Eviniz Ne Renk ?

benim evim komple beyaz, o yüzden odalardaki renk hakimiyetini ben vurgulamaya çalışıyorum. mesela salon: külrengi koltuklar-gümüştonlama ve kırmızı objeler.
yatak odası: abanoz ağacı sarı -siyah mobilyaya siyah halılar ve yine çarpıcı kırmızı objeler
giyinme odası dolaplarım: karşılıklı bir duvar komple siyah bir duvar komple beyaz dolaplarım.ve bol aynalı yerdeki halı ve sandık ötüsü (!) gülkurusu
mutfağım beyaz venge mobilya mutfak alnı masa örtüsü ve halım turuncu ve tonları.çok geniş olan
koridorum ise eskiden ayran gibi bembeyazdı artık: büyükçe dore çerçeveli ayna karşısında ferforjeden çağla yeşili osmanlı koltuğu yanına ferforje 2 kırmızı mumlu şamdan ve günbatımı rengi objeler.

Son düzenleme:
benım evimde de duvarlarımın tümü kum beji ..
tavandan kartonpiyerler olduğunda kumbeji ve beyaz iki Renk boyadık güsel oldu...
oturma odamda koltuklarım bej ve turuncu karışık ...halı , tül ve perdelerimde aynı tonlarda
yemek odam da siyah mobilyalar , lila ve bej karışık halı ..tül ve perdelerde lila tonlarında..
yatak odam da siyah mobilyalar,, tülüm krem üstüne kırmzı desenli ,, perdemde krem ..
uzun bide antridem var orayada lila ve bej tonlarında halı attım gusel oldu :)

kızlar kumbeji ve krem tonlu badanalar evi çok Ferahtalıyor tavsiye ederim :)

salon vanilya çiçeği..
mutfak antre buz beyazı ama nil yeşili görüntüsü
yatak odası uçuk pembe
oturma odası kum beji

Salon koyu lila ve açık lila :icecream:
annemlerin odası bej ve pembe coksekeriremsu
Benim odam turuncu ve krem gamyoncuiremsu
abimin odası sarı lacivert
oturma odası uçuk mavi ve krem
Birtane boş oda var oda fildişi :icecream:

evim rengarenk salonumda koltuklarım halım sehpam mavi yeşil turuncu renklerinde duvarlar sarı mavi pembe diğer odalarım da cıvıl cıvıl asla koyu renkler kullanmam nevresim takımlarım ve pikelerimde rengarenktir evime girince içim açılır sadece değiştirmeye kıyamadığım için mobilyalarım eskitme renk ve camlarımada uysun diye ahşap jaluzi yaptırdım tüm objelerim ahşap hatta lale vazo çiçeklerim bile
evim rengarenk olduğu için kahverenginin negatif etkisini alıyor ve evime girince içim açılıyor

benim mobilyalarım ve kapılarım venge yerler akçaağaç perdeler kırık beyaz koltuklar kırık beyaz duvarlar ne renk olsun sizce ben toz pembe düşündüm ama sizce nasıl olur

benimde bütün evimin duvarları krem rengi gibi bişey rengin adını unuttum...................

Biz yıllardır kumbeji boyatıyoruz duvarları. Açık renkler daha iyi. Kendi adıma konuşayım açık renklere öyle alışmışım ki koyu renk bir yerlere girdiğimde midem bulanıyor
kafamçokkarıştı

bütün evin lila
eşyalarımda lilaya uygun lilanın tonları
ben çok seviyorum ve dekorasyona çok önem veririm yaşadığım yer bana huzur vermeli
zevkimi ve beni yansıtmalı a.s.

bütün odaların rengi lila mutfağımında duvarları komple fayans ben lila rengini çok seviyorum....

kızımın odası ayçiçeği salon koridorlar kum beji salonun birkaç yeri koyu kahve rengi dekoratif kağıt ....yatak odam caramel rengi...

evim yok benim.. senağlama ama olduğunda duvar rengi olarak heryeri beyaz yapmayı düşünüyorum veya kum beji gibi.. ama olabildiğince açık olacak, hem geniş, hem hijyenik, hem de iç açıçı duruyo.. eşyalarla renk vermeyi düşünüyorum. örneğin banyomu mavi, mutfağımı lila mor ağırlıklı eşyalarla, aksesuarla doldurucam yatak odası siyah lame kırmızılarla süslenecek. salonumda kırmızı siyah beyaz.. yani şimdilik ben böyle olsun istiyorum:asigim:

kızlar biz daha kendi evimize taşınmadık,ben taşıncağımız evin bütün duvarlarını kumbeji yaptırdım,bana sanki biraz koyu gibi geldi.televizyonda filan görüyorum çoğu evler krem,beyaz gibi.
kendi kendimi yiyordum neden saten kumbejine boyattım diye ,burda bakıtorumda ağırlık kumbejinde.bu arada mobilyalar modern tarzda venge.
nasıl olur sizce kullananlar bilgilendirirse sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…