- Konu Sahibi banabenigeriver
tatlım ınan bana yalnız degılsın senın bu sorunlarını yasayan okadar cok bayan varki, benım aılem ıstanbulda evlılıgımın ılk yıllarında hergun mutsuz olurdum aynı sekılde. hep kucucuk sorunlar bana dağ gıbı gelırdı ıcınde bulundugum durumdan memnun olmadıgımdan dolayı. annemın evıne mı gıtsem evlılık nekadar kotu bsymıs der dururdum. takı bır gün bayan arkadaslarımla dısarı cıkana dek :) arkadaslarım eslerınden ayrılmıs kımı cocuklu kımı cocuksuz bı sekılde baba evındekı hallerıni gorme fırsatı buldum. sımdı sen bana dıceksınkı konumuzun bununla ne alakası var. ben hep problemlerımı daha kotusunu gorerek yada düşünerek çözmüşümdür. örn ben onları oyle gorur gormez koşa koşa evimize geldim o gün evimi temizledim güzel güzel yemekler yaptım,kasnak işi var ugrastıgım (hedıye goturuyoryum eşimin akrabalarına yapıp yapıp)onunla ılgılendım. agzımı acmamak uzere kapadım senın anlıcagın. bulundugum durumu dusunmek bana fayda getırmedı ancak farklı bakıs acılarıyla mutlu olabıldım. böyle olsan daha mı ıyıydı kızım otur oturdugun yerde şükret dedim. Arpam bıraz fazla gelmişti sanırım :) bu durumun tek anahtarı var daha berbat hyatları görüp bol bol şükretmek. en azından ben baska çözüm bulamadım ıyı gunler :)