- 1 Mart 2010
- 45.257
- 115.531
- 1.123
- Konu Sahibi _sekerpare_
-
Evet belki bir düğün olur giyerim dediğim kaç yıllık abiyelerim vardı verdim gitti rahatladım .yalnız enteresan bişekilde yine birikiyor farkındamısınız .biz kadın milleti almayı da seviyoruz atmayı da sanırım .merhaba canlar benim HIMYM da gördüğüm hayatıma uyguladığım bi yöntem var hep lazım olur giyeriz kullanırız dediklerimiz var ya işte onları son 1 yılda kullandım mı diye bakıyorum kullanmdıysam başkasına verilecek bi şeyse veriyorum verilmeyecek bi şeyse atıyorum örneğin hamileyken pedlerimi eltime vermiştim o da doğuma az bi kala almış göndermiş verdiğim kadar borç gibi gördüydü demek
sürekli atınca birikemiyor eskisi kadar ben işim biteni veriyorum tenhacığım kocama küçük gelen yeğenine kızıma küçük gelen gene yeğenlere benim eskiyenler önce toz bezine sonra çöpeEvet belki bir düğün olur giyerim dediğim kaç yıllık abiyelerim vardı verdim gitti rahatladım .yalnız enteresan bişekilde yine birikiyor farkındamısınız .biz kadın milleti almayı da seviyoruz atmayı da sanırım .
Anam sakın kim dantel kullanıyo artık anneni vazgeçir.Artık dantel sereni dövüyolar kız delüüAnnemde tutturmuş bana oda takimi ördürcekmiş, elalem ne dermiş falan filan..
İstemiyorumben çeyiz de sermicem dedim..
Umarim sakli gizli yaptirmaz.
Dantelin yumağini altindan örüyorlar yazik gunah
Bide bugün baktım evde giydiğim svetlerim kazaklarım berbat olmuş hepsini attım şimdi gezmeliklerimi giyeceğim evde bir iki ytanede alırım gezmelik .sürekli atınca birikemiyor eskisi kadar ben işim biteni veriyorum tenhacığım kocama küçük gelen yeğenine kızıma küçük gelen gene yeğenlere benim eskiyenler önce toz bezine sonra çöpe
ben yaklaşık 3 yıllık evliyim düğün alışverişinde o kadar çok şey alınmış ki evleneli dağıtıyorum kıyafet dolu ortalık giymeyeceğim hiç tarzım olmayan şeyler ihtiyacı olanlara gönderiyorum hepBide bugün baktım evde giydiğim svetlerim kazaklarım berbat olmuş hepsini attım şimdi gezmeliklerimi giyeceğim evde bir iki ytanede alırım gezmelik .
En iyisi canım Allah hayrıni kabul etsin hem bebiş olunca boş yerlere onun giysilerini koyarsın .ben yaklaşık 3 yıllık evliyim düğün alışverişinde o kadar çok şey alınmış ki evleneli dağıtıyorum kıyafet dolu ortalık giymeyeceğim hiç tarzım olmayan şeyler ihtiyacı olanlara gönderiyorum hep
bi kızım var canım onunkileri sığdırmak ayrı bi dert zatenEn iyisi canım Allah hayrıni kabul etsin hem bebiş olunca boş yerlere onun giysilerini koyarsın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?