demistir. Bence de daha sık görüşün ki yine söylüyorum bu adamla evleneceksiniz. Yaş, mantık, ortak hedefler.

Kafam karışık siz haksızsınız diyen de çok
En azından bunu söyledi bu da iyi
Sen haksızsın diyenler bu yaşta cinsellik yaşamadan ilişki olmayacağını da söyledi o zaman o konuda da dinle söyleyenleri. O çok göreceli Bi kavram ilişki öyle miolur böyle mi konuda haklı ya da haksız olman adamın hödüklüğünü değişmiyor ki. 🤦‍♀️

Yabancı sevgilisi de olmuş yabancıyla ilişki ve evlilik istememiş
Bu adam bende niye böyle tıknaz, göbekli, bakkal bıyıklı filan, tutucu, sıkıcı, okb bir öğretmen emeklisi tipi uyandırıyor ya?

Direkt gözümün önüne geliyor yeminle. Hiçbir eğlenceli yanı yok, kahkahası yok, delidolu'luğu yok, tutkusu yok, heyecanı yok (o kadar yok ki 30'larında olmasına rağmen 1 yıldır sekssiz bir ilişki yaşıyor)..
Bahsettiği yabancı sevgililer "bu ne be ölü gibi" diye koşarak kaçmış bile olabilirler yani.
O derece.

Ya vallahi yargılamıyorum, gözümün önüne geleni tarif ediyorum şu an. Bambaşka biri de olabilir, ama sizin açtığınız konulardan oluşan resim bu. Ay içime fenalıklar geldi 😂

Sen haksızsın diyenler bu yaşta cinsellik yaşamadan ilişki olmayacağını da söyledi o zaman o konuda da dinle söyleyenleri. O çok göreceli Bi kavram ilişki öyle miolur böyle mi konuda haklı ya da haksız olman adamın hödüklüğünü değişmiyor ki. 🤦‍♀️
Şu an öyle bir düşüncem yok çok özel bir konu bence kişiye kalmalı.

Bu adam bende niye böyle tıknaz, göbekli, bakkal bıyıklı filan, tutucu, sıkıcı, okb bir öğretmen emeklisi tipi uyandırıyor ya?

Direkt gözümün önüne geliyor yeminle. Hiçbir eğlenceli yanı yok, kahkahası yok, delidolu'luğu yok, tutkusu yok, heyecanı yok (o kadar yok ki 30'larında olmasına rağmen 1 yıldır sekssiz bir ilişki yaşıyor)..
Bahsettiği yabancı sevgililer "bu ne be ölü gibi" diye koşarak kaçmış bile olabilirler yani.
O derece.

Ya vallahi yargılamıyorum, gözümün önüne geleni tarif ediyorum şu an. Bambaşka biri de olabilir, ama sizin açtığınız konulardan oluşan resim bu. Ay içime fenalıklar geldi 😂
Haha😁😁
Uzun boylu, hafif kilolu, bıyık yok. Eğlencelidir ya çok gülüyorum yanında. Gezmeyi seviyor yemeyi içmeyi ve çalışmayı seviyor. Hayalleri hedefleri var. Asla tutucu değil rahat. Yabancıyla ilişki olmuyor aynı şeye pek gülemiyorsun diyor.

Neyse ben pes ettim. İlk konundan itibaren ayrılman gerektiğini bu çocuğun aile eş olmaya henüz çok uzak kafada olduğunu yazıyorum ama senin ayrılmaya niyetin yok belli ki. Büyük ihtimal evlenirseniz daha çok konu açacaksın. O zaman dediydim demeye gelirim. Yine de mutluluklar diliyorum.

O derece.

Tanisiyor muyuz diye dusundum cunku yurtdisinda yasiyorum ve doktorada ayni donemden tam tarif ettiginiz gibi bir arkadasim var, sadece biyigi yok. 😂 Hatta o da COVID doneminden sonra Manchester'a tasindi.

Konu sahibi artik adama hak veriyorum ya. Bu nasil sevgililik ayri yatak, ayri oda. Ben de boyle davranan birine asker arkadasi muamelesi yapardim yani.
Tabi ki birlikte yatmak ya da sevismek zorunda degilsiniz ama fazla da şey beklemeyin.

Yaninda bile uyumayan birinin avrupa gezme sponsoru olacak değil evinde kalma parasi alsa yeri.😃😃😃 Arkadaş tatili gibi dusunun oylesiniz.

Neyse ben pes ettim. İlk konundan itibaren ayrılman gerektiğini bu çocuğun aile eş olmaya henüz çok uzak kafada olduğunu yazıyorum ama senin ayrılmaya niyetin yok belli ki. Büyük ihtimal evlenirseniz daha çok konu açacaksın. O zaman dediydim demeye gelirim. Yine de mutluluklar diliyorum.
Evlilik çok uzak şu an ayrılık daha yakın bakalım

Sizinle aynı yatakta yatmaya tahammülü olmayanın masrafları eşit yapalım demesi de çok normal 😂

Arkadaşlar sevgilim yurtdışında 1 yıldır tanışıyoruz. Ben onun yanına gidicektim ve evinde kalıcaktım. İlk defa bir sevgilimin evinde kalıcam ve çekiniyordum aradaydım. Yurtdışında bir kaç günlüğüne de başka bir şehire geçicez. Ben de orada ayrı oda mı tutsak dedim. Sonra o da benim evimde nasıl olacak dedi. Evi küçük. Ben de espri yaptım ben girişte yatarım diye. Ne dese beğenirsiniz bir gün sen bir gün ben koltukta yatarız. Ben de herşey eşit yani hep dedi hep öyle der kadın erkek eşit diye. Evet her zaman demiş. Ben şok, tepki gösterdim tabiki ve senin evinde kalmıycam yatağında rahat yat dedim. Kaba olduğunu söyledim baya saydırdım. Özür diliyor ben ayrı oda tutarız demişim de ona içerlenmiş. Gitmiycem arkadaşlar bu kaba adamın evinde de hayatında da kalmamalıyım. Sizce?
bazen okuduklarıma inanamıyorum

Siz problem mi cikarmak istiyorsunuz anlamadim?
Adamin evine gidip yatagini bana vermedi salonda koltukta yatmadi diye mi trip atacaksiniz?
Ayni yatakta yatmayacaginiz sevgilinizin evinde ne isiniz var? Ev 3+1 olsa neyse

Back
X