- 14 Ağustos 2006
- 2.652
- 492
- 688
- Konu Sahibi poliswomen
Bildigim guvendıgim cokta guzel yardımcım vardi gucu kuvveti yerındeydı:).. İş yaparken kendı evı gıbı iş bitmeden gitmezdi... Bır zamanlar tabi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısınız...yer sildigi kovayı tuvalette yıkayıp doldurup pat diye halinin ustune koyani da gördüm ama her hafta sonu temizlikle geçiyor.hic dinlenemiyorum.kadin alan arkadaşlarım gün boyu gezerken ben evde iş yapiyorum.isi geçtim de çocuklarıma zaman ayiramiyorum. Uygun güvenilir birini bulsam kararımı verdim valla
Bu kapı meselesini anlamadıö.bende cok istiyorum yetisemiyorum ama kafama gore bulamadim hic. cok temizlik yapmasin illa heris bitsin kafasinda da degilim ama temiz yaosin. bir kadin da once tuvalet kapisini sildi ardindan ayni bezle doger kapıları en son mutfahin kapisini. bisi de diyemedim. hamileydim de. o gittikten sonra eşime tekrar camasir suyuyla sildirdim. duzenli alanlar nasil aliyor bende meraktayim hep. sadece bir kadindan memnun kaldim. eli cok yavasti cunku evhanimiydi. bana ev yakin diye gelmisti. kendi evi gibi temizlemisti. cok yorulmuştu. isler tam bitmemisti ama o devam etse hep alirdim. ama esi izin vermiyordu gelmedi daha hic. oyle asil meslegi bu olmayip temiz birini bulsam her hafta istiyorum bende. yoksa yetişmiyor
Temizlik şirketinden alırsanız sorun olmaz. Onların temizlik politikaları daha güvenilir oluyor.Merhaba hanimlar...haftanın altı günü çalışan ve 2cocugu olan bir bayanım.hafta sonu sadece bir gün evdeyim. O gün de temizlik mı yapayım, çocuklarla mı ilgileneyim,kendime mı zaman ayirayim, ailece birşeyler mı yapalım bilemiyorum.kac parçaya bölünüyorum anlatamam size. Yaşadığım gerginlik de cabası.haftalardir düzenli olarak temizlik için birilerini almak istiyorum.esimi de ikna ettim sonunda. Her ne kadar titiz olsam da, başkasının yaptığını beğenmesem de amaan diyorum olduğu kadar rahatıma bakayım biraz da..şimdi sorum bu şekilde temizlik için kadın alanlar kadını evde bırakıp çıkabiliyor musunuz? Mesela nereye hangi bezi,hangi fırçayi kullanacağını, eşyaların yerini vs.tam anlamıyla biliyor mu? Yani o düzeni nasıl sagladiniz? Kardeşim bir bayan almıştı lavabolar için fırça verecektim diyor kadin ben temizledim bitirdim demiş.neyle temizledim daha fırça verecektim dediğinde de elindeki toz beziyle lavabonun içini sildigini soylemis.resmen içimi dışımızda çıktı ya! Cuma günleri gelse dip köşe temizlese, her seferinde de bir büyük iş yapsa diyorum oh mis olur evim.hafta sonları da hem bana kalır hem de temiz geçer.ne diyor sunuz? Çalışan hanımlar sizler ne yapıyor sunuz?
Merhaba hanimlar...haftanın altı günü çalışan ve 2cocugu olan bir bayanım.hafta sonu sadece bir gün evdeyim. O gün de temizlik mı yapayım, çocuklarla mı ilgileneyim,kendime mı zaman ayirayim, ailece birşeyler mı yapalım bilemiyorum.kac parçaya bölünüyorum anlatamam size. Yaşadığım gerginlik de cabası.haftalardir düzenli olarak temizlik için birilerini almak istiyorum.esimi de ikna ettim sonunda. Her ne kadar titiz olsam da, başkasının yaptığını beğenmesem de amaan diyorum olduğu kadar rahatıma bakayım biraz da..şimdi sorum bu şekilde temizlik için kadın alanlar kadını evde bırakıp çıkabiliyor musunuz? Mesela nereye hangi bezi,hangi fırçayi kullanacağını, eşyaların yerini vs.tam anlamıyla biliyor mu? Yani o düzeni nasıl sagladiniz? Kardeşim bir bayan almıştı lavabolar için fırça verecektim diyor kadin ben temizledim bitirdim demiş.neyle temizledim daha fırça verecektim dediğinde de elindeki toz beziyle lavabonun içini sildigini soylemis.resmen içimi dışımızda çıktı ya! Cuma günleri gelse dip köşe temizlese, her seferinde de bir büyük iş yapsa diyorum oh mis olur evim.hafta sonları da hem bana kalır hem de temiz geçer.ne diyor sunuz? Çalışan hanımlar sizler ne yapıyor sunuz?