Evinde veya arabasinda buyu bulan var mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız senin bu hurafe büyü olayından daha büyük sorunların varmış keşke bunu açsaydın başlık olarak 😳
Ya yazmak istemiyordum. Çok şeyler yaşadık. Ama insanlar büyü olduğuna inanmamış pislik sanmış. Evet ben olsam bende inanmam. Bide kimse kimseye bizim gibi inanmasın. Evine almasın. O yüzden yazdım. Kimseye inanmayın. İnsanlar şeytan olmuş. Ben bu konuları yazarken utanıyorum. Kolay şeyler yaşamadık.

Elti değil, şeytan gibi gerçi ona bile pabucunu ters giydirir...

Bu mübarek günde birine iftira ettığınız için kendinize üzülün
Gözünüzle görmediniz kulağınızla duymadınız ne cesaretle iftira atabiliyorsunuz hiç mi Allah korkunuz yok
Rabbim ıslah etsin sizin gibileri
Hanımefendi iftiraları atan o . Merak etmeyin hakkımı haram ettim ona .Ben onu koynumda yatırdım ama o bana ağza alınmadık iftira etti. Mahkemelik olduk. Rica ediyorum bilmediğiniz konular üzerinden ahkam kesmeyin. Büyüyü bugün buldum kandil olduğu aklımdan çıkmış bilsem hiç acmazdim. Rabbım affetsin. Şükür hep kendisini buldu her iftirası. Rabbım beni seviyor biliyorum. Kalbim temiz benim.

Ümmü Sübyanlı konu da vardı sabah. Korkunçlu konular hep. Hamile hamile fazla okumayayım ahsjsjsj
Hiç korkmayın. Korkutmak için yazmadım. Ne için olabilir sormak için yazdım. Zaten hepsi kendini buldu . Allaha inananlar için böyle şeyler saçma. Benimki sadece merakti. Pişmanım oldum . Herseyi döktüm ortaya 🙊

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X