- Konu Sahibi _sekerpare_
-
bende de vardı fazladan yazma oyalı dantel yorgan ben evime taşınırken yazmalardan 1 kac tane ayırdım ve geri kalanını sattım ve bebek altını yaptım tam tamına 15 tane düşenebiliyormusun canım fazldan yorganları ihtiyacı olanlara verdim bir kısmı da anneme geri iade ettim boşuna evde çürüyüp yer işgal etmesin diye sende öyle yapabilirsin olmaz mı ?Sanırım kimse sohbet havasında değil bugün .
EneAh trlelli bize kadar bi gelsene gelirken bide arkası açık bir araba getiriver yalnız.Kermes iyi fikirmiş hem bedavadan sevap hanem dolar karlı iş.Bak hiç aklıma gelmemişti.Kırılmïyo borcamlar çünkü kullanmıyorum.Öylece duruyolar .Borcamda pişen hicbiseyi sevmiyorum .Sadece eskiden kalabalık günlerim olurdu servis için kullanırdım.Ama artık öyle kalabalıklar yok hayatımda.Temizlik isteğim birazda bu yüzden depreşti ya zaten ...
Canım benim oyunlarla aram yok pek tesekkur ederim yinede :)ayyy konuna yorum yapamadım ama league of legends grubumuza gelsene beraber oynuyoruz arada güzel oluyor
avatarından dolayı demitşimCanım benim oyunlarla aram yok pek tesekkur ederim yinede :)
Canım onu benim oğluş varda o yapmıştı :)avatarından dolayı demitşim
tamam o zaman:)
Canim dantelleri cikar elindenTrlelli karar verdim kermes araştırcam dantelleri oraya vercem.Peki hani bu dantelli nevresim gibi ayy adıni bile bilmiyom yatak takimi yorgan ağzı zımbırtı onlarï neyapayim vereyim gitsinmi kermese.Sanki annam ölünce onları verdiğim için üzülcem gibi geliyo halbuki hiç sevmiyorum çul çaput.Borcamlarım tencere türü var iki tane kocaman tırtıkli dikdörtgenler var iki tane bir küçuk kare var bır küçuk dikdörtgen var üç tane de kayık var fenalık geldi bana.
Eger tasinma planin varsa,hemen baslamslisin,lazim olmayan herseyi elden cikar,verilecwkleri ve,atilacaklari at.Bu sayede tasinman cok ama cok rahat olur ve aynen yeni eve rahat yerlesirsin.Kolay gelsin san. Canim,kalkarsin altindan evellallah:)Yapıcam hatta notlarımı bile aldım ama baharı bekleyen kumrular gibi baharı bekliyorum.Eşime çaktırmamam lazım .Taşınma planımız var ev ayağa kalkınca parça parça yapıcam çünkü yazınca gördümki çok şey var atılacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?