- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
- Konu Sahibi banabenigeriver
O guncellemeyi yapmayaydın iyiydi be. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iki ay oldu unuttum bileO guncellemeyi yapmayaydın iyiydi be.![]()
ahhh ahhh keşke bu derece sorun olacağını tahmin etmezdim inşallah4.senemıze gırıyoruz bu sene ben alıstım artık canım zamanla sende alısırsın daha yenı evlendıgın evden ayrıldıgın ıcın tek basına mustakıl evde kalmak korkutabılır senı bu normal umarım senınde esının ıs saatı duzelır
Canım bizim oturduğumuz evde müstakil ve giriş katı birinci kat yani. Eşim iş için gece şehir dışına gider bazen ben de evde yalnız kalırım. Arada orta yerde bi ışık açar tüm kapıları kitler baş ucuma bıçak ve odun alır yanıma muhabbet kuşumu alır bildiğim tüm duaları okur biraz tedirgin olsam da uyurum. aklıma kötü şeyler getirememeye çalışırım. Bi keresinde bekarken annemler şehir dışına çıkmıştı benim de kedim vardı evimiz 4.kattı üst katı da çatı. Yukarda koşturma sesleri gelmişti o zmn çok korkmuştum bi keresinde de. Deprem olmuştu evde tektim o zmn da çok korkmuştum. Tabi insan bazen korkabiliyor ama zmnla alışırsınız. Ayetel kürsü okuyun. Ayetel kürsü'yü yedi kez sağa sola öne arkaya aşağı yukarı ve yuvarlak çizerek üfleyen kişiyi savaşta düşmanı görmezmiiş o kdr etkili bi dua sizi ölüm hariç her şeyden korurYaklaşık 2 aydır evliyim eşim 18-3 arası çalıştığından hafta içi o saatler arası annemlerdeyim.Evim müstakil olduğundan çekiniyorum apartman olsa tek kalma sıkıntım olmayacaktı sanırım.Komşu var ama yan ev şeklinde oturduğum yer bahçeli müstakil yerlerden.Artık yavaş yavaş alışmak istiyorum ama annem tek başına ne işin var evde korkarsın diyor abim 17.30 olmadan beni arıyor nerde kaldınız diye evimiz annemlere arabayla 7 dakika uzaklıkta.Korkak biri değilim.Eve televizyon almadık internette bağlatmadık o kadar saat kendimi nasıl oyalarım bunuda bilmiyorum sizce ne yapmalıyım?Annemlerle olmak güzel ama bir ömür böyle gitmez ki birde şöyle bir problemimiz var eşim motor kullanıyor havalar yağışlı beni eve bırakıp almasıda sıkıntılı olacak artık ne yapsam bilemedim abim alır bırakır arabasıyla ama eşimde buna razı değil biz bir yola çıktık bunu kendimiz halletmeliyiz diyor.Eşimin iş saatini değiştirmesi gibi bir durum şuan için mümkün değil evimde kalsam annemlerin içi rahat değil ne yapsam hiç bilemiyorum.Bu arada ev eşimin ailesinden başka yere kiraya çıkmamızda şuan mümkün değil...Tek kalsam birşey olmaz değil mi ruhani şeylerden korkarım ben...
güncelleme:evlendikten iki gün sonra eşim salondayken yatak odasında ben yatarken fermuar sesi duyduğunu söylemişti(altınlar çantamdaydı) gelip beni uyandırıp çantana mı baktın dedi o zaman fena korkmuştum...
tek kalmaya zorlayın kendınızıYaklaşık 2 aydır evliyim eşim 18-3 arası çalıştığından hafta içi o saatler arası annemlerdeyim.Evim müstakil olduğundan çekiniyorum apartman olsa tek kalma sıkıntım olmayacaktı sanırım.Komşu var ama yan ev şeklinde oturduğum yer bahçeli müstakil yerlerden.Artık yavaş yavaş alışmak istiyorum ama annem tek başına ne işin var evde korkarsın diyor abim 17.30 olmadan beni arıyor nerde kaldınız diye evimiz annemlere arabayla 7 dakika uzaklıkta.Korkak biri değilim.Eve televizyon almadık internette bağlatmadık o kadar saat kendimi nasıl oyalarım bunuda bilmiyorum sizce ne yapmalıyım?Annemlerle olmak güzel ama bir ömür böyle gitmez ki birde şöyle bir problemimiz var eşim motor kullanıyor havalar yağışlı beni eve bırakıp almasıda sıkıntılı olacak artık ne yapsam bilemedim abim alır bırakır arabasıyla ama eşimde buna razı değil biz bir yola çıktık bunu kendimiz halletmeliyiz diyor.Eşimin iş saatini değiştirmesi gibi bir durum şuan için mümkün değil evimde kalsam annemlerin içi rahat değil ne yapsam hiç bilemiyorum.Bu arada ev eşimin ailesinden başka yere kiraya çıkmamızda şuan mümkün değil...Tek kalsam birşey olmaz değil mi ruhani şeylerden korkarım ben...
güncelleme:evlendikten iki gün sonra eşim salondayken yatak odasında ben yatarken fermuar sesi duyduğunu söylemişti(altınlar çantamdaydı) gelip beni uyandırıp çantana mı baktın dedi o zaman fena korkmuştum...
Keşke evim müstakil olsa evde iş yap bahçe düzeni yap oyalanıcak bişey illaki bulursun yada çocuk yapın biran önce bebek odası hazırla eve alışamamayı ben anlamıyorum yanlış anlamayın beni ama gerçekten alışmamak nasıl bişeyYaklaşık 2 aydır evliyim eşim 18-3 arası çalıştığından hafta içi o saatler arası annemlerdeyim.Evim müstakil olduğundan çekiniyorum apartman olsa tek kalma sıkıntım olmayacaktı sanırım.Komşu var ama yan ev şeklinde oturduğum yer bahçeli müstakil yerlerden.Artık yavaş yavaş alışmak istiyorum ama annem tek başına ne işin var evde korkarsın diyor abim 17.30 olmadan beni arıyor nerde kaldınız diye evimiz annemlere arabayla 7 dakika uzaklıkta.Korkak biri değilim.Eve televizyon almadık internette bağlatmadık o kadar saat kendimi nasıl oyalarım bunuda bilmiyorum sizce ne yapmalıyım?Annemlerle olmak güzel ama bir ömür böyle gitmez ki birde şöyle bir problemimiz var eşim motor kullanıyor havalar yağışlı beni eve bırakıp almasıda sıkıntılı olacak artık ne yapsam bilemedim abim alır bırakır arabasıyla ama eşimde buna razı değil biz bir yola çıktık bunu kendimiz halletmeliyiz diyor.Eşimin iş saatini değiştirmesi gibi bir durum şuan için mümkün değil evimde kalsam annemlerin içi rahat değil ne yapsam hiç bilemiyorum.Bu arada ev eşimin ailesinden başka yere kiraya çıkmamızda şuan mümkün değil...Tek kalsam birşey olmaz değil mi ruhani şeylerden korkarım ben...