- 16 Şubat 2009
- 34.843
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi _sekerpare_
-
ev gezmesine giderken de götüre bilirsinHiç kimse bişey yazmayacak sandım çok sevindim paylaşımlarınıza kızlar.Annemin evi çok kücuk o nedenle ona iade edemem ama gerçek ihtiyacı olanı bulsam hakkaten sevabına veririm.Bundan huzur duyarım hatta-Böyle birilerini bulmak zor artık büyuk şehirlerde.Birde memur bir aileyiz tayinci değiliz ama hani zamanla ihtiyaçlar değisebiliyor keşke dersem diye düşünüyorum.Ama herşeyide depolayamayız ki.Evler artık küçük.@miyavsu satmayı başarmışsınız ne mutlu benim için zor bu ihtimal.mesela yemek takımının çorbalığı,sosluğu,milyon tane borcamlar o kadar gözüme batıyor ki hafiflemeye ihtiyacım var gibi...
Ohh miss ... Dolaplar yaptırılıyo içleri hıncahınç dolduruluyor sonrs onlartı havalandır temizle uğraş dur.geçn oğlanın bazasını açtım havasız olduğu için kokuyodu .bıktım bu bazalardan ..yok çünkü evdeki bütün fazlalığı daha yeni attım:) tavsiye ederim bomboşşş
ne güzel sevaba girmiş olursunuz allah mutlu mesut etsin inşallahİnsan niyet edince bulunuyomuş.Bugün bir komşunun köyünde yeni evlenen bir kız varmış kaçarak gitmiş bir sürü ihtiyacı varmış bir kısmını götürcem inşallah .Fazla eşyalarınızı ne yapıyorsunuz kızlar başka fikri olan yokmu
Valla sana helal olsun çalışıyosun bide ...ben uğraşamıyorumİki tane dantelli nevresim takımım var ikisini de çatır çatır kullanıyorum.
hele ki ütüleyince daha güzel oluyor.
kumaşları çok iyiymiş. eskiyene kadar kullancam inşallah.
sonra da 3D lerden alırım belki
Uğraşamadığımda ütülemeden kullanıyorum canım o kadar basitValla sana helal olsun çalışıyosun bide ...ben uğraşamıyorum
Annenin el emeği olan birkaç parça şeyi saklarsın sen de. Herşeyi atacak halin yok. O da anlayacaktır seni.Özellikle bak bunları saklıyorum şeklinde attığın şeylere değil de sakladıklarına vurgu yaparsın canım. Eskiler çok hassasmış çeyiz konusunda ama zaman sürekli değişiyor, biraz da zamanı yaşamak lazım.@BONCUK tabletten alıntı yapamiyorum kusura bakma canım.Evet ben de ilk ve tek kızim annem ne kadar yapma desemde kendini tutamadı abarttı.Aslında benim aşmam lazım suçluluk duygusunu.Sanki anneme ihanet edecekmişim gibi geliyor.benim annem çalışıp çalışıp bana çeyiz almış niye abartmış çünkü kendisinin çok fazla çeyizi olmamasını babaannemler hep başına kalkmışlar da ondan.dantelleri ona geri versem ne yapacak? Kullanamaz bu yaştan sonra tekrar moda olsa ben kullanırmiyım hayır çünkü çok zahmetli .Bir de bu yaz taşınma konusu gündem de o nedenle biraz azaltmam lazım bazı şeyleri
Onlari pike yada perde tarzi bisey yaptirabilirsinTrlelli karar verdim kermes araştırcam dantelleri oraya vercem.Peki hani bu dantelli nevresim gibi ayy adıni bile bilmiyom yatak takimi yorgan ağzı zımbırtı onlarï neyapayim vereyim gitsinmi kermese.Sanki annam ölünce onları verdiğim için üzülcem gibi geliyo halbuki hiç sevmiyorum çul çaput.Borcamlarım tencere türü var iki tane kocaman tırtıkli dikdörtgenler var iki tane bir küçuk kare var bır küçuk dikdörtgen var üç tane de kayık var fenalık geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?