evinizdeki boya rengi???

zelibon

İKİZ ANASI :)
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
8.630
6.514
248
38
kızlar merhaba...sonunda başladık boyaya :) evin rengi ya kum bejiydi yada sahra

beji...şimdi daha açık istedik..boyacıda öyle tavsiye etti...filli boyanın lületaşı rengini

seçtik..evinde kullanan var mı? bugün tavanlar boyanacak o yüzden evin rengini yarın

görebilcez..çok mu açık acaba??inşallah pişman olmam :KK15:

Netten baktımda renk çeşidi cok gibi sanki.
Resim koysana. :KK14:
Açık renk güzel olur ya. İçini acar insanın bahar gelmiş gibi :KK53:
Temizlik ne zaman. Belki işim var gelemicem onu dicektim :KK75:

Beyaz.
Ben zaten farklı renk duvar boyası sevmem.

Açık renk her zaman güzeldir
Benim ev fildişi her yer.
Yatak odam kirli beyaz sadece.

Netten baktımda renk çeşidi cok gibi sanki.
Resim koysana. :KK14:
Açık renk güzel olur ya. İçini acar insanın bahar gelmiş gibi :KK53:
Temizlik ne zaman. Belki işim var gelemicem onu dicektim :KK75:

biraz boyansın koyarım ozaman fotoğraf...inşallah güzel olur ya..birdaha kimbilir nezaman nezaman boyatırız..

Açık renk her zaman güzeldir
Benim ev fildişi her yer.
Yatak odam kirli beyaz sadece.

inşallah güzeldir canım ya...birde sedefli boyalar varmış..duvar kağıdı gibi ama boya..onuda yeni duydum..tabi biz artık aldık boyayı..fildişinide görmüştüm oda çok güzeldi..

kızlar merhaba...sonunda başladık boyaya :) evin rengi ya kum bejiydi yada sahra

beji...şimdi daha açık istedik..boyacıda öyle tavsiye etti...filli boyanın lületaşı rengini

seçtik..evinde kullanan var mı? bugün tavanlar boyanacak o yüzden evin rengini yarın

görebilcez..çok mu açık acaba??inşallah pişman olmam :KK15:

Lüle taşı rengi tavanla aynı renk neredeyse sanırım. Yani çok fazla göz almaz mı?

En azından ışığın kırılmasını sağlamak lazım bence..Kaldı ki kum beji falan da katalogda göründüğü gibi koyu olmuyor. Benim evim de kekik yağı rengi ama bu resimdeki gibi koyu durmuyor. Kum beji de kullandım daha önce. Hatta kekik yağı daha koyu olur diye bir sonraki boyatmada ton atlamıştım.

Kekik-Yağı-Fuşya-Çiçeği-Kul-Bulutu-Rengi-Renk-Kombinasyonu.webp

Lüle taşı rengi tavanla aynı renk neredeyse sanırım. Yani çok fazla göz almaz mı?

En azından ışığın kırılmasını sağlamak lazım bence..Kaldı ki kum beji falan da katalogda göründüğü gibi koyu olmuyor. Benim evim de kekik yağı rengi ama bu resimdeki gibi koyu durmuyor. Kum beji de kullandım daha önce. Hatta kekik yağı daha koyu olur diye bir sonraki boyatmada ton atlamıştım.

Eki Görüntüle 1650024

ayy inşallah öyle olmaz..boyacı tanıdığımız çok yaptım bu renkten güzel dedi..hatta kum bejinden 1-2 ton açık dedi..

ayy inşallah öyle olmaz..boyacı tanıdığımız çok yaptım bu renkten güzel dedi..hatta kum bejinden 1-2 ton açık dedi..

Açık olduğu kesin canım. Ama kum beji zaten duvarda çok açık kalıyor. Kendim de kullandım hatta. İnşallah beğendiğin gibi çıkar. İnsan bir ton para verip bir de beklentiye girince istediği gibi olmazsa üzlüyor.

Açık olduğu kesin canım. Ama kum beji zaten duvarda çok açık kalıyor. Kendim de kullandım hatta. İnşallah beğendiğin gibi çıkar. İnsan bir ton para verip bir de beklentiye girince istediği gibi olmazsa üzlüyor.

kesinlikle aynı fikirdeyim...boyacı beğenmezsen değiştirirz dedi inşallah güzel olur..

:KK70: :KK70: :KK70: Çok alemsiniz.
Kusmuk yeşilinden iyidir. :KK70:
:D :D balkon demiri eski olduğu için onla boyadık. en komiğide eşime kumbeji olarak kakmalrı kayınvalidemin komik eleştrileri (ishal sarısı gibi vs.)+ ve eşimin sürdükçe renginin açılmasını beklemesi çok ta gülemedim yanında tabi kızmasın diye :D :D

:KK70: :KK70: balkon demiri eski olduğu için onla boyadık. en komiğide eşime kumbeji olarak kakmalrı kayınvalidemin komik eleştrileri (ishal sarısı gibi vs.)+ ve eşimin sürdükçe renginin açılmasını beklemesi çok ta gülemedim yanında tabi kızmasın diye :KK70: :KK70:
Şimdi baktım bizim duvarlara (o derece gözümde yok demek), bizimki de beklemiş idrar rengi gibi :D Sizinkinden 1 ton koyu sanırım. Ay ne iğrenç muhabbet oldu bu :D :D

Yapi firmasinda calisan biri olarak soylemeliyim ki kesinlikle cok dogru bir tercih yapmissiniz.
Firmada en cok giden renktir luletasi.
Kesinlikle ferahlik katacaktir evinize ;)

Tatlim arkadasimin evi filli boya lüle yasi ve harika duruyor benim ev dyo kumsal ama sari gibi sanki nasipse subatta kendi evime cikcam ben de lule tasi boyatcam icin ferah olsun cok dogru tercih

Yapi firmasinda calisan biri olarak soylemeliyim ki kesinlikle cok dogru bir tercih yapmissiniz.
Firmada en cok giden renktir luletasi.
Kesinlikle ferahlik katacaktir evinize :KK66:

Tatlim arkadasimin evi filli boya lüle yasi ve harika duruyor benim ev dyo kumsal ama sari gibi sanki nasipse subatta kendi evime cikcam ben de lule tasi boyatcam icin ferah olsun cok dogru tercih

boyandı ev gerçektende çok çok ferah oldu..kesinlikle doğru tercihmiş...teşekkürler :)

Back
X