- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
- 448
- Konu Sahibi poliswomen
Her hafta yarım gün geliyor. Çok memnun sayılmamam ama temizleniyor evim. Çünkü yapamiyorum hamilelik zor geçiyor. Evde yalnız bırakmam güvendiğim biriyse anca.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba, bence kesinlikle temizliğe destek alin. neden calisiyorsunuz rahat yasamak icin, en kotu temizlikci bile benden iyi temizler mantigindayim. Inanin cok rahat edersiniz, ben birini beğenmezsem baskasını bulurum. sonuçta omurluk anlaşma yok ya. Sadece tavsiyem fazla samimiyet kurmayın bazıları o zaman önemsemiyor. Bazen ailemden biri gelir bazen anahtarı alir gideriz.evde degerli birşey bırakmayın yeter. ilk aldiginizda siz veya bir yakininiz evde olsun .temizleme tekniğine vs bakin. sonra siz dışarda cocuklarinizla ilgilenin ,gezin. o arada eviniz mis gibi olsun.. beğenmezseniz değiştirirsiniz, dert degil yani. Ben calisip da hafta sonu cam kapı silenleri anlamıyorum (Maddi sebepler hariç) 3 günlük dünya. Cocuklariniza verdiginiz zaman temizlikten cok daha onemli..Merhaba hanimlar...haftanın altı günü çalışan ve 2cocugu olan bir bayanım.hafta sonu sadece bir gün evdeyim. O gün de temizlik mı yapayım, çocuklarla mı ilgileneyim,kendime mı zaman ayirayim, ailece birşeyler mı yapalım bilemiyorum.kac parçaya bölünüyorum anlatamam size. Yaşadığım gerginlik de cabası.haftalardir düzenli olarak temizlik için birilerini almak istiyorum.esimi de ikna ettim sonunda. Her ne kadar titiz olsam da, başkasının yaptığını beğenmesem de amaan diyorum olduğu kadar rahatıma bakayım biraz da..şimdi sorum bu şekilde temizlik için kadın alanlar kadını evde bırakıp çıkabiliyor musunuz? Mesela nereye hangi bezi,hangi fırçayi kullanacağını, eşyaların yerini vs.tam anlamıyla biliyor mu? Yani o düzeni nasıl sagladiniz? Kardeşim bir bayan almıştı lavabolar için fırça verecektim diyor kadin ben temizledim bitirdim demiş.neyle temizledim daha fırça verecektim dediğinde de elindeki toz beziyle lavabonun içini sildigini soylemis.resmen içimi dışımızda çıktı ya! Cuma günleri gelse dip köşe temizlese, her seferinde de bir büyük iş yapsa diyorum oh mis olur evim.hafta sonları da hem bana kalır hem de temiz geçer.ne diyor sunuz? Çalışan hanımlar sizler ne yapıyor sunuz?
Ben isterim tavsiyeBenimde tavsiye edecegim isini savsaklamayan bi iki kisi var .ankarada
Hafta da iki kere gelince ne kadar ödeme yapıyorsunuz ?İlk geldiği birkaç sefer evde olacak, gözlemleyeceksiniz ve o evden çıkmadan geri döneceksiniz.
Ben alıyorum yardımcı, evde yemek hariç her şeyi yapar.
Bezleri, deterjanları ve düzeni öğrettikten sonra evde temizlikle alakalı yaptığım tek şey günlük rutin mutfak ve çamaşır yıkama olayı.
Ama ne kadar sıklıkla alacağınıza bağlı bir durum yapacağı iş ve kalitesi.
15 de bir alırsanız ancak dip bucak temizlik olur, başka bir şey yapamaz.
Benim yardımcım şuan haftada 2, çocuklardan önce haftada 1 geliyor ve yetiyordu.
Ütü ve yerleştirme, dolap içleri düzenleme silme, buzdolabı fırın vs dahil zamanı kalıyor.
Her geldiğinde bir yeri ekstra yapar, örneğin bir odanın odası ve koltuğu.
Diğer geldiğinde başka odanın dolap içi halısı şeklinde yaşayıp gidiyoruz.
Burada en önemli husus ahlak ve işinin hakkını veren olmalı.
Gözü kaytarmakta mı yoksa hakkıyla mo yapıyor kontrol ederek anlayabilirsiniz.
Hiçbir şekilde iş bitmeden çıkmamalı, güzel planlama yapmalı.
Bırakın viledayla silsin, bir şey olmaz ama adam gibi birkaç kova ve temiz şekilde silsin.
Canım merhabaMerhaba hanimlar...haftanın altı günü çalışan ve 2cocugu olan bir bayanım.hafta sonu sadece bir gün evdeyim. O gün de temizlik mı yapayım, çocuklarla mı ilgileneyim,kendime mı zaman ayirayim, ailece birşeyler mı yapalım bilemiyorum.kac parçaya bölünüyorum anlatamam size. Yaşadığım gerginlik de cabası.haftalardir düzenli olarak temizlik için birilerini almak istiyorum.esimi de ikna ettim sonunda. Her ne kadar titiz olsam da, başkasının yaptığını beğenmesem de amaan diyorum olduğu kadar rahatıma bakayım biraz da..şimdi sorum bu şekilde temizlik için kadın alanlar kadını evde bırakıp çıkabiliyor musunuz? Mesela nereye hangi bezi,hangi fırçayi kullanacağını, eşyaların yerini vs.tam anlamıyla biliyor mu? Yani o düzeni nasıl sagladiniz? Kardeşim bir bayan almıştı lavabolar için fırça verecektim diyor kadin ben temizledim bitirdim demiş.neyle temizledim daha fırça verecektim dediğinde de elindeki toz beziyle lavabonun içini sildigini soylemis.resmen içimi dışımızda çıktı ya! Cuma günleri gelse dip köşe temizlese, her seferinde de bir büyük iş yapsa diyorum oh mis olur evim.hafta sonları da hem bana kalır hem de temiz geçer.ne diyor sunuz? Çalışan hanımlar sizler ne yapıyor sunuz?
Sabah ise giderken yardımcı geliyordu evi temizleyip ben gelmeden çıkıyordu. Yani evde yalnız bırakıyordum. Dum diyorum çünkü ameliyat oldu işten ayrıldı 2 hafta önce. Heryerin kovası bezi şu diye söyledim başta devamlı aynı kadın geldiği için hatırlatma yapmıyordum. Ben evde olduğumda yaptığı temizliği gördüğümde istemsiz sürekli uyarıyordum çünkü suyu 2 değiştiriyorsa ben varken 4 değiştiriyor. Yani işten geldiğim de ev pırıl pırıl ama arka planı nasıl işler orası onların vicdanına kalıyor. Ben her ne kadar pırıl pırıl eve gelsemde geldikten sonra wc tuvalet lavabo mutfak lavabosu gibi önemli yerleri üzerinden geciyordumMerhaba hanimlar...haftanın altı günü çalışan ve 2cocugu olan bir bayanım.hafta sonu sadece bir gün evdeyim. O gün de temizlik mı yapayım, çocuklarla mı ilgileneyim,kendime mı zaman ayirayim, ailece birşeyler mı yapalım bilemiyorum.kac parçaya bölünüyorum anlatamam size. Yaşadığım gerginlik de cabası.haftalardir düzenli olarak temizlik için birilerini almak istiyorum.esimi de ikna ettim sonunda. Her ne kadar titiz olsam da, başkasının yaptığını beğenmesem de amaan diyorum olduğu kadar rahatıma bakayım biraz da..şimdi sorum bu şekilde temizlik için kadın alanlar kadını evde bırakıp çıkabiliyor musunuz? Mesela nereye hangi bezi,hangi fırçayi kullanacağını, eşyaların yerini vs.tam anlamıyla biliyor mu? Yani o düzeni nasıl sagladiniz? Kardeşim bir bayan almıştı lavabolar için fırça verecektim diyor kadin ben temizledim bitirdim demiş.neyle temizledim daha fırça verecektim dediğinde de elindeki toz beziyle lavabonun içini sildigini soylemis.resmen içimi dışımızda çıktı ya! Cuma günleri gelse dip köşe temizlese, her seferinde de bir büyük iş yapsa diyorum oh mis olur evim.hafta sonları da hem bana kalır hem de temiz geçer.ne diyor sunuz? Çalışan hanımlar sizler ne yapıyor sunuz?
ben 15 günde 1 alıyorum ama ctesi günleri..Merhaba hanimlar...haftanın altı günü çalışan ve 2cocugu olan bir bayanım.hafta sonu sadece bir gün evdeyim. O gün de temizlik mı yapayım, çocuklarla mı ilgileneyim,kendime mı zaman ayirayim, ailece birşeyler mı yapalım bilemiyorum.kac parçaya bölünüyorum anlatamam size. Yaşadığım gerginlik de cabası.haftalardir düzenli olarak temizlik için birilerini almak istiyorum.esimi de ikna ettim sonunda. Her ne kadar titiz olsam da, başkasının yaptığını beğenmesem de amaan diyorum olduğu kadar rahatıma bakayım biraz da..şimdi sorum bu şekilde temizlik için kadın alanlar kadını evde bırakıp çıkabiliyor musunuz? Mesela nereye hangi bezi,hangi fırçayi kullanacağını, eşyaların yerini vs.tam anlamıyla biliyor mu? Yani o düzeni nasıl sagladiniz? Kardeşim bir bayan almıştı lavabolar için fırça verecektim diyor kadin ben temizledim bitirdim demiş.neyle temizledim daha fırça verecektim dediğinde de elindeki toz beziyle lavabonun içini sildigini soylemis.resmen içimi dışımızda çıktı ya! Cuma günleri gelse dip köşe temizlese, her seferinde de bir büyük iş yapsa diyorum oh mis olur evim.hafta sonları da hem bana kalır hem de temiz geçer.ne diyor sunuz? Çalışan hanımlar sizler ne yapıyor sunuz?
Merhaba hanimlar...haftanın altı günü çalışan ve 2cocugu olan bir bayanım.hafta sonu sadece bir gün evdeyim. O gün de temizlik mı yapayım, çocuklarla mı ilgileneyim,kendime mı zaman ayirayim, ailece birşeyler mı yapalım bilemiyorum.kac parçaya bölünüyorum anlatamam size. Yaşadığım gerginlik de cabası.haftalardir düzenli olarak temizlik için birilerini almak istiyorum.esimi de ikna ettim sonunda. Her ne kadar titiz olsam da, başkasının yaptığını beğenmesem de amaan diyorum olduğu kadar rahatıma bakayım biraz da..şimdi sorum bu şekilde temizlik için kadın alanlar kadını evde bırakıp çıkabiliyor musunuz? Mesela nereye hangi bezi,hangi fırçayi kullanacağını, eşyaların yerini vs.tam anlamıyla biliyor mu? Yani o düzeni nasıl sagladiniz? Kardeşim bir bayan almıştı lavabolar için fırça verecektim diyor kadin ben temizledim bitirdim demiş.neyle temizledim daha fırça verecektim dediğinde de elindeki toz beziyle lavabonun içini sildigini soylemis.resmen içimi dışımızda çıktı ya! Cuma günleri gelse dip köşe temizlese, her seferinde de bir büyük iş yapsa diyorum oh mis olur evim.hafta sonları da hem bana kalır hem de temiz geçer.ne diyor sunuz? Çalışan hanımlar sizler ne yapıyor sunuz?
Merhaba hanimlar...haftanın altı günü çalışan ve 2cocugu olan bir bayanım.hafta sonu sadece bir gün evdeyim. O gün de temizlik mı yapayım, çocuklarla mı ilgileneyim,kendime mı zaman ayirayim, ailece birşeyler mı yapalım bilemiyorum.kac parçaya bölünüyorum anlatamam size. Yaşadığım gerginlik de cabası.haftalardir düzenli olarak temizlik için birilerini almak istiyorum.esimi de ikna ettim sonunda. Her ne kadar titiz olsam da, başkasının yaptığını beğenmesem de amaan diyorum olduğu kadar rahatıma bakayım biraz da..şimdi sorum bu şekilde temizlik için kadın alanlar kadını evde bırakıp çıkabiliyor musunuz? Mesela nereye hangi bezi,hangi fırçayi kullanacağını, eşyaların yerini vs.tam anlamıyla biliyor mu? Yani o düzeni nasıl sagladiniz? Kardeşim bir bayan almıştı lavabolar için fırça verecektim diyor kadin ben temizledim bitirdim demiş.neyle temizledim daha fırça verecektim dediğinde de elindeki toz beziyle lavabonun içini sildigini soylemis.resmen içimi dışımızda çıktı ya! Cuma günleri gelse dip köşe temizlese, her seferinde de bir büyük iş yapsa diyorum oh mis olur evim.hafta sonları da hem bana kalır hem de temiz geçer.ne diyor sunuz? Çalışan hanımlar sizler ne yapıyor sunuz?