Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin gibi görümce canıma minnetKızlar abımın evıne cok gıtmıorum .2 kız kardesım var ona daha çok gıdıyorum .En buyuk ablamada çok gıtmıorum.Kız kardesımle aramızda 3 yaş var .Abımın kızı her seye çok aglıyor .Kafam kazan gıbı oluyor .Bırde sohbetlerımız çok uymuyor .Bı kac kez tum herkes gıttı ben çok yorgun oldugum ıcın gıtmedım gonul koymuş.O zaman agır sartlarda calısıodum.Şu an ucretsız ızındeyım .Belkı sohbetımız uysa gıderım çok ama gercekten uymuyor.Fakat artık bana sozlerıyle laf carpmaya başladı .Ben saygımı asla bozmuyorum.Abımın karısıdır deyıp alttan aldıkca uzerıme dogru gelıyor.Kendı bıttı bugun kızlardesı laf carptı.Abla sende gelsene dıye .Yok gelmıcem suraları topluyum dedım.Bana bıze gelmemeye ant içmiş dedı .Evet her gun saat 12 den 1 e kadar ant ıcıorum dedım.Adet olucam rahat edemedım evıme geldım.Kızlardesıme hastaneye gıdecegım dedım .Araba ıle gelıp aldı .Annemlerde oradaydı anne caktırma ablamlayım dedım .Gelın duymus tabı burda rahat edemıo orada rahat eder demıs .Ben sustukca uzerıme daha da gelıo .Daha bunun gıbı bır çok laf carpma .Saygısızlık ıstemıorum .Ama herkeste uslubunu bılmelı .Nasıl davranmam ne demem gerektıgını bılmıorum.Demekkı bı yerlerde yanlıs yapıorum.Dıger ablalarıma bole yapmıolar .Ben su an boşandım aılemle yasıorum boşandım dıyede berkesın evıne her zaman gıtmek zorunda deılım .Ne demem gerektıgını nasıl davranmam gerektıgını bılmıorum.Yardımcı olurmusunuz
Çok haklısınızinandık tamam tamamistemek değil bu isteyen insan böyle bir konuşma tarzı içerisinde olmaz, niçin gelmiyorsunuz sizi çok özledik der. Bu konuşma tarzı gelmek istemediğini anlayan ve gelmeyeceğinizi bile bile yapılan konuşmalardır, başkalarının yanında söylenir bu sözler dedikodu malzemesi olur, bakın her gün gidin evine sizi isteyecek mi :) bu sefer de evimden çıkmıyorlar bizden besleniyorlar derler
Harıka bır fıkırsenin gibi görümce canıma minnet![]()
niye anlamazlar, belki senden hoşlanmıyorum, belki gıcık oldum bazı huylarını sevmiyorum... bunu normalde söylesen kötü sen olacaksın, söylemesen yine sen olacaksın... ben olsam abimin yanındayken hem abime heem karısına yüzüne söylerim. "bak bana laf sokmaktan vazgeç, yaw senden uzak durmamdan memnun olman gerekirken niye oklarımı kendine çekiyorsun. ben sana yengemsin diye saygı duyuyorum yetmiyormu bu sana!!! ben hal hareketlerimden sözlerimden rahatsız olma diye uzak durdukça senden uzak durmayıp beni kaşıyorsun... YAPMA YENGECİM YAPMA" abinin yanında deki, söylediklerin abine falsolu şekilde gitmesin... sadece bi_fikir
Aynen ole yapıcam .Siz söylemedikçe uzar gider bu konu hatta dallanıp budaklanır. Yüzüne çaaat çaaat söyleyin olsun bitsin iki tarafta rahat etsin hatta görümcelik yapmamı mı istiyorsun falan diyin birde![]()
Aynen bencede bunu bı sormak lazım ınsanın kendısıneGitseniz bu sefer de neden sık geliyor diye dert edinir. Biraz işsiz mi nedir takacak yer arıyor. Hayret bişey. Bir daha söylerse de açık açık rahat edemediğinizi söyleyin, o da kasıntı olmasın yapmacık olmasın da sizin ayaklarınız geri geri gitmesin yani.
İşide var .Ama sadece işi olmasıyla işli olunmuo .Her gun benım abımın evınde ne işim varBence ne kadar cici bir gelin olduğunu kanıtlamaya çalışıyor. Bakın görün ben ne kadar iyi bir gelinim ne kadar misafirperverim...bazılarında bu var. Kendini iyi göstermek için başkasını aşağı çekmek zorundadırlar. Burda da kurban siz olmuşsunuz. Boş insan belli. Cici gelin primini sizin üzerinizden yapmasına izin vermeyin
Defalarca soyledım .Bızden baska her yere gıdıosun dıyo :)Gelini karşına alıp açık ve net bir şekilde buaralar çok iyi hissetmediğini annenlere bile gitmek istemediğini bunun kendisiyle ilgili olmadığını söyleyebilirsiniz
Çocuk kucukken gıdıp 1 saatte olsa dınlendırırdım gelını .Küçük küçük süprizler yapardım.Ama çocuk bıraz buyudu her seye bagırıyor.Bebım kafamda kaldırmıyor .Bır kac defada abımle ılgılı birseyler soyledı .Dılının bırazda kemıgı yok.Lafın nere gıttıgınıde bılmıyor .Bende yavas yavas uzaklastım .Oturup abımın dedıkodusunu yapamazdım .Aranızda halledın dedım .Benı gercekten ılgılendırmıo .Merhaba.Acaba önceden abinizin evine gidip yardim ediyor muydunuz gelininize?Bebek bakımı,ev işlerinde yardim vs.Birde araniz nasil?Sır falan paylasir misiniz?Önceden samimi olup sonradan aranıza soğukluk mu girdi?Aranızdaki ilişkiyi tam olarak anlama adına soruyorum.Ona göre cevap vermeye çalışacağım.
Bi şeye tutturunca tutturuyor .En son kotu bısey cıkıcak agzından o olucakCani skliyor bence alinacak yer ariyor.. zamanla gecer
Bu zamans kadar ıdare ettım ınanın .Ben hastaneye dıye cıktım .Allah bılıyor içimi .Niye herkes olumsuz yorum yapmış anlamadım. Kadın sevilmek sayılmak istiyor, aramız iyi olsun diyor olamaz mı... idare edilemeyecek bir mevzu değil bence. Hayatımız kayınvalideyi, görümceyi hatta kuzenleri ve iş arkadaşlarımızı idare etmekle geçmiyor mu...ordan kalkıp kardeşine gittiğini öğrenmesi de çok ayıp olmuş ayrıca
Evlerımız yurume mesafesınde .Yok onuda anlamıolar ki .pandemi var gelemiyorum de
bence bir süre hergün hergün gitEvlerımız yurume mesafesınde .Yok onuda anlamıolar ki .
Gelınımız benden kucuk :)Çok tesekkur ederım .Gelin deyince sizden küçük sandim ama yenge deseniz daha anlasilir olurdu abinizin esi sonuçta.
Bence kendini saydirmak, pohpohlanmak istiyor bir de bekarsiniz ya (bosanmis olmaniz ne kadar etkilidir bilemedim o da bahane olabilir tabii), illa herkesin hizmetine kosmalisiniz!
Benzerini yaşadığım icin biliyorum tabii ben gelin gorumce olayindan değil de, yengem (dayi eşi) de böyledir. Gidersin her sohbetinde laf sokar, gitmezsin niye gelmedi diye arkadan konuşur, yaranilmaz yani. Bazi insanlar böyle negatifliklerden beslenir, gerekirse acikca arkamdan konusana hakkimi helal etmem ne istiyorsaniz yuzume söyleyin dersiniz laf ederlerse de sana ne canim gezmek istemiyor bu da mi sorun diye cevap verirsiniz :) ben genelde şunu düşünürüm
Insanlar arkamdan laf söylerken saygısizlik olmuyor da ben sana ne diyince mi oluyor derim :) tavsiyemdir ise yariyor