evine gitmek

benim nişanlım da aramızda birşey yokken çağırdı eve daha ne arkadaş ne sevgiliyız yani. gitmedim. geçenlerde bana dediki , o gün eve gelmedigin için bi daha aşık oldum falan demişti. eve gitme yani. erkekle evde yalnız kalınmaz . gidilmez .

Daha dün buralar yıkıldı şeriatçı bir kızımızın yaptığından gitme kardessssss ateşle baruttttt

Bir çocukla faceye sen tanışmış ilk görüşmede öpüşme 3 de eve gidip mercimek fırındaaaa sonrada bırakılmaaaa yapma kardeş yemeğini yemeyi ver dışarıda görüş veya bir arkadaşıyla veya başka bir çiftler gitt

Ben erkek olsam, kendince sınırları olan bayanlara ilgi duyardım..

Ama önemli olan benim duygularım değil

Hakkında ne rahat kız diye düşünebilir evet umrunda olmayacaksa git.

Ama risk almak istemiyorum diyorsan gitme..

Erkeklerin masumiyetine inanmıyorum maalesef

Evde yapsın yemeği dışarda piknik yapın o yemekle :))

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Ve günahı süslediler, arsızlığa cesaret, zinaya aşk dediler bir neslin ahlakını işte böyle yediler ...

Yorumlari okumadim ama eminim kk hatunlarinin büyük bir çoğunluğu gitmemen konusunda hemfikir olmuşlardır:)

benim de oyum gitmemen yonunde . sadece arkadaş olsaydiniz gitmende bi sakınca yok derdim ya da sevgili olsaydınız ama su an sevgililige yakin ama adi olmayan bi ilişkiniz varmis gitmesen daha iyi diye düşünüyorum.

Bunu da söylüyorum çünkü karşındakinin kafa yapısını bilmiyoruz, sonrasinda hakkında nasıl bir değerlendirmeye varır ya da cagirmasindaki asil niyet ne bileedigimiz için en kotu ihtimali düşünerek yonlendirmek en mantıklısi.

Ayrıca kızları eve cagirmanin en klasik yollarından biridir yemek yapma, bir diğeri de film izleme, bilenler bilir:) Bence aranizdakiler netlesene kadar dikkatli olmakta fayda var

anlıyorum fakat yaptığınız kıyaslama yanlış ben sanaldan tanışmadım üstelik 1 aydır sık sık görüştüğüm birisi kendisi hakkında yaptığım araştırmalarda var ailesine kadar biliyorum

Bence gitme eve gitmek nedir ya sadece arkadaşın olsa gidersin ama sevgilinin ya da sevgili olma ihtimali olan birinin evine gitmek doğru değil bence. Ben de erkekleri masum bulmuyorum yakınlaşma olabilir aranızda doğru adımlar atmak lazim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ailenize rahat rahat anlatamayacağınız hiçbirşeyi yapmamak lazım, sevgiliniz değişebilir ama benliğiniz, aileniz hiç değişmeyecek.

Yorumlarin bazilarini okudum o zaman ben cok kotu bir sey yapiyormusum
Benim en yakin arkadasim erkek ama kardesim gibidir, ben onun evinde kalirim, o benim evimde kalir, ikimiz beraber tatile gideriz, nisanlim bile sorun cikarmaz cok sever arkadasimi.

Ama biz neredeyse kendimi bildim bileli arkadasiz, kardes gibiyiz o yuzden su asamada ben senin yerinde olsam gitmezdim. Ileride bir iliskiniz olur, aranizdaki guven kuvvetlenir falan ondan sonra gidersin istersen.

burda danıışıyo insanlar ve herkes en doğal hakkıyla git veya gitme diyo. bencede GİTME kız dediğin ağır olmalı..

Ben bu tarz "hanım hanımcıklık" "kadının ağarlığı" gibi şeyleri takmayan ve hayatı gönlümce yaşayan bir insanım. Bu tarz şeyleri takan, umursayan bir insanla beraber ve mutlu olamazdım.

Senin aklına bu soru düştüyse muhtemelen "kadın dediğin şöyle böyle olur" şeklinde kalıpları olan bir insansın ve karşındakinden de benzer davranışlar beklersin.

Kısacası ben olsam giderdim ama sen bunu sorguluyosan gitme hiç.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evine gidersen bence ISSIZ ADAMın o meshur yemek sonrası yatak sonrası pişmanlık sahnesını yasayabılırsın:)

yok kız öyle birisi falan değilim nerdeyse femene katılıcak derece feministim sadece bu aşk meşk işlerinden bayadır uzağım ondan heralde beynim durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…