- 5 Ekim 2020
- 13.887
- 37.584
- 548
- 36
Kimseyle beraber yatmadım o yüzden evlenince deneyimlemek istiyorum
Niye beraber kalıyorsunuz o zaman?
Başka erkeğin evine gitmeyi de evlenince deneyimleyin.
Bence tencere kapaksınız ya.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimseyle beraber yatmadım o yüzden evlenince deneyimlemek istiyorum
Belki de siz öyle yaparsınız
Evlilik planı yaptınız mı peki?Kimseyle beraber yatmadım o yüzden evlenince deneyimlemek istiyorum
Hayır o dedikleriniz var o kadarda değil.Evlilik planı yaptınız mı peki?
Daha önce yazmıştım. Türk kültüründe dahi 30-40 yaşlarında insanlar cinsellik arar, dini nedenlerle istemiyorsa da evlenmeyi hızlandırır diye. Sevgiliniz Türk müş. Sizin gelecek planınız nedir? 1 yıldır sevişmiyorsunuz, sexting de yoktur diye tahmin ediyorum. Sevgiliniz 35-40 yaşlarında sanırım.
O kada muhafazakar değilim daha okumadan sormadan kendiniz yazıp söylüyosunuzYaptim zaten esimle beraber yasayip oyle evlendim :) Esimden onceki erkek arkadasim da cinsel acidan tecrubesiz ve beraber kalma konularina mesafeliydi ve o yuzden zaten 'eski erkek arkadasim' olarak kaldi. Ki biz 20li yaslardaydik ben 27 yasinda evlendim, 30larda hic cekilmez.
Siz farkinda degilsiniz ama karsi taraf icin cok yorucu oluyor. Hem her seyi yapalim gezelim tozalim ama sevismeyelim, beraber uyumayalim. Muhafazarlikla modernlik arasinda sıkışmak bu. Erkek arkadasiniz da artik biktigi icin o tepkiyi vermis bence ki ben hakli buldum.
Neden olamaz mı?Niye beraber kalıyorsunuz o zaman?
Başka erkeğin evine gitmeyi de evlenince deneyimleyin.
Bence tencere kapaksınız ya.
Siz de istiyorsanız bu evcilik oyununa son verip evlenin o halde. İstemiyorsanız da ayrılın. Sizin için de çok saçma bir gerginlik olsa gerek.Hayır o dedikleriniz var o kadarda değil.
Evet evlilik istiyor hemen hatta
53 yaşını mı bekliyorsun bacımHazır olmadığımı söylemiştim daha önce de.
Neden olamaz mı?
Ben de böyle deneyimlemek istedim bu da benim düşüncem
Saygı duyduğunuz için sağolun ya
33 yaşındasınız, 1 yıllık sevgiliniz, hala sevişmediniz mi?Arkadaşlar sevgilim yurtdışında 1 yıldır tanışıyoruz. Ben onun yanına gidicektim ve evinde kalıcaktım. İlk defa bir sevgilimin evinde kalıcam ve çekiniyordum aradaydım. Yurtdışında bir kaç günlüğüne de başka bir şehire geçicez. Ben de orada ayrı oda mı tutsak dedim. Sonra o da benim evimde nasıl olacak dedi. Evi küçük. Ben de espri yaptım ben girişte yatarım diye. Ne dese beğenirsiniz bir gün sen bir gün ben koltukta yatarız. Ben de herşey eşit yani hep dedi hep öyle der kadın erkek eşit diye. Evet her zaman demiş. Ben şok, tepki gösterdim tabiki ve senin evinde kalmıycam yatağında rahat yat dedim. Kaba olduğunu söyledim baya saydırdım. Özür diliyor ben ayrı oda tutarız demişim de ona içerlenmiş. Gitmiycem arkadaşlar bu kaba adamın evinde de hayatında da kalmamalıyım. Sizce?
Yok Avrupa yı geziyoeum zaten gidip geziyordum normalde de o açıdan sıkıntı yok:)
Beraberce yatıp uyumaya hazır değilim olamaz mı
Tadını aldığım şeyler var33 yaşında bir kadın hayatının en güzel yaşlarını zaten sex yapmadan geçirmişsin. Bari sevgiliyle sarılıp uyumanın tadını al. Yaşlanınca aynı tadı vermiyor hiçbir şey :)
Bişeyler yaşıyoruz ama aynı yatakta uyumak istemedim bu da benim düşüncem isteğim.yahu yurtdışına tek başına erkek arkadaşınla tatil yapacak kadar cesursun sekulersin ama aynı odada kalamam mazallah bir şey yaşanır.camdan dışarı bakmayan ev kızıysan anneni al yanına git veya abini.
hem gezeyim tozayım avrupai zihniyeti olan orada doğmuş büyümüş biri ile baş başa tatil yapayım ama bana dokunmasın.
İnsan sevdiğine nasıl dokunmaz.Sevdiğim adam ayrı odaya yatırırsa anahtar deliğinden girer yeni kucak kucağa uyurum.
Bunlar bana ters ise hiç gitmem tek başıma.Arada onun gelmesini bekler pastane park bahçelerde gezerim evlenene kadar.
O kadar değil tabiki ayrı odalarda kalırken de bişeyler yaşıyoruz ama herkes kendi odasında uyuyor böyle rahat ediyorum benSevgilisi ile baş başa aynı evde olup sevişmemek de ne bileyim![]()
bu adamda niye ısrar ediyorsun hala ?Bişeyler yaşıyoruz ama aynı yatakta uyumak istemedim bu da benim düşüncem isteğim.
ayrı odalarda kalırken de bişeyler yaşıyoruz
Hayır beraber bir odada vakit geçirip ayrı odalarda uyuyoruz
ne yapıyorsunuz mesela ayrı odalardayken telefonla mı konuşuyorsunuz