Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen yaziyim cocuklari orayi burayi karistiran ama sorumsuz, umursamaz olan gormezden gelen annelerden, sagi solu kontrol amacli bi bahane uydurarak
koseyi bucagi teftise cikan misafirlerden, kendi ezilmisligini bastirmak amacli yapilan basit konusmalardan ve basit konusan misafirlerden hic hoslanmam simdilik aklima gelen bunlar jeton dustukce yazarim:icecream:
bu konuda en fazla dertli olan benim galiba...
başıma çok ilginç bi olay geldi onu anlatayım...
bundan iki ay öncesinde gündüz kalabalık bi misafir grubum vardı...bazılarını eve gitmelerine izin vermedim akşamada kalın yemeği birlikte yiyelim eşlerinizde gelsin dedim....diğer misafirlerim gitti..ben mutfaga yemek yapmaya girdim çeşit çeşit yaptım...
akşam yemekler çaylar yenildi gittiler...
gelenlerden birinin evine akşam oturmaya gittik..adamla kadının bana söylediği sen utanmadınmı o yemekleri önümüze verdin insan bi et kızartık önümüze verirdi bizleri o yemeklerle kandırdın dedi...
o kadar kızmıştım ki hiç birşey demeyip evimize gittik...
evde eşime bi daha onların evine gitmem onlarda gelmesinler..dedim...
hemde kendi evinde bunları bana söyledi...
yaptığım yemekleride yazayım ...
bol etli kurufasulye,pilav mercimek çorbası salata bi tepsi peynirli börek ve vişne hoşafı....((((((((((((