- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi Deadlockless
-
sokaktan bulduğumuz kediyi 2 senedir besliyoruz sevgilimle.
kedi benim evimde kalıyor hayvan sorumluluk biz tatile çat diye gidemiyoruz şehirdışına bilet lıp gidemiyoruz bunları yaparken 40 kere düşünüyoruz
ama sevgilim bana sormadan benim fikrimi almadan sokaktan kedi bulup beslemeye başladı
halbuki ben hep sokaktan zor durumdaki hayvanı alır sahiplendirme ilanı açar sahiplendirene kadar bakarım
ve bizim kedimizin 4 tane yavrusu oldu besleyecek ortam yok alan yok diye hepsini sahiplendirmek zorunda kaldık onlar benim torunlarım gibiydi
buna ragmen evi musait olmadığı halde sokaktan bulduğu ilk kediyi alıp ilan açmadan beslemeye başladı sebep ne artık yavru istemiş miş
artık bana eskisi gibi gelemiyor kedi miyavlar evde iki tane gerizekalı var onlara guvenmiyorum ev bilmem kaçıncı katta diyor
iyi de bana sormadın ?? zorla mı eline verdiler hayvanı besleyeceksin diye durumunun sıkışık olduğunu bile bile beslemek istedi şimdi de ikimizi de kısıtlıyor ben sana gelirm 2sa sen bana gelirsin 2 sa diyor
evine 2 senedir ayda 1 kere filan gidiyorum bunu biliyor ben dağınık evde oturamam odası toplu olur tamam evde 3 kişi var 3 u birbirinden dağınık istemiyorum ben senin evine gelmek ip gibi yaparsın evi gelirim ama onu da yapmıyor
adam kendi kafasında plan yapmış ya bana diyorki bu yaza sabret zaten beraber eve çıkıcaz dedi
1 SENEDİR BANA BERABER EVE ÇIKALIM DİYOR VE HER SEFERİNDE İSTEMİYORUM BENIM DUZENIM VAR DIYORUM
BUNU BİLE BİLE KAFASINDAN BÖYLE PLAN YAPMIŞ zorla mı kardeşim istemiyom aynı evi alla alla
daha milyonlarca şey var bu konuda beni rahatsız eden ama upuzun yazmak istemedim
o olay ayrı bi mevzu ogrenciyiz ya doğalgaz bi ay 300 lira geldi kenara kısırlaştırma için koyduğum parayı ona verdim bizim kedi de bana nispet yapar gibi evden çıkmış bahçe katındayım o yuzden bi kere doğurdu sonra kısırlaştırdık zaten yavrularına 4 ay baktım ogrenci olmasaydım kendi paramı kazansaydım 4 unu de vermeyecektim ilerde hayalim bu zaten birsürü kedim hayvanım olsun istiyorum evet tamam planlarına beni katıyorda oyle bi şey yapamayız ki beni zor durumda bırakıyo yani hayvanseverse ben de seviyom 30-40 tane sahiplendirdim herhalde ama keşke imkan olsaydı da ben baksaydım 5-6 tanesine onun da şuan imkanları sınırlı ve bana güvenmiş işteNiye bu kadar sinirlendiniz ki ? Ne güzel aslında sizinle planlar yapıyor. Ve hayvansever anlaşılan. hayvanları bu derece seven insanların çok iyi insanlar olduklarını düşünüyorum. Benim 1kedim1kopegim vardı ve vefat ettiler. O kadar üzüldüm ki . Şimdi 1kedim var. Nisanliyim,aynı evde kalıyoruz. Ve 10kedi de olsa alırım. Sadece karşıma çıkmalarıni bekliyorum yardima ihtiyacı olan bi hayvan bulursan anında sahiplencem. Evlenince ev almak istediğim yeri sadece apartmanda her dairede hayvan olduğu için istiyorum. Sizin sinirlendiginiz,fikrinizi sormadan plan yapmis olması ama olumlu ve olumsuz yönlerini düşünüp ona da anlatabilirsiniz. Bide madem kediler hamile kalıyo kisirlastirin lütfen. Onların annelik duyguları bi yere kadar. Ama o canların sorunlulugu cok daha fazla. Benim kedimde kopegimde disiydi. Kedimi kisirlastirdik kopegimiz zaten cinsiyet bozukluğu yasiyodu kendisini erkek saniyodu ciftlesmiyodu bu sebeple rahattik
çunku evindeki insanlara guvenmiyor biri cam ı açıp kapamıyor mesela ev de en ust katta ben de diyorumki yani evdekilerin böyle olduğunu bile bile neden alıyosunki hadi aldın artık yapcak bişe yok bi ay olmuş en azından benim eve getir kediyi burda dursun hem kedimizle de arkadaş olur ona da yok buna da yokönce bi sakin olun
ev onun kedi onun
ama kedi yi bahane gösterip gelmemesi acayip
benim de kedim var
yemini suyunu koyup 5 gün şehirdışına gitmişliğim var
evden çıkamayacak kadar neymiş bu böyle?
geçen gün ben de kedi buldum eşime sormadan aldım eve götürdüm. o da istemedi (kedi ishal ve pireliydi) istemeyebilir çünkü biz aynı evde yaşıyoruz. iyileşene kadar baktık sonra bahçeye indirdik.
siz aynı evde yaşamıyosunuz sonuçta, ev arkadaşları ister ya da istemez evde kediyi.
kısacası "kedi görüşmemek için sevgilinin uydurduğu bir bahane" gibi duruyor.
dedim benim eve getir diye ona da mırın kırın yapıyo benim beynim yandı arkadaşlar ben daha napıyım amaan içim şiştiBence evlenin rahatlayın bebişleri bi araya getirin birlikte büyüsnler tatile de götürün kısıtlamayın kendinizi tartışmalarınız da son bulsun
Hangi sehirdesin ? Bide öğrenci olduğun icin söylüyorum tedavilerini belediyede yada universite veterinerlik fakultesinde yaptir. Asilarinida. Kedinin gözüne de cay demine pamuğu batırıp kompleksmiydi neydi ondan yaparsanız iyi gelirçoğu insan derdini anlatınca bi rahatlar ya ben de tam tersi ya ben size anlattıkça o konuşmaları tekrar yaşıyom tekrar sinirleniyom bana göre değilmiş dert anlatmak valla teşekkür ederim hepinize kedi isteyeniniz varsa da pm atın bahçede gozu kötü olan bi bebek var ona sahip arıyom aynı şehirdeysek iyileşince vereyim
kompresHangi sehirdesin ? Bide öğrenci olduğun icin söylüyorum tedavilerini belediyede yada universite veterinerlik fakultesinde yaptir. Asilarinida. Kedinin gözüne de cay demine pamuğu batırıp kompleksmiydi neydi ondan yaparsanız iyi gelir
Kompleks farklı biseydi doğrukompres
biliyorm tedavisini de kedi daha küçük annelerini emiyolar annesi kıhlıyo bebek de kaçıyo dun yakalayacaktık sonra dedik acaba annesi tekrar emzirir mi o yuzden uzaktan tedavi olur mu? mesela azitro koysam annesinin yemeğine sütünden o antibiyotik yavrusuna geçer mi ?Hangi sehirdesin ? Bide öğrenci olduğun icin söylüyorum tedavilerini belediyede yada universite veterinerlik fakultesinde yaptir. Asilarinida. Kedinin gözüne de cay demine pamuğu batırıp kompleksmiydi neydi ondan yaparsanız iyi gelir
Şimdi çocuk kedı beslıyormus bu arkdaşımız neden kedı beslıyosun zaten görusemıyoruz ayak bağı oluyo demiş.Ben anlayamadım
Gentagut mu ne öyle bır ılaç var eczaneye söylersen veya bı veternerı ara isim söylesın 2.5 tl mı ne eczaneden al. Ben sokakta bırcok hayvana yaparım onu hepsının gözlerı maşallah zeytın gıbııbiliyorm tedavisini de kedi daha küçük annelerini emiyolar annesi kıhlıyo bebek de kaçıyo dun yakalayacaktık sonra dedik acaba annesi tekrar emzirir mi o yuzden uzaktan tedavi olur mu? mesela azitro koysam annesinin yemeğine sütünden o antibiyotik yavrusuna geçer mi ?
Biliyorum o ilacı ama onda kediyi almam gerekiyo annesi kabul etmezse nolacak bu arada TLC sana özel msj atamadim sehriGentagut mu ne öyle bır ılaç var eczaneye söylersen veya bı veternerı ara isim söylesın 2.5 tl mı ne eczaneden al. Ben sokakta bırcok hayvana yaparım onu hepsının gözlerı maşallah zeytın gıbıı
yanlış bilgi vermeŞimdi çocuk kedı beslıyormus bu arkdaşımız neden kedı beslıyosun zaten görusemıyoruz ayak bağı oluyo demiş.
Çocukta demiş kı az daha sabret aynı eve çıkalım demış.
Ama bu arkadaşımızda sevgılısyle aynı eve çıkmak ıstemıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?