ablacım ne kadar tatlı o
yerim ya:asigim:Şeniz
benimde vardı ama 3 gün sonra öldü:çok üzgünüm:
nasıl üzüldüm anlatamam
ben bakmayı bilemedim heralde:a015:
çok sağol nevbaharcığım sanırım 1 aylık kadar şimdilik saman kuru yonca ve kuru tavşan maması veriyorum maşallah çok iştahlı galiba bana alışacak abah ilk defa elimden mama yedi bahçemiz var ama 2 tane köpeğimide var belki onları bir yere kapatıp arada bahçeye çıkarabilirim tabiki benim gözetimimde çünkü çevrede çok kedi var ve bir şey yaparlarmı bilemiyorum aslında daha cinsiyetinide anlıyamadık oğlum yabancı bir siteden araştırmış dişileri kısırlaştırılmazsa kanser oluyormuş aklıma gelenleri buradan sana sorabilirim tekrar teşekkürler sevgiler
merhaba bende tavşan besledim bir süre tuvalet kabına havlu peçetelerden de koyabılırsın değiştirmen daha kolay olur hergun değiştirmen gerek yanlız, birde evin içine saldıgında mutlaka takıp etmen gerek mobilyayı ve özellikle kabloları kemırıyorlar, kendilerinede zarar verebılıyorlar.. eğer mama kabına çiş yapıyorsa onu çiz kabı olarak bırakıp farklı bir mama kabı koymayı deneyebılırsın...
aaa hemşerimsin sen benim. BEN KURU GIDA OLARK BİLMİYORUM AMA ALDIĞIM YERDEKİLER DEMİŞTİKİ ISAPANAK MARUL GİBİ YEŞİLLİKLER VERİRSENİZ OLUR DEMİŞLERDİ AMA YIKAMADAN.
şutarafagitti merhaba bizimde tavsanimiz var ben de internetten bakim icin bilgiler edindim tuvalet, aliskanlgi icin bir kap edinip daha önceki yaptigi pislikten kaba konulacakmis diye biliyorum.öyle alisiyorlarmis.bizim tavsanlar disarida kafeste duruyor,cok merak ediyorum kokmuyolar mi evin icinde:uhm:
su an çok kucuk degıl zamanla özel hıçbır sey almana gerek kalmıcak evın çopkutusu gorevını ustlenecek .. bu benım çok hosuma gıdıyor halıyle.. yemek yaparken soydugum patates sogan kabukları,salatalık kabugu(salatalıgın fazlası ıshal yapabılır) karpuz kabugu,bayat ekmek,artık bulgur pılavı,maydanoz saparı vb
artık haftada bır evınızden çöp çıkacak ınan mutlu olacaksın..
kızlar çok sağolun bütün tavsiyelerinizi uyguladım bizim tavşide biraz akıllı çıktı akşam ona kedi kumlu bir tuvalet hazırladık artık çişini hep oraya yapıyor sizin bütün söylediklerinizi birleştirince birazda hayvanların herşeyinin alıştırmaya bağlı olduğu sonucuna vardım 3 gündür tam olarak bilmediğim için kuru yemin yanında hergün taze yonca verdiğimi ve ishal olmadığını gördüm az az yeşillik vermeye devam edeyim diyorum ne dersiniz
su an çok kucuk degıl zamanla özel hıçbır sey almana gerek kalmıcak evın çopkutusu gorevını ustlenecek .. bu benım çok hosuma gıdıyor halıyle.. yemek yaparken soydugum patates sogan kabukları,salatalık kabugu(salatalıgın fazlası ıshal yapabılır) karpuz kabugu,bayat ekmek,artık bulgur pılavı,maydanoz saparı vb
artık haftada bır evınızden çöp çıkacak ınan mutlu olacaksın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?