- 19 Ocak 2011
- 1.347
- 162
- 123
- Konu Sahibi greeneyesegs
-
ay bakayım ne yapmışsın
Nekadrlık evlisin...
Ben misafirliğe gitmeyi de sevmiyorum,bana misafirliğe gelinmesini de...Arkadaşlarımı,dostlarımı misafirden saymam ama.
valla bizde çocukken gittiğimz yerde ikramları bile yemezdik yere dökcez dye şimdiki çocklar fena ama birde buna rahat anne eklenirse ben öyle misafiri ne yapıyım dimi benm burda kimsem yok 1 ay oldu eşimin akrabalrı var sadece hiç yüz vermiyom valla rahat sülale geçen toplu geldiler hepsi bir odada her odaya girilmeside çok gıcık
valla ben misafiri çok çk sverim ama çocuklarına sahip olmayan annelerden nefrettttttttttttt ediyorum.ya insanlar nasıl bu kadar rahat vurdumduymaz oluyor benim aklım almıyo.ya bırak gittiği eve zarar vermesini çocuk kendine zarar veriyo annesi dönüp bakmıyo..çocuklu misafir geleceği zaman evdeki küçük bibloları falan toplamak zorunda kalıyorum bu sorumsuz anneler yüzünden.bide mutfakta insanın başında bekleyen misafirden hoşlanmıyorum.ya belki ben hoşlanmıyorum tepemde dikilmesinden.ben davet etmedikçe hiç hoşlanmam evimin odalarına falan girilmesine.gerçi henüz kendi evim yok haziranda olacak kısmetse ama bu babamın evindede böyle saygısız insnalara tahammülüm yok.aşırı derecede sinirleniyorum kendimi zor tutuyorum.
Vakitli vakitsiz gelenlere_
Çocuğuna sahip çıkmayanlara_
Mutfağa dalanlara acayip sinir olurum_
merhaba arkadaşlar bütün yazdıklarnızı okudum allah hepimize çooookkk sabır varsin.aynı şeyler benimde başımda yanlız bizde şöyle bi durum var,eşim sürekli eve misafir davet eder onlarda eşleriyle çoluk çocuk gelirler misfiri bende severim başımın üstünde yeri var ama nedense biz hiç misafirliğe gitmeyiz götürmez eşim hep bize gelirler apartmanda komşular toplanır herkes gelir bi güzel 5 kadın 9 çocuk kimse çocuğunada bakmaz benim yağımın altında dolaşırlar etrafı kurcalarlar.hizmetimi ikramımı yaparım kendileri toplanırlar beni davet etmezler.kayınvalidem gezmelere gider beni hiç götürmez yanında ama misafir geleceği zaman en başta ben giderim hizmetçi olarak iyice daraldım.bugün kayınvalidemin gene kardeşleriyle günü vardı bende sabah gittim temizliği yaptım geri evime geldim neymiş kardeşleri gelinleri istemiyorlarmış konuşacakları varmış hey allahım sen büyüksün.artık valla artık neredeyse misafir istemiyorum kimsenin gelmesini madem ben hiç bi yere gitmiyorum.bide üstüne eşime kızar sen misafir sevmezsin diye off haksızıyım arkadaşlar.uzun oldu kusura bakmayın arkaşlar çok uzun oldu ama dolmuşum artık iyice..
haklısın canım.ama hatayı şurda yapıyosun hizmette kusur etmezsen enayi gibi uğraşırsan dahada senden çıkmazlar.bende baştan senin gibiydim 7-8 çeşit şey çıkarıyodum.dadandılar bana .şimdi hiç bişey yapmıyorum çayın yanına iki tane hazır kurabiye tamam.bişey dediklerinde aşkolsun siz bana mı geliyosunuz mamalaramı diyorum napiyim beceremiyorum artık güzel yapamıyorum diyorum çıt çıkmıyo.ama misafirliğini bilen geldimi yapıyorum yine herşey.boşver anlasınlar bazı şeyleri öyle insanlar lazım değil bana sevmesinler beni.kaynanada her işini yapmak zorunda değilsin benimki sapasağlam işe gelince oram ağrıyo buram ağrıyo şimdi bende öyle diyorum inip yptığımda da off belim ağırdı başım ağırıyo falan diye burnundan getiriyorum oh canıma değsin.eskiden salakmışım saygımdan her işine koştum yaranamadım şimdi kendi yapsın haketti
ben ençok çatkapı misafirleri sevmem.misafir dediğin haberli gelecek.hazırlığımı yaptıktan sonra sorun yok:))
habersiz gelen hiçbir misafire anlam veremiyorum[
/QUOTE]
aynen bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?