Evinde kalma durumu gitmeden iptal oldu ayrılmaya yaklaştım?

Daha muhafazakar insanları deneyin bence. Yalnızca elini tutarsınız, birkaç da kuş öpücüğü o da belki. Bu tarz bir şey arıyorsanız ona göre tercihler yapacaksınız. Aynı yatakta yatmayalım ama aynı evde kalalım vs. aşırı Türk dizisi kıvamında. Gerçekçi olmayan beklentileriniz var.
Siz hem adam bana dokunmasın hem de prenses gibi davranıp kaldığım süre boyunca yatağını bana versin, kendi koltukta yatsın istiyorsunuz. Aynı evde kalalım evcilik oynayalım 33 yaş için yersiz bir beklenti.
Evine gelen misafire rahat etsin diye yatağını vermesi için illaki sevişmesi mi lazım adamın? İyi davranması için önce birlikte olması mı gerekiyor? Böyle Bi ilişki uygun değilse kendisi için ayrılsın. Yok devam ediyorsa sevgili sevgilidir aman cinsellik yaşamıyorum diye B.k gibi davranması mı gerekiyor?

Ben niye ayrı yatma konusuna bu kadar tepki gösteriyorsunuz anlamadım. Evlilik öncesi birlikte olmak istemeyen
Tek kişi konu sahibi mi? Gayet de bu şekilde yürüyen ilişkiler var. Adama uymuyorsa ayrılsın o zaman. Bi gün sen yatakta yat Bi gün ben ne demek ne mana adamın böyle söylemesini haklı mı çıkarıyor? O zaman desin ki ben bu yaşta böyle Bi ilişki istemiyorum cinsellik olmadan. O zaman haklı olabilir. Bu adam cimri bencil ve kaba. Bundan ne koca olur ne hayat arkadaşı olur. Benim konu sahibine tek kızdığım bütün bunları görüp ilişkiye devam etmesi.
Teşekkür ederim anladığınız için
Ben bunu baştan söyledim istemiyorsan ayrılalım dedim tamam saygı duyarım dedi bana
Cimri bencil ve kesinlikle kaba🙁 hepsine katılıyorum.
Psikoloğumda aynı evde kalmayı düşünmen güzel demişti son terapi de ama böyle söyleyen birinde de kalınır mı

Teşekkür ederim anladığınız için
Ben bunu baştan söyledim istemiyorsan ayrılalım dedim tamam saygı duyarım dedi bana
Cimri bencil ve kesinlikle kaba🙁 hepsine katılıyorum.
Psikoloğumda aynı evde kalmayı düşünmen güzel demişti son terapi de ama böyle söyleyen birinde de kalınır mı
Kalınmaz. Kalma gitme bin defa yazdık he konunda yazıyorum sen ayrıl bundan. Cinsellik konusu ayrı olur olmaz herkesin hayat görüşü farklı. Karşındaki bunu kabul etmiş o da senden ayrılmıyor sonuçta zorla böyle Bi ilişkiye mahkum etmiyorsun. Hepi topu bi hafta 10 gün sen yatakta yatarsın diyemiyor öküzcük. Şimdi özür diliyor ama adamın zihniyeti bu değişmez yine yapar hödüklüğünü.

Arkadaşlar sevgilim yurtdışında 1 yıldır tanışıyoruz. Ben onun yanına gidicektim ve evinde kalıcaktım. İlk defa bir sevgilimin evinde kalıcam ve çekiniyordum aradaydım. Yurtdışında bir kaç günlüğüne de başka bir şehire geçicez. Ben de orada ayrı oda mı tutsak dedim. Sonra o da benim evimde nasıl olacak dedi. Evi küçük. Ben de espri yaptım ben girişte yatarım diye. Ne dese beğenirsiniz bir gün sen bir gün ben koltukta yatarız. Ben de herşey eşit yani hep dedi hep öyle der kadın erkek eşit diye. Evet her zaman demiş. Ben şok, tepki gösterdim tabiki ve senin evinde kalmıycam yatağında rahat yat dedim. Kaba olduğunu söyledim baya saydırdım. Özür diliyor ben ayrı oda tutarız demişim de ona içerlenmiş. Gitmiycem arkadaşlar bu kaba adamın evinde de hayatında da kalmamalıyım. Sizce?
Sana defalarca bu adamdan olmaz dediler, ancak mı aklın başına geldi. Şu durumda da Her şeyden önce kadın erkek eşit denecek bir durum yok, sen onun evinde misafir olacaktın, her gelen misafire bu muameleyi mi layık görecek, bir gün yatakta bir gün kanepede. Ayrı odaya alınmışmış sevsinler. Seninle aynı odada yatar sonra bakire kız lazım bana diye dolanır ortalıkta ahlâksız. Birlikte olmak istemediğini belli etmişsin, olmak zorunda da değilsin beyimizin malzemesi keyif yapamayacak ya bedelini ödetmesi lazım sana.

Ay çok arıyor musunuz bu tipleri yaaaaa

Evine gelen misafire rahat etsin diye yatağını vermesi için illaki sevişmesi mi lazım adamın? İyi davranması için önce birlikte olması mı gerekiyor? Böyle Bi ilişki uygun değilse kendisi için ayrılsın. Yok devam ediyorsa sevgili sevgilidir aman cinsellik yaşamıyorum diye B.k gibi davranması mı gerekiyor?
Kadın sevişip sonra ayrı odalara dağılmaktan bahsediyor.
Ki bu adamın cimri, düşüncesiz olduğunu defalarca yazdık. Konu sahibi inatla ilişkiye devam edip üstüne bir de adamla aynı evde kalmalara vs kalktı.
Şimdi bu konuda haklı gibi göründüğüne bakmayın. Kendisi de tutarsız. Ve istekleri mantıklı değil, evet. Adamın ne olduğu belli, red flaglarin kralını salladı. Konu sahibi inatla peri masalına çevirmeye çalışıyor.
Ve evet, muhafazakar olmayan adamlar bu tarz isteklere evet demek zorunda değiller. Adam bir şekilde tamam demiş ama düşüncesiz biri olduğu için de yarı yolda başka bir çam devirmiş. Esas olmayan zorlayan konu sahibi.

Ki bu adamın cimri, düşüncesiz olduğunu defalarca yazdık. Konu sahibi inatla ilişkiye devam edip üstüne bir de adamla aynı evde kalmalara vs kalktı.
Şimdi bu konuda haklı gibi göründüğüne bakmayın. Kendisi de tutarsız. Ve istekleri mantıklı değil, evet. Adamın ne olduğu belli, red flaglarin kralını salladı. Konu sahibi inatla peri masalına çevirmeye çalışıyor.
Ve evet, muhafazakar olmayan adamlar bu tarz isteklere evet demek zorunda değiller. Adam bir şekilde tamam demiş ama düşüncesiz biri olduğu için de yarı yolda başka bir çam devirmiş. Esas olmayan zorlayan konu sahibi.
Uyumlu olduğumuz bir çok konuda var.
Psikoloğumda zaten dört dörtlük uyma olmuyor dedi. Aslında uyumlu olduğumuz bir çok konu olduğunu da söyledi. Buradan birinin tavsiyesiyle başladığım psikolog bu arada
Zorlamak derken güzel tarafları da vardı tabiki bişeyi zorlamadımki

Adamın sol beyni daha baskın, duygudan uzak, düz insan... Entelektüel vs sebebiyle dışarıdan çekici dursa da duygusallık ve incelik beklenmeyecek birisi. Ben de benzer özelliklere sahip olduğum için davranışları bana tuhaf gelmez ama incelik göremezsem soğurum.

Psikoloğumda zaten dört dörtlük uyma olmuyor dedi. Aslında uyumlu olduğumuz bir çok konu olduğunu da söyledi. Buradan birinin tavsiyesiyle başladığım psikolog bu arada
Ya daha ne gibi uyumsuzluk arıyorsanız bilemeyeceğim. Hiç mi çevrenizde standart bir ilişki görmediniz?

Adamın sol beyni daha baskın, duygudan uzak, düz insan... Entelektüel vs sebebiyle dışarıdan çekici dursa da duygusallık ve incelik beklenmeyecek birisi. Ben de benzer özelliklere sahip olduğum için davranışları bana tuhaf gelmez ama incelik göremezsem soğurum.
Aynen öyle, kibar biri değil olmayacakta.

Valla ben ikisinin de bu ilişkiye devam etme motivasyonunu anlamıyorum. Cinsellik yok gerçek Bi sevgi yok konu sahibi Avrupa yurt dışı falan diyor ama sen zaten gidebiliyorsun otel paranı da ödeyebiliyorsun zaten adam yarı yarıya ödetiyor çıkar da yok yani tek başına da gidebilir. Sevişmek dediği öpüşmek sarılmak ya hu daha fazlasını yapmak istemeyebilir çeşitli sebeplerle. O zaman adam desin ki bu yaşta böyle Bi ilişki olmaz sen gelme en iyisi. Ama adamda da sorun var o da ayrılmıyor sadece konu sahibi değil.

Yani neden aşağılamaya çalışma çabası bu kadar evet görmedim hiç buyrun ne diyeceksiniz
Ayyyy valla aşırı yorucusunuz. Aşağılama görmemişsiniz siz.
Yav adam her türlü her şeyi esirgemeye çalışıyor. Tartışma çıkınca da geri vites yapıyor. Şunu niye göremiyorsunuz? Daha bir de uyumluyuz diye güzelliyorsunuz. Neyi uyumlu şunun?

Ayyyy valla aşırı yorucusunuz. Aşağılama görmemişsiniz siz.
Yav adam her türlü her şeyi esirgemeye çalışıyor. Tartışma çıkınca da geri vites yapıyor. Şunu niye göremiyorsunuz? Daha bir de uyumluyuz diye güzelliyorsunuz. Neyi uyumlu şunun?
Güzellemedim olanı ve psikoloğumun söylediğini söyledim herşeyi olduğu gibi ona da anlatıyorum. Bence siz yorucusunuz. Öforii mi var biraz? Ayyy lar filan ne oluyor. Dehab mısınız? Dürtüselsiniz fazlaca. Evet aşağılama hakkınız yok kimseyi bir zahmet sınırınızı bilin.

Valla ben ikisinin de bu ilişkiye devam etme motivasyonunu anlamıyorum. Cinsellik yok gerçek Bi sevgi yok konu sahibi Avrupa yurt dışı falan diyor ama sen zaten gidebiliyorsun otel paranı da ödeyebiliyorsun zaten adam yarı yarıya ödetiyor çıkar da yok yani tek başına da gidebilir. Sevişmek dediği öpüşmek sarılmak ya hu daha fazlasını yapmak istemeyebilir çeşitli sebeplerle. O zaman adam desin ki bu yaşta böyle Bi ilişki olmaz sen gelme en iyisi. Ama adamda da sorun var o da ayrılmıyor sadece konu sahibi değil.
İyi de sürekli şikayet eden konu sahibi. Baktın ki adamın her hareketi falso, o zaman aksiyonu sen alırsın. Her adamda ilişki yaşayacak malzeme yok yani, kabul etmek lazım. Bu adamdan sana bir şey olmaz işte, çok açık yani.
İlk falsosu da değil adamın. Adama deli divane aşık hiç değil. Hani bağlandı, ayrılamaz vs gibi bir durum da yok. Baktın ki cimri, e zaten uzak mesafe ilişkisi, koparıp atmak daha da kolay olur.
Amaaaaan neyse, yine ayrılmayacağı için boşa tartışıyoruz. Hadi bakalım size iyi günler ve forumlar.

(
Ya tabi ki dört dörtlük insan yok herkesin kusurları var. Muhakkak adamın iyi tarafları da vardır. Ama cimrilik bencillik
Değer vermeme bak ne ararsan var. Erkekten soğuma nedenleri hepsi. Sen vazgeç bu sevdadan. 🙄

Güzellemedim olanı ve psikoloğumun söylediğini söyledim herşeyi olduğu gibi ona da anlatıyorum. Bence siz yorucusunuz. Öforii mi var biraz? Ayyy lar filan ne oluyor. Dehab mısınız? Dürtüselsiniz fazlaca. Evet aşağılama hakkınız yok kimseyi bir zahmet sınırınızı bilin.
Esad siz hastalıklar üstünden aşağılama çabası içindesiniz, dikkatli olun bence. Bir sürü insan bu hastalıklarla boğuşuyor. Ayrıca iki psikoloğa gittiniz diye uzman olmadınız. Daha kendinize yetemezken bana akıl vermekten men ederim sizi. Bir daha da beni alıntılamayın. Ben de yazmayacağım size.

İyi de sürekli şikayet eden konu sahibi. Baktın ki adamın her hareketi falso, o zaman aksiyonu sen alırsın. Her adamda ilişki yaşayacak malzeme yok yani, kabul etmek lazım. Bu adamdan sana bir şey olmaz işte, çok açık yani.
İlk falsosu da değil adamın. Adama deli divane aşık hiç değil. Hani bağlandı, ayrılamaz vs gibi bir durum da yok. Baktın ki cimri, e zaten uzak mesafe ilişkisi, koparıp atmak daha da kolay olur.
Amaaaaan neyse, yine ayrılmayacağı için boşa tartışıyoruz. Hadi bakalım size iyi günler ve forumlar.
Ayrılması gerektiği konusuna kesinlikle katılıyorum her konuda yazıyoruz zaten pek işe yaramıyor. Bu sefer inşallah. 🤪 Ben sadece cinsellik yaşamadığı için inceliği haketmediği kısmına takıldım. Yoksa konu sahibinin konu açıp şikayet edip ayrılmamasına ben de kızıyorum. Tartışmıyoruz canım niye tartışalım iyi günler. 🌺

Esad siz hastalıklar üstünden aşağılama çabası içindesiniz, dikkatli olun bence. Bir sürü insan bu hastalıklarla boğuşuyor. Ayrıca iki psikoloğa gittiniz diye uzman olmadınız. Daha kendinize yetemezken bana akıl vermekten men ederim sizi. Bir daha da beni alıntılamayın. Ben de yazmayacağım size.

Çok sevindim yazmamanıza neden bu kadar sinirlendiniz ki siz akıl verme görmemişsiniz😁😁😁

herkes erkeğe yüklenmiş ama ben konu sahibini de eksik buluyorum adamın da idare edici
bir yanı var yoksa bu zamana kadar bitirirdi konu sahibi zor biri

Back
X