- 26 Ekim 2014
- 1.540
- 2.029
- 133
- Konu Sahibi Deadlockless
-
onda tabiki ciddi değilim kediyi alalı 1 ay olmuş asıl sorun benim adıma düşünmüş olması her şeyikediyi sahiplendirmesini istiyorum olmazsa da beni
dert bu mu? ya seni ya kediyi.....
nasıl olsa aynı eve çıkıcaz diye beslemeye başladı çunku kediyi şuanki evi musait filan değil 2 tne gerizekalı var evde diyor halbuki ben onunla aynı eve çıkmayacam bana guveniyor yaniKedi sahiplenmek, torun, sonra tekrar kedi sahiplenmek buralardan konuyu aynı eve çıkmayı istemediğinize nasıl bağladınız?
yav ben çok sinirliyim de kafamı toplayamadım o metni yazarken bile sil yaz sil yaz oldum burda benim gıcık olduğum durum şu bana sormadan benim içinde olduğum şeyler planlanmış bu doğru bi şey mi?ay çok kafam karıştı kediyi beni kediyi
eve çıkarken öyle düşünmüyodu çunku adam 4 gunluğune tatile gidip eve gelince de 4 gunu elektrk su faturasından çıkarın derse gerizekalı der tabi sen ne derdin ?Allah baska dert vermesin
Bu arada sevgilinin ayni evde yasadigi insanlara gerizekali demesi cok itici
Bide bihteriniay çok kafam karıştı kediyi beni kediyi
aynen sahiplendirme işi olmaz artık o kediyi alıştı yani kedi tek başına eve çıkarsın dedim sonuç ne oldu biliyo musunuz ben gıcıklık yapıyomuş o yuzden eve çıkmam diyomuşum halbuki kedi yokken de kaç defa dedim ben evimden yerimden memnunum diye2 gerizekaliyla kalmaktansa ayri eve ciksin 1 oda da olsa tek kalsin kedisiyle gul gibi yasarlar ille sizinle eve cikmak zorunda değil, kediyi sahipleneli 1 ay olmus artik baskasina vermeyi dusunmeyin bile...
evet kabul etmiyorum diye kavga edip duruyoruz işte amaan bunaldımBide bihterini
Zorlayamaz sonuçta sizi konu sahibi ki sizde o tipte durmuyorsunuz yazdıklarınıza bakınca. Umursamaz insan ve dağınık insan zordur. Allah kolaylık versin.
Boşverin o umursamıyorsa sizde umursamayınyav ben çok sinirliyim de kafamı toplayamadım o metni yazarken bile sil yaz sil yaz oldum burda benim gıcık olduğum durum şu bana sormadan benim içinde olduğum şeyler planlanmış bu doğru bi şey mi?
evet ona benzemiş cidden 2 defa okudumBide bihterini
Zorlayamaz sonuçta sizi konu sahibi ki sizde o tipte durmuyorsunuz yazdıklarınıza bakınca. Umursamaz insan ve dağınık insan zordur. Allah kolaylık versin.
adamda nufüs cuzdanımı unutsam benden habersiz nikah kıyar diye korkuyorumŞimdi mesele kedi beslemek mi yoksa,
Size sormadan plan yapıp ev açmak istemesi mi ?
bana guvenerek sahiplendi o kediyiSevgilinle görüşemediğin için kediyi sahiplenmesine kızıyosun adam aynı eve çıkalım diyo kabul etmiyosun o masum yavruya kendisi bakmak istiyo belli ki belki onla uyumak istiyo besler beslemez bence buna karışmanız çok yanlış tam olarak ne istediğini de anlamış değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?