Evine kahvaltiya davet eden biri hakkinda ne düşünmeliyim?

Atesbocegii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2020
450
218
33
25
1 yıldan daha uzun süredir takipleştiğim biri var. Ben 23 yaşındayım o 26 yaşında. Mutfakla ilgilenmeyi seven biriyim, o da benim gibi mutfağa ilgili olduğu için bu sayede tanışma fırsatı bulduk. 1 aydır instagramdan konuşuyoruz. Numarami almadı henüz. Geçen hafta buluştuk 1 2 saat vakit geçirdik. Mesajlaşmalarımız güzel henüz ters bir hareketle karşılaşmadım ama kafamı karıştıran bir sey oldu. Aramiz iyi olsun bana gelirsin birlikte mücver yaparız kahvaltı ederiz dedi. Ben uzun vadede olduğunu düşünerek şaka yollu bir seyler söyledim. Sonra haftaya ayarlayalım mi dedi. Tepkimi koymam gerektiğini fark ettim ama öyle ağır bir dille konuşmadım. Bence bunun için çok erken acele etmeyelim evine gelmem uygun olmaz dedim. Haklısın ben yemek lafı açılınca kendimi tutamadım doğru söylüyorsun deyip özür diledi. Bir gun dışarıda kahvaltıya gideriz dedim, olur nasıl istersen dedi. Ama benim kafam karıştı acaba niyeti başka bir şey miydi yoksa gerçekten kahvaltı yapmak olabilir mi? Ya da beni denemek istemiş olabilir mi?

Merhaba.. Ben olsam gitmezdim. Bunun bir sürü sebebi var bence. Ve en önemli sebep hem daha çok erken olması, hemde daha Cep numarasını bile vermemiş.. Sence ne kadar sağlıklı.. Bu arada merak ettim,neden numarasını vermiyor.?

1 yıldan daha uzun süredir takipleştiğim biri var. Ben 23 yaşındayım o 26 yaşında. Mutfakla ilgilenmeyi seven biriyim, o da benim gibi mutfağa ilgili olduğu için bu sayede tanışma fırsatı bulduk. 1 aydır instagramdan konuşuyoruz. Numarami almadı henüz. Geçen hafta buluştuk 1 2 saat vakit geçirdik. Mesajlaşmalarımız güzel henüz ters bir hareketle karşılaşmadım ama kafamı karıştıran bir sey oldu. Aramiz iyi olsun bana gelirsin birlikte mücver yaparız kahvaltı ederiz dedi. Ben uzun vadede olduğunu düşünerek şaka yollu bir seyler söyledim. Sonra haftaya ayarlayalım mi dedi. Tepkimi koymam gerektiğini fark ettim ama öyle ağır bir dille konuşmadım. Bence bunun için çok erken acele etmeyelim evine gelmem uygun olmaz dedim. Haklısın ben yemek lafı açılınca kendimi tutamadım doğru söylüyorsun deyip özür diledi. Bir gun dışarıda kahvaltıya gideriz dedim, olur nasıl istersen dedi. Ama benim kafam karıştı acaba niyeti başka bir şey miydi yoksa gerçekten kahvaltı yapmak olabilir mi? Ya da beni denemek istemiş olabilir mi?
Ay katil falan cikarsa allah korusun sakin gitme. Biz bekarken hic bole dertlerimiz yoktu smdi ortamlar cok kotu

Merhaba.. Ben olsam gitmezdim. Bunun bir sürü sebebi var bence. Ve en önemli sebep hem daha çok erken olması, hemde daha Cep numarasını bile vermemiş.. Sence ne kadar sağlıklı.. Bu arada merak ettim,neden numarasını vermiyor.?
Bilmiyorum ben de orasını anlamadım. Benden henüz numaramı istemedi

Bunun dışında yanlış bir hareketini görmedim ama aklıma takıldı söylediğinden beri. Siz olsanız bu adam kesin beni eve atmak istiyor diye düşünmez miydiniz?
Yanlış bir hareketini görmedim diyorsunuz da adamı zaten bir kez görmüşsünüz.
Telefon numaranız dahi yokmuş.
Nasıl güvenebilirsiniz.
Yeni nesil ilişkiler bu şekilde de başlıyor yürüyor benim pek aklım almıyor ama öte yandan da bazı gerçekler var.
Niyeti yatmak kalkmak olmasa bile, başka şey olur bilemezsin ki.
Tanıyın, vakit geçirin, mümkünse kalabalık ortamlarda.

Nasıl güvenebilirsiniz.
Yeni nesil ilişkiler bu şekilde de başlıyor yürüyor benim pek aklım almıyor ama öte yandan da bazı gerçekler var.
Evet öyle düşünüyorum ben de zaten. Buluşma yerini ilk bulustuğumuzda da bana bırakmıştı. Bundan sonraki zamanlarda da ben karar veririm. Cafe, restoran, avm gibi yerler olur.

Gerekeni yapmışsınız o da üstelememiş. Üstelese sorun olurdu ama şimdi üstüne düşünüp endişelenmeye gerek yok bence. Kahvaltımızı dışarıda yapalım diyip geçin zaten siz 1-2 kez bu konuyu reddedince amacı oysa sizinle görüşmeyi bırakır.

Nasıl güvenebilirsiniz.
Ben hemen bir şeylerin olması için bu konuşmayı yapmıyorum sadece niyetini öğrenmek istiyorum. Benimle konuşma amacın sadece vakit geçirmek mi yoksa olursa ileriye dönük mü konuşuyorsun? Dedim.
1. Si sen vakit geçirilecek bi kadın değilsin bunu anlasan zaten benimle konuşmazdın
2. Sı ilerde ne olur Şuan bilemem dedi
İleriyi sormadım olursa eğer ileriye dönük mü konuşuyorsun diye sormak istedim dedim

Olursa neden olmasın hiçbir şey olmasa bile ben seninle arkadaşlığım sırdaşlığım bozulsun istemem dedi
Ben vakit geçirilecek biri olmadığım için bunları soruyorum sana dedim
Bunun bende farkındayım emin ol. Sana karşı öyle bi niyetim olsaydı anlardın şimdiye kadar dedi
Nasil anlardım mesela dedim
Farkında isen dersine önem ver diyorum benimle vakit harca demiyorum
Durmadan görüşelim demiyorum sen zaman istersen o zaman diyorum
Ya da buluştuğumuz da sana yakinlastim mı hayır
Sana iğrenç sözler söyledim mi hayır dedi
Hmm anladım bu şekilde düşünüp iyi niyetle yaklaştığın için teşekkür ederim bu zamanda iyi niyetli insan sayısı az, bundan dolayı endişe ettim sormak istedim dedim
Cevaplarını nasıl buldunuz

Nişanlımla ünide aynı sınıftaydık çıkmadan önce konuşurken evine davet etmişti yine de gitmemiştim 1,5 yıldır arkadaştık ama bir erkeğin evine gitmek her manada bana uymuyordu. Cinsellik olarak da farklı şey anlamında da güvenilmeyebilir. Instagramdan tanışılan birinin her şey olma ihtimali yüksek.

Nişanlımla ünide aynı sınıftaydık çıkmadan önce konuşurken evine davet etmişti yine de gitmemiştim 1,5 yıldır arkadaştık ama bir erkeğin evine gitmek her manada bana uymuyordu. Cinsellik olarak da farklı şey anlamında da güvenilmeyebilir. Instagramdan tanışılan birinin her şey olma ihtimali yüksek.
Ben de zaten kabul etmedim o da tepki vermedi özür diledi. Benim bu durumda onun hakkında kötü düşünmem olağan bir sey mi, niyeti sadece eve kız atmak bundan bir sey beklenilmez sapık gibi düşünsem saçma mi olur

Masum düşünmeye çalışıyorum gerçekten kahvaltı için diye ama kafam çok karıştı. İletişiminden anlayabilir miyim niyetini, yoksa direkt iletişimi kesmeli miyim?
Ben giderdim şahsen istemediğim bir tavır sergilerse çıkar giderim yani hem bu hayatta kimse kimseyi cafe de çay kahve içerek tanıyamaz ki artık iç içe olmalıyız biraz yanlış anlamayın ben size birlikte olun felan demiyorum ama konuştuğumuz insanı her taraflı görmeliyiz yani her halini evin şekli şemalı bile iç dunyasini yansıtır yani akıllı ol biraz telefonla konusur gibi yap yanında arkadaşımın bir akrabası da bu sokakta yaşıyormuş felan de yani birilerinin oraya geldiğini bildiğini hissettir ona hatta yalan at ya bir arkadaşıma senden bahsettim de bu arkadaşın ben olayım yalan değil yani şu an sonuçta müge anlı izleye izleye eserekleniyor sürekli senin adını sanini Instagram adresini felan hep aldı benden deli kız de yani daha da dikkat eder davranışlarına inan buna erkeğe pisirik davranırsan seni keklik yerine koyar cesur davran yanlış yapmaktan korksun

Hayatta yanlış insanlar kötü insanlar var ama biz bu yanlış insanlar yüzünden de doğru insanları kaçırıyoruz malesef dikkatli ol basit kadını oynama cesur kadını oyna açık açık söyle hayat çok kötü kimseye güven yok kusura bakma ben geldim ama adresini de verdim şu an bir arkadaşıma de yani seni boş beleş her çağırmaya giden biri sanmasın

Ben plaka resmini çekmiştim bir arkadasimin 😁😁😁 ne yaptın öyle dedi kusura bakma yani İstanbul burası demiştim 5 sene önce felan her şey güzeldi bir süre evli çıktı mesela yani oluyor hayatta her şey bizde kahvaltı felan etmiştik aramızda sesk üzerine hiç bir şey geçmedi yedik içtik eğlendik bir evli çıktı hayat işte yani

Ben plaka resmini çekmiştim bir arkadasimin 😁😁😁 ne yaptın öyle dedi kusura bakma yani İstanbul burası demiştim 5 sene önce felan her şey güzeldi bir süre evli çıktı mesela yani oluyor hayatta her şey bizde kahvaltı felan etmiştik aramızda sesk üzerine hiç bir şey geçmedi yedik içtik eğlendik bir evli çıktı hayat işte yani
Bunun evli olmadığını biliyorum öyle bir ihtimal yok. Herkes aynı olmayabilir tabii ama insanın aklına farklı şeyler geliyor. Peki 1 aydır konuşuyor olmamıza rağmen numara istememe sebebi ne olabilir sizce? Utanıyor desem evine davet ederken utanmıyor.

Back
X