evinden nefret ediyorum neffffreeet İSTEMİYORUM

Deadlockless

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2014
1.540
2.029
133
sokaktan bulduğumuz kediyi 2 senedir besliyoruz sevgilimle.

kedi benim evimde kalıyor hayvan sorumluluk biz tatile çat diye gidemiyoruz şehirdışına bilet lıp gidemiyoruz bunları yaparken 40 kere düşünüyoruz

ama sevgilim bana sormadan benim fikrimi almadan sokaktan kedi bulup beslemeye başladı

halbuki ben hep sokaktan zor durumdaki hayvanı alır sahiplendirme ilanı açar sahiplendirene kadar bakarım

ve bizim kedimizin 4 tane yavrusu oldu besleyecek ortam yok alan yok diye hepsini sahiplendirmek zorunda kaldık onlar benim torunlarım gibiydi

buna ragmen evi musait olmadığı halde sokaktan bulduğu ilk kediyi alıp ilan açmadan beslemeye başladı sebep ne artık yavru istemiş miş

artık bana eskisi gibi gelemiyor kedi miyavlar evde iki tane gerizekalı var onlara guvenmiyorum ev bilmem kaçıncı katta diyor

iyi de bana sormadın ?? zorla mı eline verdiler hayvanı besleyeceksin diye durumunun sıkışık olduğunu bile bile beslemek istedi şimdi de ikimizi de kısıtlıyor ben sana gelirm 2sa sen bana gelirsin 2 sa diyor

evine 2 senedir ayda 1 kere filan gidiyorum bunu biliyor ben dağınık evde oturamam odası toplu olur tamam evde 3 kişi var 3 u birbirinden dağınık istemiyorum ben senin evine gelmek ip gibi yaparsın evi gelirim ama onu da yapmıyor

adam kendi kafasında plan yapmış ya bana diyorki bu yaza sabret zaten beraber eve çıkıcaz dedi

1 SENEDİR BANA BERABER EVE ÇIKALIM DİYOR VE HER SEFERİNDE İSTEMİYORUM BENIM DUZENIM VAR DIYORUM

BUNU BİLE BİLE KAFASINDAN BÖYLE PLAN YAPMIŞ zorla mı kardeşim istemiyom aynı evi alla alla

daha milyonlarca şey var bu konuda beni rahatsız eden ama upuzun yazmak istemedim

Son düzenleme:
Kedi sahiplenmek, torun, sonra tekrar kedi sahiplenmek buralardan konuyu aynı eve çıkmayı istemediğinize nasıl bağladınız?
nasıl olsa aynı eve çıkıcaz diye beslemeye başladı çunku kediyi şuanki evi musait filan değil 2 tne gerizekalı var evde diyor halbuki ben onunla aynı eve çıkmayacam bana guveniyor yani

2 gerizekaliyla kalmaktansa ayri eve ciksin 1 oda da olsa tek kalsin kedisiyle gul gibi yasarlar ille sizinle eve cikmak zorunda değil, kediyi sahipleneli 1 ay olmus artik baskasina vermeyi dusunmeyin bile...
aynen sahiplendirme işi olmaz artık o kediyi alıştı yani kedi tek başına eve çıkarsın dedim sonuç ne oldu biliyo musunuz ben gıcıklık yapıyomuş o yuzden eve çıkmam diyomuşum halbuki kedi yokken de kaç defa dedim ben evimden yerimden memnunum diye

yav ben çok sinirliyim de kafamı toplayamadım o metni yazarken bile sil yaz sil yaz oldum burda benim gıcık olduğum durum şu bana sormadan benim içinde olduğum şeyler planlanmış bu doğru bi şey mi?
Boşverin o umursamıyorsa sizde umursamayın
Bide bihterini
Zorlayamaz sonuçta sizi konu sahibi ki sizde o tipte durmuyorsunuz yazdıklarınıza bakınca. Umursamaz insan ve dağınık insan zordur. Allah kolaylık versin.
evet ona benzemiş cidden 2 defa okudum

Sevgilinle görüşemediğin için kediyi sahiplenmesine kızıyosun adam aynı eve çıkalım diyo kabul etmiyosun o masum yavruya kendisi bakmak istiyo belli ki belki onla uyumak istiyo besler beslemez bence buna karışmanız çok yanlış tam olarak ne istediğini de anlamış değilim.

bana guvenerek sahiplendi o kediyi
surekli diken ustunde benim yanımdayken ben ona dedimki getir kediyi bu evde bakıyım hem bizimkiyle arkadaş olur da dedim ben daha napıyım

Niye bu kadar sinirlendiniz ki ? Ne güzel aslında sizinle planlar yapıyor. Ve hayvansever anlaşılan. hayvanları bu derece seven insanların çok iyi insanlar olduklarını düşünüyorum. Benim 1kedim1kopegim vardı ve vefat ettiler. O kadar üzüldüm ki . Şimdi 1kedim var. Nisanliyim,aynı evde kalıyoruz. Ve 10kedi de olsa alırım. Sadece karşıma çıkmalarıni bekliyorum yardima ihtiyacı olan bi hayvan bulursan anında sahiplencem. Bunun icinde kimseden izin almam gerektigini dusunmuyorum. Ki ayri evlerde olsak kesinlikle fikrini bile sormam. Karar benim kararim,sorumluluk bana ait. Ki ben cebimde ki son parayi sokakta buldugum hayvanlarin veteriner masraflarina verdigimi bilirim. Bu sorumlulugu alabilcegimi dusunuyorum bu sebeple. Eger oda sorumlulugunu alabiliyosa birakin alsin. Benim kopegim 45 kilo ve vahsi bi irkti. Erkek arkadasim aldi ailesi kabul etmedi ben baktim. O sira ayni evde degildik. Planlarimizi hep ona gore yaptik ve hic zoruma gitmedi. Cunku cocugum oluncada kisitlanmicakmiyiz ? Onlari aynen oyle dusunuyorum. Sorumlulugunu yerine getiriyosa size cok laf dustugunu dusunmuyorum.Evlenince ev almak istediğim yeri sadece apartmanda her dairede hayvan olduğu için istiyorum. Sizin sinirlendiginiz,fikrinizi sormadan plan yapmis olması ama olumlu ve olumsuz yönlerini düşünüp ona da anlatabilirsiniz. Bide madem kediler hamile kalıyo kisirlastirin lütfen. Onların annelik duyguları bi yere kadar. Ama o canların sorunlulugu cok daha fazla. Benim kedimde kopegimde disiydi. Kedimi kisirlastirdik kopegimiz zaten cinsiyet bozukluğu yasiyodu kendisini erkek saniyodu ciftlesmiyodu bu sebeple rahattik

Son düzenleme:
Bence evlenin rahatlayın bebişleri bi araya getirin birlikte büyüsnler tatile de götürün kısıtlamayın kendinizi tartışmalarınız da son bulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…