• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evinizi dekore ederken nelere dikkat edersiniz?

derence76

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2007
98
0
86
İstanbul
Evinizi dekore ederken hangi objeleri kullanırsınız? Eşiniz size yardımcı olur mu? Yada tüm yük sizlerin omuzlarında mıdır?

bir de aklıma gelmişken ortalığı toparlayan ürünlerde çok işinize yarayabilir kızlar. Mesela Asılabilen Dekoratif Bardaklar bence her evde olması gereken bir ürün:nazar:

Evlenirken herşeyimizi eşimle beraber seçtik.
Zevklidir gerçekten ve çok yardımcı oldu bana.
Özellikle renk uyumuna çok dikkat ederiz.:icecream:

Ay benim eşim ev eşyası konusunda herşeye burnunu çok sokardı. Eşyalarımızı beraber seçtik. Hep istediğimiz ürünler oldu. Ama bu seferde yerleştirmede sorun çıkardı. :mymeka:
Biblodur çiçektir resimdir bunlara hiç karışmadı.
Aldım ve nereye koyabileceğim konusunda sadece fikrini sordum.
Ama hiç unutmam düğünden önce evimizi yerleştirirken ben evimde dantel istemem diye tutturdu. Tamam bende pek sevmem ama sonuçta annemin yaptıları şeylerdi bunlar. Annemin el emeğiydi. Birbirimize girmiştik. Halada sinir olurum. E ne oldu. Evlendiğimden beri danteller duruyor tek bir kelime bile edemiyor. Hatta yıkamak için dantelleri kaldırdığımda odalar bir garip geliyormuş. Sırf benim kalbimi kırdığıyla kaldı.
Bak gene sinirlendim.:oklava:

Benim evime çok düskûn biriyim. Evimizi dösedigimizde, esim salonu ve yatak odamizi, ben ise mutfak, bûyûk oglumun odasini ( o zaman ikinci cücük yoktu piyasada :1hug:) misafir odasini seçmistim. Geri kalani hep ben ilgilenirim, esime elltirmem, ellemezde yerimseniben. Duvar kagidina, koltuklara ve halilara varasaya kadar renklerin uyusmasi lazim. Bibelodur cansiz çiçektir, surda burda resimdir sevmem koymam da. Canli çiçeklere bayilirim, büyük oglumun yagli kalemde portresi vardir giriste. Doga manzarali çerçevelere çokk severim, çok büyûk boyuta. iki tane bulunur evimde. Bir evin içinde ne kadar bibelo varsa temizligide o kadar olur diye düsünûyorum. (çok mu anlatim mi ne?:uhm:)

benim pek aram yoktur ev dekorasyonuyla...süs ,biblo vazo çiçek hiiiç hazzetmem. ama tabiki bizdede var bunlardan..
yarısı eşimden yarsısı benden...zamanında alınmış...
eşyalarımı çok özenli kullandığımı da söyleyemeyeceğim....mesela bi,zde misafir odası kavramı yoktur. önce kendi rahatımız...yazın büyük olduğu için salonda otururuz ve eşyaların canına okuruz diyebilirim...gerçi mobilyalarımız pek ahım şahım değiller ...
ev için alışverişten pek hazzetmiyorum daha doğrusu ihtiyaç olmadıkça ev için bişeyler almak aklıma bile gelmiyor...

Back
X