- Konu Sahibi Nisan.umut
-
yok kız öyle birisi falan değilim nerdeyse femene katılıcak derece feministimsadece bu aşk meşk işlerinden bayadır uzağım ondan heralde beynim durdu
O zaman afiyet olsun şimdiden. :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba daha önce hoşlandığım birisi var diye konu açmıştım..aramızda birşeyler olmaya başladı gibi.Sürekli telefondan konuşuyoruz arada dışarıda buluşuyoruz falan ama isim olarak bişey yok henüz yani arkadaşlıkla sevgililğin ortası gibi bişey..her neyse önceki konumu okuyanlar bilir belli bir tanınmışlığı olduğunu anlatmıştım.O yüzden rahat bir yaşam tarzı var etrafında kız çok ama çapkın diyebiliceğim bişeyini görmedim günahını alamam.Neyse esas konu şu ki kendisi beni evinde yemeğe davet etti konu onun yaptığı yemeklerden açılmıştı sanada yapmak isterim falan derken davet etti işte ben olaiblir falan dedim.Şimdi şöyle ki evine gidersem benim hakkımda yanlış bişey düşünür mü? yani benim düşünceme göre mesele eve gitmek değil orda nasıl davrandığındır ama bir yanımda daha aranızda bişy yokken eve gitmek salaklık diyo bi yanımda hoşlandığım erkeğe hayır diyemiyo..sizlerin fikirlerini almak istedim kızlar..
Canim sen iyisimi ona bi telefon et yemekleri hazirla bende piknik malzemelerini hazirladim piknige gidelim. Bu sıcaklarda eve kapanmayalim de :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım yeni konu açmıştım ama kapandı burdan devam edelim diye...gittim sonuç kötü o yakınlaşmak istedi ben kapıyı çarpıpı çıktım moraller bozuk
Klasik türk filmi gibi.. Keske hiç gitmeseydin
Canimmmm Hiiccc uzulmee sonucta ne oldugunu gordun bosverrr takma. Gorusmezsin olur biterrr.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
neyse çok geç olmadan görmüşsün gerçek yüzünü...bu devirde kimseye güvenmeyeceksin. Insan oğlu çiğ süt emmiş.. Bazı zaman gelirki en güvendiğin insan bile seni arkandan vurur.. Çok dikkatli ol bundan sonra tekrar böyle hatalara düşme bi erkekle yanlız ortamda buluşma.. Ne olur ne olmaz..bi cafe cay bahçesi neyine yetmiyor onun derdi basından beliymiş ama sen görememişsin.. Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendineah cnaım ah...hoşlanıyodum büyüsündeydm hayır diyemiyodum ki...lanet olsun bana
neyse çok geç olmadan görmüşsün gerçek yüzünü...bu devirde kimseye güvenmeyeceksin. Insan oğlu çiğ süt emmiş.. Bazı zaman gelirki en güvendiğin insan bile seni arkandan vurur.. Çok dikkatli ol bundan sonra tekrar böyle hatalara düşme bi erkekle yanlız ortamda buluşma.. Ne olur ne olmaz..bi cafe cay bahçesi neyine yetmiyor onun derdi basından beliymiş ama sen görememişsin.. Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Güven duygusu hemencecik oluşmuyor tanıdıkça oluşuyor demekki tam tanıyamamışsın,,, es geç boşver canını sıkmaya değmez dpp arıyor mu seni edepsiz cevap verme ilişkini kesçok sağol canımmm normalde hiç yapmam böyle şeyler ama gerçekten güvenmiştim en acısıda bu ....
Güven duygusu hemencecik oluşmuyor tanıdıkça oluşuyor demekki tam tanıyamamışsın,,, es geç boşver canını sıkmaya değmez dpp arıyor mu seni edepsiz cevap verme ilişkini kes
mesajla bişey demeliyimiyim?çünkü iş gereği birkaç gün daha onu germem gerekicek ve bu beni çok geriyor...
mesajla bişey demeliyimiyim?çünkü iş gereği birkaç gün daha onu germem gerekicek ve bu beni çok geriyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?