Sanırım ben de renkte sınır tanımayanlardanım. İlk taşındığımda eflatundu salonum. Sonra turuncu oldu. Şimdi ise kremle şampaya arası bir renk.
Ben duvar renklerini tüp boyalarla kendim belirliyorum. Çok kafa dengi bir boyacım var. ben renk oluşturuyorum, o boyuyor.
Son durum şu:
Salon ve uzantısı olan oturma alanı krem, koridor ile antre leylak, çocuk odası yeşil, yatak odam ve banyo pembe...
Bende sınır tanımayanlardanım....her odam başka bi renktir...
Kafama eşyaların rengine göre boyatırım eşime....böylesi en güzeli sanırım...sengözlerimebaksanab
sözlüm yeni bir eve taşınıcak evi tuttu evlendikten sonrada orda oturmayı düşünüyoruz fakat tüm duvarlar sarıymış malesef bende bir iki sene o rengi kullanıp daha sonra istediğim renge çeviricem jeyyar
kendi evim yani ailemle oturduğum ev yatak ve oturma odası sarı,misafir odası mavi,hol yeşil,mutfak beyaz rengarenk yani ama misafir odasını açık lilaya çeviricem bu hafta sonu çünkü koltuklar mor sırnaşık şey
ŞU AN BEKARIM KENDİ EVİMİZ SALON SARI . KORİDORLARDA SARI Y.ODASI
AÇIK PEMBE Ç.ODASI AÇIK MAVİİİ İŞTE BÖYLE AMA BEN EVLENİNCE KENDİ
EVİME BÖYLE RENKLER İSTEMİYORUM
MUTFAK GRİ KOLON BÖLÜMLERİ DAHA KOYU GRİ MUTFAKTAKİ BÜTÜN EŞYALARIM İNOX ÇÜNKÜ
SALON KİRLİ BEYAZ OLABİLİR MOBİLYALAR SİYAH KOLTUKLARI BEYAZ DÜŞÜNÜYORUM
OTURMA ODASI KUMTAŞI SÜTLÜ KAHVE GİBİ DÜŞÜNÜYORUM...
KORİDORLARDA AYNI RENK TABİİİ
Y.ODASI HALA KARARSIZIM AMA ODA SANIRIM KREM OLUCAK YADA KIRMIZI
Ç ODASI FARK ETMEZ MOBİLYASINA GÖRE SONRADAN DEĞİŞTİREBİLİRİZ ...
salonum mor, oturma odam yesıl, yatak odam krem-kırmızı, mutfagım acık yavruagzı olucak ınsallah hepını pastel tonlar tercıh edıcem bı ıkı hafta ıcınde badana olucak evım once koltuk mobılya vs esya begenıp sonra renklerı secıcemm ayyyy cok heyecanlıyım yaa renklerın psıkolojık etkılerı de cok hosuma gıttı hayırlısı artık.. mutlu ve huzurlu bı sekılde oturmak nasıp olsun da
benim salonum patlıcan moru, oldukça koyu bir mor. koltuk takımlarımda mo aksesuarlar krem, puf armutlarım ve duvar ünitesi krem halılar krem.yatak odam kan kırmızısı, küçük oturma odası gri. evimin renklerini çok seviyorum. ilk yapmak istediğimde özellikle kayınvalidem vazgeçiirmek için çok uğraştı ama sonunda istediğim gibi oldu. sonra benden sonraki gelininede mor yapması için fikir verdi. sonra herkes çok beğendi:hooray::hooray::roflol:
Salonum lila. Duvarlar,koltuklar,halılar,perdeler, herşey lila:sm_cool:
Yatak odam pembe..:dance:
Mutfağım bembeyaz.
Minik oda var 2 tane onlar krem.
Banyolar pembe..:teytey:
ya ben yatak odasının duvarlarına karar veremıyorum arkadaslar.. sımdı herkes pembe olsun dıo ama ben pembeden ıgrenırım asla ve asla evımın hıc bı yerınde pembe kullanmak ıstemıyorum su an ıcın!! nevresımlerım pıkelerım falan kırmızı mor bordo agırlıklı hepsıyle uyumlu olur dıe krem ıstıorum ama krem de cok banel gelıoo CADIARZU bı fıkır verırsenız cok sevınıcem yaa valla yardıma ıhtıyacım var ama noolur pembe demeyın tatlicadiarzu tatlicadiarzu tatlicadiarzu
arkadaşlar evinizin odalarını veya ofisinizi boyamak istediğinizde ,yeni bir renk düşündüğünüzde www.boyadanismani.com sitesi size yardımcı olacaktır. Bu siteyi yeni keşfettim. odanızı ne renk ile boya ile boyayacağınızı daha rahat karar verebilirsiniz. Ayrıca boya miktarını hesaplayabilirsiniz. yani odalarınızı ne kadar boya kullanacağınızı hesaplayabilirsiniz. ve boya ustası gerektiğinde profesyonel adreslerden bulabilirsiniz(şehir'e ,semt'e göre)
Evimizdeki bütün odalar kumbeji açık renkleri tercih etmemin sebebi mobilyalarımın kahverengi ağırlıklı olması.Bu eşyalar başka renk seçeneği vermiyor insana.
Canım bizz her odada farklı rengi kullandık..
Misafir ve yemek odam kahveli ve süet deri takım..
Oturma odam fuşya ve acayip renkli spor bir oda..
Yatak odamız Kahve mobilyada kullandığımız hardal sarısı camel rengi ağırlıkta..
Mutfağımda turuncu,yeşil ve sarı ağırlıkta..
Giyinme odamız en sakin görünen odamız..Şampanya rengi ve kahve mobilya bulunuyor..
Bunlar duvarların rengi değil mobilyalarımın rengi.Ben duvarda değişik renk kullanmayı pek sevmiyoru..
kremle şampanya arası duvarlarımızda