Eviniz Ne Renk ?

oturma odamın eski rengi yeşildi üzerine Cappucino Kahvesi boyadık saten. Kızlar çok hoş oldu. Yatak Odası kum beji. Diğer odalar Cappucino Kahvesi çok hoş tavsiye ederim.

evim 70 metrekare ve bu nedenle ıhlamur rengi. oldukça doğru bi seçim oldu ama. önceden gül kurusuydu ve çok daha dar ve boğucu duruyordu. alınca ıhlamura döndürdük her yeri. neredeyse iki katı genişledi ferahladı desem yeridir.

evimin heryeri fildişi mobilyalrım kahverengi uysun ve aferah olsu diye yatık ileride kendi evim olursa inşallah her rengin açık tonu olsun istiyorum

benimde salonum kumbeji oturma odası ve mutfak bir orasıda fıstık yeşili çocuklarımın odasının biri lila birisininkide turuncu yatak odamda gül kurusu antremde fosfor yeşil ben rengarek seviyorum:içelim:

bende söyleyim arkadaşlar oturma odam ve salonun duvarlarında iki renk kullandık
ama yarı yarıya değilde iki duvarı tamamen zeytin yeşili iki duvarı da fildişi,koridorlar fildişi,yatak odaları gül kurusu ,çocuk odaları fıstık yeşili banyolarda lila ,mutfaktada fayanslar sarı ağırlıklı

salonum ve antrem kumbeji salonda iki renk kullandım yemek takımının olduğu taraf ise kesekağıdı ..oturma odam limon çiçeği mutfağım ve bebek odam fıstık yatak odam lila

Son düzenleme:
Benim yatak odam istanbul beji, salonum şampanya, mutfağım sarı, çalışma odam lila, hol beyaz.istanbul beji rengini şiddetle tavsiye ederim.

benim odamın iki udvarı kırmızı iki duvarı gri(beyaza yakın) eheheh çok hırs doluyorum bu oda

.........................................................

Son düzenleme:
oturma odam yesil..
yatak odam mor..
mutfagim ve cocuk odas ise krem rengi..
ikide hol var evimizde..
birinci hol mutfagi ve oturma odasini birlestiriyor.. oranin rengi yesil ve krem rengi..
ikinci hol yatak odasi ve cocuk odasini birlsetiriyor.. oranin rengi ise mor ve krem rengi...
kücük bi konsept yani

:içelim:

Slm arkadaşlar;
ben bugün üye oldum daha çok yeniyim burda bende boya yaptıracağım ama renk konusunda çok kararsızım, salonum beyaz mobilya lila koltuklar, yine yatak odamda beyaz mobilya , sizce ne renk boya alayım.. yardımcı olursanız sevinirim..şimdiden tşkrler

başak_16
salonunuzda mor objelere ağırlık verebilirsiniz çok hoş duruyor bu konsept.duvarlar da mine, yada mine mavisi tonları olabilir.
yatak odası mobilyası beyaz ise ben şiddetle duvar kağıdı tavsiye ediyorum.o kadar güzel duvar kağıtları var ki, masal gibi olur. şöyle uçuk mavi -kırık beyaz karışımı. bir sıcak tonda objeler yaparsnız yatak başlıı üzerinde tabloda mesela.ferah olur diye düşünüyorum.

huzurla oturun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…