Evine kahvaltiya davet eden biri hakkinda ne düşünmeliyim?

Atesbocegii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2020
450
218
33
25
1 yıldan daha uzun süredir takipleştiğim biri var. Ben 23 yaşındayım o 26 yaşında. Mutfakla ilgilenmeyi seven biriyim, o da benim gibi mutfağa ilgili olduğu için bu sayede tanışma fırsatı bulduk. 1 aydır instagramdan konuşuyoruz. Numarami almadı henüz. Geçen hafta buluştuk 1 2 saat vakit geçirdik. Mesajlaşmalarımız güzel henüz ters bir hareketle karşılaşmadım ama kafamı karıştıran bir sey oldu. Aramiz iyi olsun bana gelirsin birlikte mücver yaparız kahvaltı ederiz dedi. Ben uzun vadede olduğunu düşünerek şaka yollu bir seyler söyledim. Sonra haftaya ayarlayalım mi dedi. Tepkimi koymam gerektiğini fark ettim ama öyle ağır bir dille konuşmadım. Bence bunun için çok erken acele etmeyelim evine gelmem uygun olmaz dedim. Haklısın ben yemek lafı açılınca kendimi tutamadım doğru söylüyorsun deyip özür diledi. Bir gun dışarıda kahvaltıya gideriz dedim, olur nasıl istersen dedi. Ama benim kafam karıştı acaba niyeti başka bir şey miydi yoksa gerçekten kahvaltı yapmak olabilir mi? Ya da beni denemek istemiş olabilir mi?

Bana teklif normal gelecekti ki numaralarınızın birbirinizde olmadığını okudum.
Başta numaranı isteyip sonra evine davet etseydi ne var bunda derdim de bu şekilde biraz tuhaf gerçekten.
Ben garantici bir insanım işimi şansa bırakamıyorum, aklından ne geçiyor acaba diye kendimi yiyeceğime dan diye sorarım. Telefonumu bile almadın ama evine davetten çekinmiyorsun hayırdır ne iş diye. Bana dert olana kadar ona olsun😄

Numaranızı hiç mi istemedi? İstedi de siz mi vermediniz ? Daha 1 kez görüştüğün biri ile mücver yapma fikri ne alaka ?
Çok mücver yapmak istiyor ise sizinle birlikte kursa gidin mesela :D benim arkdaşım erkek arkdsyla mutfak sanatları diye bir yere gidiyor her hafta 1 yemek yapıyorlar, hayatında 1 ay konustuun ve 1 kere görüştğün birini de evine mücver çağırmaya davet etmezsn ya :D

Adam evli bile çıkabilir, dikkat :D

Numaranızı hiç mi istemedi? İstedi de siz mi vermediniz ? Daha 1 kez görüştüğün biri ile mücver yapma fikri ne alaka ?
Çok mücver yapmak istiyor ise sizinle birlikte kursa gidin mesela :KK70: benim arkdaşım erkek arkdsyla mutfak sanatları diye bir yere gidiyor her hafta 1 yemek yapıyorlar, hayatında 1 ay konustuun ve 1 kere görüştğün birini de evine mücver çağırmaya davet etmezsn ya :KK70:

Adam evli bile çıkabilir, dikkat :KK70:
Evli olmadığını biliyorum. İstemedi hayir istese verirdim numaramı

Bana teklif normal gelecekti ki numaralarınızın birbirinizde olmadığını okudum.
Başta numaranı isteyip sonra evine davet etseydi ne var bunda derdim de bu şekilde biraz tuhaf gerçekten.
Ben garantici bir insanım işimi şansa bırakamıyorum, aklından ne geçiyor acaba diye kendimi yiyeceğime dan diye sorarım. Telefonumu bile almadın ama evine davetten çekinmiyorsun hayırdır ne iş diye. Bana dert olana kadar ona olsun😄
Öyle sormadım ama aramızda söyle bir konuşma geçti
Ben hemen bir şeylerin olması için bu konuşmayı yapmıyorum sadece niyetini öğrenmek istiyorum. Benimle konuşma amacın sadece vakit geçirmek mi yoksa olursa ileriye dönük mü konuşuyorsun? Dedim.
1. Si sen vakit geçirilecek bi kadın değilsin bunu anlasan zaten benimle konuşmazdın
2. Sı ilerde ne olur Şuan bilemem dedi
İleriyi sormadım olursa eğer ileriye dönük mü konuşuyorsun diye sormak istedim dedim

Olursa neden olmasın hiçbir şey olmasa bile ben seninle arkadaşlığım sırdaşlığım bozulsun istemem dedi
Ben vakit geçirilecek biri olmadığım için bunları soruyorum sana dedim
Bunun bende farkındayım emin ol. Sana karşı öyle bi niyetim olsaydı anlardın şimdiye kadar dedi
Nasil anlardım mesela dedim
Farkında isen dersine önem ver diyorum benimle vakit harca demiyorum
Durmadan görüşelim demiyorum sen zaman istersen o zaman diyorum
Ya da buluştuğumuz da sana yakinlastim mı hayır
Sana iğrenç sözler söyledim mi hayır dedi
Hmm anladım bu şekilde düşünüp iyi niyetle yaklaştığın için teşekkür ederim bu zamanda iyi niyetli insan sayısı az, bundan dolayı endişe ettim sormak istedim dedim
Siz cevaplarını nasıl buldunuz?

Evli olmadığını biliyorum
Sen yine de çok emin olma. Hayatta neler oluyor.
Bir arkadaşım 2 sene biri ile görüştü daha sonrasında adam buluşmaya bir çocuk ile gelmiş,
arkadaşım 'ya yeğenin mi ne çok benziyor' deyince, hayr çocugum daha fazla saklayamazdm ' cevabını aldı kızcağız :D

Ben hemen bir şeylerin olması için bu konuşmayı yapmıyorum sadece niyetini öğrenmek istiyorum. Benimle konuşma amacın sadece vakit geçirmek mi yoksa olursa ileriye dönük mü konuşuyorsun? Dedim.
1. Si sen vakit geçirilecek bi kadın değilsin bunu anlasan zaten benimle konuşmazdın
İleriyi sormadım olursa eğer ileriye dönük mü konuşuyorsun diye sormak istedim dedim

Olursa neden olmasın hiçbir şey olmasa bile ben seninle arkadaşlığım sırdaşlığım bozulsun istemem dedi
Bunun bende farkındayım emin ol. Sana karşı öyle bi niyetim olsaydı anlardın şimdiye kadar dedi
Hmm anladım bu şekilde düşünüp iyi niyetle yaklaştığın için teşekkür ederim bu zamanda iyi niyetli insan sayısı az, bundan dolayı endişe ettim sormak istedim dedim
Cevaplarını nasıl buldunuz
Bu soruları ilk buluşmada sormanız çok erken zaten böyle şeyler soru cevap olarak ilerlemez, hissedersiniz ne yöne evrildiğini. İlk buluşmadan telefon numaran bile yokken eve çağırmak bence de enteresan ama ilk buluşmadan gelecek planı yapmaya çalışmak da tuhaf.
Ben sorularınızı zorlayıcı ve bunaltıcı buldum. Yani doğal akmamış bu deyt😅

Sen yine de çok emin olma. Hayatta neler oluyor.
Bir arkadaşım 2 sene biri ile görüştü daha sonrasında adam buluşmaya bir çocuk ile gelmiş,
arkadaşım 'ya yeğenin mi ne çok benziyor' deyince, hayr çocugum daha fazla saklayamazdm ' cevabını aldı kızcağız :KK70:
Peki numara konusunda ne yapmalıyım beklemekten başka çarem yok gibi gözüküyor

Bu soruları ilk buluşmada sormanız çok erken zaten böyle şeyler soru cevap olarak ilerlemez, hissedersiniz ne yöne evrildiğini. İlk buluşmadan telefon numaran bile yokkeneve çağırmak bence de enteresan ama ilk buluşmadan gelecek planı yapmaya çalışmak da tuhaf.
Ben sorularınızı cok zorlayıcı ve bunaltıcı buldum
Ben niyetini anlamak için sordum niyeti sadece yatağa atmak mı eğlenmek mi yoksa dogru bir ilişki düşünecek bir insan mi diye. Çünkü ev mevzusu kafamı çok karıştırdı bunları sorup içimi rahatlatmak istedim

Bu soruları ilk buluşmada sormanız çok erken zaten böyle şeyler soru cevap olarak ilerlemez, hissedersiniz ne yöne evrildiğini. İlk buluşmadan telefon numaran bile yokken eve çağırmak bence de enteresan ama ilk buluşmadan gelecek planı yapmaya çalışmak da tuhaf.
Ben sorularınızı zorlayıcı ve bunaltıcı buldum. Yani doğal akmamış bu deyt😅
Doğal akmasını Ben de çok isterdim ama içimi yiyip kemiren düşüncelere gidince iş sormak zorunda kaldım. Beni eglenecek biri olarak görüyorsa iletişimi devam ettirmem çünkü

Öyle sormadım ama aramızda söyle bir konuşma geçti

Siz cevaplarını nasıl buldunuz?
Sizin sorularınıza göre cevaplarını normal buldum ben. Ama siz keşke bu şekilde sormasaydınız. Soru tarzınız sanki ben her türlü varım da sen ilerisi için benim hakkında ne düşünüyorsun der gibi olmuş. Olan olmuş artık neyse. Bence evine gitmeyin, numarayı siz de isteyebilirsiniz tepkisine bakın. Sonra telefonda konuşurken de neden bu zamana kadar istemediğini sorabilirsiniz belki.

Ben de zaten kabul etmedim o da tepki vermedi özür diledi. Benim bu durumda onun hakkında kötü düşünmem olağan bir sey mi, niyeti sadece eve kız atmak bundan bir sey beklenilmez sapık gibi düşünsem saçma mi olur
Eve çağıran bir erkek hakkında bence hemen böyle düşünülmesi yanlış. Benim gitmeme nedenin yetiştirilme tarzımdı bana zaten bir şey yapacağını düşünmemiştim ki zaten ilişkimiz de başlamazdı kötü düşünsem. Erkekleri cinselliğe aç olarak lanse etmek yanlış böyle sadece ön yargılı olunur ama kadın olarak kendimizi korumak durumundayız. İyice tanımadan eve gidilmemesi taraftarıyım.

Ben niyetini anlamak için sordum niyeti sadece yatağa atmak mı eğlenmek mi yoksa dogru bir ilişki düşünecek bir insan mi diye. Çünkü ev mevzusu kafamı çok karıştırdı bunları sorup içimi rahatlatmak istedim
Çocuk da demez ki "niyetim sadece seks". Açık açık konuşulmaz bu konular Türkiye'de. Duymak istediğin cevapları alırsın. Ama bir ilişkiye dönüşecek mi bitecek mi bu da ilk buluşmadan kesinleşmez. Senin kafanda düzgün ilişki ne tabi bilmiyorum içinde cinsellik var mı yok mu. Ama diyelim ki ikiniz de mesela evlilik sonrası seks dusunen insanlarsınız yine de niyetin ciddi mi diye ilk buluşmadan sorulmaz, yapışkan hemen bağlanan bir izlenim bırakırsın karşıda

Sizin sorularınıza göre cevaplarını normal buldum ben. Ama siz keşke bu şekilde sormasaydınız. Soru tarzınız sanki ben her türlü varım da sen ilerisi için benim hakkında ne düşünüyorsun der gibi olmuş. Olan olmuş artık neyse. Bence evine gitmeyin, numarayı siz de isteyebilirsiniz tepkisine bakın. Sonra telefonda konuşurken de neden bu zamana kadar istemediğini sorabilirsiniz belki.
Ama gerçekten o niyetle sormadım. İçimi rahatlatacak cevaplar alabilir miyim diye sordum olmazsa olmasın çok umursamam ama konuştuğum an içinde beni yatağa atmaya çalışacak biri gibi mi onu anlamaya çalışmak istediğimden bu soruları sordum

Çocuk da demez ki "niyetim sadece seks". Açık açık konuşulmaz bu konular Türkiye'de. Duymak istediğin cevapları alırsın. Ama bir ilişkiye dönüşecek mi bitecek mi bu da ilk buluşmadan kesinleşmez. Senin kafanda düzgün ilişki ne tabi bilmiyorum içinde cinsellik var mı yok mu. Ama diyelim ki ikiniz de mesela evlilik sonrası seks dusunen insanlarsınız yine de niyetin ciddi mi diye ilk buluşmadan sorulmaz, yapışkan hemen bağlanan bir izlenim bırakırsın karşıda
Öyle anlamış olabilir ama benim niyetim seninle bir ilişkim olmasını çok istiyorum sen de iste demek değildi. Ben böyle şeyleri çok kafaya takan bir insanım ve cinselligi evlilikten sonra yaşama taraftarıyım. Bana sadece eğlenecek vakit geçirecek bir kiz gözüyle mi bakıyor bunu ögrenmek istedim belki sorularım yanlış oldu ama net bi cevap almak için başka bir şey gelmedi aklıma

Niyeti dediginiz adamin katil cikmasi mi yoksa sevişme isteginin olmasi mi? Mevzu sevişmekse düzgün adamlar da sevişmek isteyebiliyor, normal yani. Böyle bir istegi varsa çok uzun süre beklemeyecektir zaten sizi anlarsiniz.
Düzgün adamlar da sevişmek istiyor ama ilk buluşmada değil.kızcağız daha yüzyüze gelmemişiz adam gibi bu ne samimiyet diyor.eee haklı da.bu konuları üyeler neden yanlış anlıyor her seferinde. Sevişmek istemesin demiyor sırası gelince usûlüne göre istesin diyor.bizim gibi ülkelerde bu durum muhafazakârlıkla karıştırılıyor.haaa pardon geri aldım bir kere buluşmuşlar.ben daha buluşmamışlar sanmıştım.pardon.

Back
X