evinizde eşyalar üstünüze üstünüze gelip sizi boğuyormu

Aiyyyy o kristallerden bende de vardi nerdeler bilmiyorum kilerdeler galiba
Cay tabaklarini kullaniyorum sadece
Raki bardagi kocaman agir viski bardagi annemin isleri iste
Vitrinde durup senede bir temizlenen cinsten zimbirtilar
Koyde bi akrabanin kizi evlencek bak aklima getirdiniz ona gotursem ne sevinir
Guzelce susler paketlerim hic kullanmadim zaten
Annemensoylimden oyle yapalim
Bide annem su arkopollerden almisti gazeteden
10senedir kira kira bitiremedim atmayada kiyamadim kirildi bilmem kac tane hala bitmediler
Fincanlari vardi ama orta boy kahve yapsan cok geliyo sutlu kahve yapsan kucuk geliyo guzel paket yapip birine ev gormesine giderken goturmustum ihtiyacida vardi sevindi.

Sonra esim market isletirken surekli promosyon bardaklar getirdi vazo kadar cola koysan yarim lt rahat alir
Onlari dagittim koye goturdum teyzemlere verdim
Boyle boyle azaliyo bak aklima geldi unuttuklarim daha hatirlarim

tesbihlerim var 30 tane vardır artık ihtiyaç duymuyorum çünkü şu otomatik sayılılardan aldım iki tane biri evde biri çantamda sayı da karışmıyor.Onlarıda camideki kuran kursuna giden arkadaşım var vericem ona dağıtsın.O yeni düğünü olan gelinciğe bir bohça yaptım gönderdim sevinir inşallah.ŞİMDİ özel parçalrı ayırdım ufak bir hurç oldu.bide bornozlar eskidi deyip duruyodum birde ne göreyim bir tane paketiyle bornoz hurcun içinde unutmuşum .İKİ tane de en büyüğünden banyo havlusu ..Onları eşim kullanır bornozu da ben ..Diğerlerini de yıkayıp koycam kapıya görevli alır mı atarmı artık bilmem.Trlelli o rakı viski bardaklarını su bardağı olarak kullansana çıkarıp kırıla kırıla biter gider bence.Şimdik bazalrın altına dalıcam bakalım neler boşaltabilirim .Sanki küçük bir eve gidecekmişim gibi bir his doğuyor içime.Bir de dün aklıma şey geldi minik gümüşlüğümün cam raflarını çıkartsam içine tahatsına uygun raf attırsam kitaplık yaparım dedim olur muki derin biraz ama ...
şu köşedeki gariban işte .

Merhaba topigine cağırdın bende hemen damladım
Buradan anneme seslenmek istiyorum
Ne olur at artik bişeyleri..
Not: ben bazen annem evde yokken atiyorum gitsin, farkına bile varmiyor

Aferin mandalina seni tebrik ediyorum ama atmayalım ihtiyacı olanlara verelim bence.tamam mı fıstık .bizim halimiz sana dersnolsun çok çeyiz alma oldumu?

Annecim sagolsun dondurma kaplarini, yogurt kaplarini bile biriktiriyo kiz neresini kime vercem? :)))

Annemde tutturmuş bana oda takimi ördürcekmiş, elalem ne dermiş falan filan..
İstemiyorumben çeyiz de sermicem dedim..
Umarim sakli gizli yaptirmaz.
Dantelin yumağini altindan örüyorlar yazik gunah

Kuzu boylede kitaplik gibi zaten ama aradaki cam raf tehlikeli evet tartiyosa idare eder seni
Cat kapi gelen arkadasim evin derli toplu hep yahuu ben bulasiklari birakip ciktim valla dedi
Dun gelseydi gorsydi daginikligi
Bu sabah evimi silip supurmustum
Ortalikda bise olmayinca temiz gorunuyo derli toplu duruyo
Goze bise batmiyo
Yeni kitapligin alt kapali rafi almis basini gidiyo elime gecen kalem kagit defter tiktim ortaligin daginikligini topluyo
Bi de cekmecesi gelirse hic bisi kalmicak
Benim.oglan odasini daginik mi seviyo yoksa gercekten daginik mi bilmiyorum
Eve geldigi an defterlerini yere saciyo
Yastiklari yere atiyo
Kalemlerin hepsi yerde
Biraz kaliyo oyle sonra toplatiyorum

Evde bol bol dolap olcak valla ama iste yok.
Geztapom bize yeni ev lazim son model bol dolapli
Boyle yepisyeni banyo
Ankastreli mutfak zebra perdeler
Angora halilar
Spotlu tavanlar

Veleddalin amin.

Veladdalin amin...Ay çok hoşsun . Bugün bir abla var onu gördüm kocası suriyelilere yardım götürüyomuş bende örgü paspaslarım bile duruyodu doldurdum iki hurç dolusu kıyafet manto nevresim vs..haftasonu eşim abiyi tanıyo götürüp verecek.ohh öyle rahatladımki bide abi çöpçüyüm hehalde ben yaa...Anısı var diye annem saklamış abimin bebeklik yorganı bende oğlumun beşigine seriyodum o bile duruyodu,oğlanın bebeklik battaniyeleri iki tane,ondansonra kaç yıl önceki mantom 14 yillik şallarım (örme şal)6-7 yıllik bir daha giymeyeceğim abiyelerim Allahim çöp ev olmuşuz belediye gelip mühürleyecekmiş neredeyse

Senin smlyini yirim
Yaa hatira falan diyoruz anisi var diyoruz ama sakla sakla nereye kadar benim bebeklik battaniyem var mesela oda kilerde bi hatira o vardir
Bide oglumun karneleri ve anasinifinda yaptiklarini sakliyorum
Ani olur ona kalir ona vercem.
Baska oyle anisi var diye hic saklidigim bise yok
Esimin aldigi peluslarim var
Yazdigi kartlar
Mesela dogum aninda ogluma ve bana takilan bileklikler
Oglumun asi karti
Bunlar duruyo

Dogururum diye oglumdan kalanlari sakliyodum ben gecen bi girdik kilere anacumm 4koli olmus hemen elden gecrdik
Penelerin cogunun lastigi gitmis
Brazini ayirip verdim
Kaliteli bi kac kazak ve pantolonunu ayirdim sadece
Ogluma hem annem hem biz aldigimizdan cok kiyafeti oluyo
4tane montu oldu yazik ne geregi var giyemicek 2sene ancak giyer ben almistim annemde almis 2tane bide babasi aaldi.
Sonra ver ona buna

Tul diger evden kalan 2tane var
Halim vardi diger evden kalan anneme kullan dedim
Baska yok yedek
Yorganimida yikatiyorum her yaz
3battaniyem var eski tiplerden onlari eskitmeye calisiyorum

1er tane pike takimi yatak ortumuz var oglusa bana yeter eskiyene kadar almam
2uyku setim var
Yani herseyden 1-2tane olcak sekilde
Catallarim kasiklarimi bile saysam 12ser tanedir gecmeZ kullandiklarim
Yedekte var nede olsa rahatligiyla cekmeceyi kalabaliklastirmiyorum

Boyle boyle yuvarlaniyoruz

En iyisini yapmissin kiyi kose temizlenince kendini hafif hissetceksin
Annemde atmazdi

Belki soguk olur giyerim
Belki zayiflar giyerim
Belki lazim olur
Belki belki belki

Bi yaz girdim bunun evine attim bi cok seyi
Temizlendi evi
Cabucak temizleniyo artik diyo
Simdi o atiyo

merhaba canlar benim HIMYM da gördüğüm hayatıma uyguladığım bi yöntem var hep lazım olur giyeriz kullanırız dediklerimiz var ya işte onları son 1 yılda kullandım mı diye bakıyorum kullanmdıysam başkasına verilecek bi şeyse veriyorum verilmeyecek bi şeyse atıyorum örneğin hamileyken pedlerimi eltime vermiştim o da doğuma az bi kala almış göndermiş verdiğim kadar borç gibi gördüydü demek

Trlelli yorganın elyafmı ? İki elyaf yorganı vercem .peluş battaniyeler çok sıcak tutuyo lakin eşek ölüsü gibi devasa büyükler.Onlara karar veremedim.Benim bu evim soğuk ama ona rağmen kimse elyaf yorgan sevmiyor ben de dahil acayip terletiyo çünkü

Evet belki bir düğün olur giyerim dediğim kaç yıllık abiyelerim vardı verdim gitti rahatladım .yalnız enteresan bişekilde yine birikiyor farkındamısınız .biz kadın milleti almayı da seviyoruz atmayı da sanırım .

sürekli atınca birikemiyor eskisi kadar ben işim biteni veriyorum tenhacığım kocama küçük gelen yeğenine kızıma küçük gelen gene yeğenlere benim eskiyenler önce toz bezine sonra çöpe

Annemde tutturmuş bana oda takimi ördürcekmiş, elalem ne dermiş falan filan..
İstemiyorumben çeyiz de sermicem dedim..
Umarim sakli gizli yaptirmaz.
Dantelin yumağini altindan örüyorlar yazik gunah
Anam sakın kim dantel kullanıyo artık anneni vazgeçir.Artık dantel sereni dövüyolar kız delüü

sürekli atınca birikemiyor eskisi kadar ben işim biteni veriyorum tenhacığım kocama küçük gelen yeğenine kızıma küçük gelen gene yeğenlere benim eskiyenler önce toz bezine sonra çöpe
Bide bugün baktım evde giydiğim svetlerim kazaklarım berbat olmuş hepsini attım şimdi gezmeliklerimi giyeceğim evde bir iki ytanede alırım gezmelik .

Bide bugün baktım evde giydiğim svetlerim kazaklarım berbat olmuş hepsini attım şimdi gezmeliklerimi giyeceğim evde bir iki ytanede alırım gezmelik .
ben yaklaşık 3 yıllık evliyim düğün alışverişinde o kadar çok şey alınmış ki evleneli dağıtıyorum kıyafet dolu ortalık giymeyeceğim hiç tarzım olmayan şeyler ihtiyacı olanlara gönderiyorum hep

En iyisi canım Allah hayrıni kabul etsin hem bebiş olunca boş yerlere onun giysilerini koyarsın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…