evine gitmek

Gidip gitmemek size kalmış,ama bir yorumda galiba bulamadım şimdi :) annesi annemi tanıyor demiştiniz galiba eğer ailenizden izinsiz gidecekseniz ve annesi evde yemek olayını ögrenip sizin ailenize söyleyebilir mi ?

sakın canım sakın evine gitme sonra çok ağlarsın çok pişman olursun

Canim sen iyisimi ona bi telefon et yemekleri hazirla bende piknik malzemelerini hazirladim piknige gidelim. Bu sıcaklarda eve kapanmayalim de :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim sen iyisimi ona bi telefon et yemekleri hazirla bende piknik malzemelerini hazirladim piknige gidelim. Bu sıcaklarda eve kapanmayalim de :))

canım yeni konu açmıştım ama kapandı burdan devam edelim diye...gittim sonuç kötü o yakınlaşmak istedi ben kapıyı çarpıpı çıktım moraller bozuk

canım yeni konu açmıştım ama kapandı burdan devam edelim diye...gittim sonuç kötü o yakınlaşmak istedi ben kapıyı çarpıpı çıktım moraller bozuk

Canimmmm Hiiccc uzulmee sonucta ne oldugunu gordun bosverrr takma. Gorusmezsin olur biterrr.

ah cnaım ah...hoşlanıyodum büyüsündeydm hayır diyemiyodum ki...lanet olsun bana
neyse çok geç olmadan görmüşsün gerçek yüzünü...bu devirde kimseye güvenmeyeceksin. Insan oğlu çiğ süt emmiş.. Bazı zaman gelirki en güvendiğin insan bile seni arkandan vurur.. Çok dikkatli ol bundan sonra tekrar böyle hatalara düşme bi erkekle yanlız ortamda buluşma.. Ne olur ne olmaz..bi cafe cay bahçesi neyine yetmiyor onun derdi basından beliymiş ama sen görememişsin.. Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine

çok sağol canımmm normalde hiç yapmam böyle şeyler ama gerçekten güvenmiştim en acısıda bu ....

çok sağol canımmm normalde hiç yapmam böyle şeyler ama gerçekten güvenmiştim en acısıda bu ....
Güven duygusu hemencecik oluşmuyor tanıdıkça oluşuyor demekki tam tanıyamamışsın,,, es geç boşver canını sıkmaya değmez dpp arıyor mu seni edepsiz cevap verme ilişkini kes

Geçmiş olsun, boşver iyi olmuş gittiğin. Öteki türlü yalandan insan taklidi yapmaya devam ederdi sırf sonunda bir şeyler bulma umuduyla...

mesajla bişey demeliyimiyim?çünkü iş gereği birkaç gün daha onu germem gerekicek ve bu beni çok geriyor...

mesajla bişey demeliyimiyim?çünkü iş gereği birkaç gün daha onu germem gerekicek ve bu beni çok geriyor...

Hicbirsey deme yazmada seviyeni neden dusuruyorsun

Hiçbir şey olmamış gibi davran, ama iyi davran anlamında söylemiyorum. Son derece nötr ol. Tepkisiz kal ki, olaydan etkilendiğini anlamasın. Bir de egosunu şişirmeye gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…