Evinde kalma durumu gitmeden iptal oldu ayrılmaya yaklaştım?

Kalmayı istedim ben de daha iyi gözlemlerim diye
Yasiniz 33'mi cidden,neyi gozlemliyorsunuz ?
3 tüp de kan alın bari adamdan tam olsun.
Yanlış anlamayın ama kurduğunuz cümleler,aldığınız kararlar ve verdiğiniz cevaplar hiç 33 gibi değil.

Aşığım diyemem evet ama her sevgilinin yaptıklarını yapıyoruz aslında.
Her sevgilinin yaptıkları dediğiniz her 18 yaşındaki sevgilinin yaptıkları ama işte. 30 kusur yaşında kusura bakmayın da gerçekten çekilir dert değil. Bana biri böyle dese evime bile almam ne kadar ayıp.

Her sevgilinin yaptıkları dediğiniz her 18 yaşındaki sevgilinin yaptıkları ama işte. 30 kusur yaşında kusura bakmayın da gerçekten çekilir dert değil. Bana biri böyle dese evime bile almam ne kadar ayıp.
Ne dedim anlamadım.
Koltukta yat demesi normal yani

Yakında sizden önce, o sizden ayrılacak.
Aynı evde kalacağınız yeni de olmayan bir ilişkiniz var iken, ayrı oda tutalım mantığı gerçekten çok garip. Kadın erkek rolleriniz üzerine anlaşmaya varamıyorsanız da ayrılmanız gerekmez mi?
ben mi haksızım gerçekten?
Anlaşmaya varamıyoruz ayrılmamız gerek bence de

Gözlemlemek tanımak bunlar 3 yaş cümleleri mi?
Adamın evine gidip ; seni gozlemlemek için burdayim gibi bir yaklaşım ; otlaklarda ve savanalarda yaşan yırtıcılar için çekilen bir belgeselden farksiz bence.
O size deseydi mesela ; seni doğal alanında görmek istiyorum, habitatini tanımak istiyorum diye ; ne derdiniz ?
Bunu dışarda gozlemlersiniz ama ayni evde kalmanin mantığı bu değil.
Çok tuhaf düşünüyorsunuz 🤔

Adamın evine gidip ; seni gozlemlemek için burdayim gibi bir yaklaşım ; otlaklarda ve savanalarda yaşan yırtıcılar için çekilen bir belgeselden farksiz bence.
O size deseydi mesea ; doğal alanında görmek istiyorum, habitatini tanımak istiyorum diye ; ne derdiniz ?
Bunu dışarda gozlemlersiniz ama ayni evde kalalimin mantığı bu değil.
Çok tuhaf düşünüyorsunuz 🤔
Ona ona öyle söylemedim ayrıca bu doğal bişey ki o da beni gözlemleyecek karşılıklı.
Psikoloğumda dedi tanımak açısından iyi olur diye.
Gözlemlemek demek yakından tanımak demek.

sizi bir arada aynı yatakta ya da yakın ilişkiden uzak tutan kaygılandıran nedir? bunun cevabı önemli

ben mi haksızım gerçekten?
Anlaşmaya varamıyoruz ayrılmamız gerek bence de
Sizi de garip buldum ama;
Uzak ilişki de olsa yabancı kültürden gelen 30 lu yaşlarındaki 1 yıllık erkek arkadaşınızın cinsellikten bu kadar uzak durması da çok garip bence. Emin olun uzun süre aktif cinsel yaşamdan uzak kalan erkeklerden iyi performans beklemek de sizi hayal kırıklığına uğratacak. Fiziksel ve psikolojik olarak her şey zamanında yaşanmalı.
Ayrılın ikiniz de rahat edin.

Bu yaşıma kadar kimseyle uyumadım evlenince deneyimlemek istiyorum kişiyle alakası yok
bunu paylaşabilirsiniz. bu arada erkek arkadaşınızın tepkisi şaka ile karışık madem öyle benim evinde nasıl olacak şekilde olmuş sanırım siz konuyu abartmış olabilir misiniz?

Sizi de garip buldum ama;
Uzak ilişki de olsa yabancı kültürden gelen 30 lu yaşlarındaki 1 yıllık erkek arkadaşınızın cinsellikten bu kadar uzak durması da çok garip bence. Emin olun uzun süre aktif cinsel yaşamdan uzak kalan erkeklerden iyi performans beklemek de sizi hayal kırıklığına uğratacak. Fiziksel ve psikolojik olarak her şey zamanında yaşanmalı.
Ayrılın ikiniz de rahat edin.
Doğru kendi de dedi bunu ama saygı duydu sonra da.

bunu paylaşabilirsiniz. bu arada erkek arkadaşınızın tepkisi şaka ile karışık madem öyle benim evinde nasıl olacak şekilde olmuş sanırım siz konuyu abartmış olabilir misiniz?
Paylaştım zaten saygı duyduğunu söyledi. Evet öyle dedi zaten şakalaşıyorduk ama o koltuk meselesi şaka değildi ciddiydi.

Paylaştım zaten saygı duyduğunu söyledi. Evet öyle dedi zaten şakalaşıyorduk ama o koltuk meselesi şaka değildi ciddiydi.
bu hoş olmamış tabi insan misafirine özenli davranır bunu konuşun bence

Back
X