Anket evinizi nerde alırdınız :)

evini nerden alırsın :))

• Ankete Katılan
    103

Dishe16

gel aşk gel...
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2007
182
0
96
37
Bursa
herkezin bi ev hayali vardır mesela deniz kıyısı,dağ,apartman,müstakil vs..sen nerden alırsın evini şekerim:smiley-cool:a.s.

Deniz kenarı gibi yer var mı?
Şimdi oturduğum evimde denize 50 mt ve üç odamın penceresinden denizi her gün seyredebiliyorum:)
Romatizma için değil ama ruhum için deniz kenarında bir ev diyorum ben:)

deniz kenarında dublex bir ev gerçi istemesine gelince herkes ister ama bu ülkede yaşadıkça zor senağlama

Deniz kenarı gibi yer var mı?
Şimdi oturduğum evimde denize 50 mt ve üç odamın penceresinden denizi her gün seyredebiliyorum:)
Romatizma için değil ama ruhum için deniz kenarında bir ev diyorum ben:)

Kıskandım,içim eridi,bittim.pencereni aç denizin kokusunu bir de benim için çek be Şulecim.Alanyada büyüdüm evlendikten sonra ancak yaz tatillerinde görebiliyorum denizi.Ruh sağlığım için ben de deniz kenarında bi ev alayım lütfen!!

Şöyle tepede arkasında dağ, orman olacak. Aşağıda da deniz. Tabi kesinlikle müstakil. Ev içinde merdivene hastayım neden bilmem. 3 basamak da olsa merdiven olsun. Ayrıca ahşap olsun, tahta tahta koksun. Tabi bir de evi temizleyecek birileri olsun. Böyle güzel ev bulmuşum tadını çıkarmak yerine elde bez kova dolanmıyayım ortalarda. Ahh tabi bir de harika bir manzarası olan, kocamaaaan bir mutfak. Hiç mutfak işi sevmem ama mutfakta alayım kitabımı elime, orada kahve kaynasın güzel güzel koksun. Off yaa off yaaa. Böyle bir hayal de şimdi yaşatılır mı insana :bbo:

deniz kenarı- romatizmalarım geçer belki :))
tabii bolca ağaç olması da tercihimdir.......

evim hep bir konak yada küçük bir yalı gibi olsun isterdim. bilmem ne paşa zamanından kalmış olsun ve ben onu kendi zevkimce restore ettireyim. böyle bir hayalim var. mümkünse de çanakkalede boğazda olsun....çok oldu galiba...:):uhm:

mümkünse deniz kenarına sıfır olsun :)))))))))))

deniz kenarı olsun ben denizi görmeden yapamam...Bir de bir sürü kedim köpeğim olsun bahçsinde

ben deniz kenarından istemem misafiri çok oluyor canım aaa :))şöyle merkeze yakın dublex bahçeli bi ev hiç fena olmaz ama sevgişil dudunmuuuu :))

Deniz kenari isterdim hep ama simdi aklim gokdelenlerde kaldi
Tum sehir resmen ayaklarin altinda :asigim:

bende tek katlı bakçeli bi ev alırıdım bahçesine istediğim çiçekleri dikerdim çok güzel olurdu vallahi

aynen dilekcim, bende bayilirim øle konak yali saray vs.. :1closedeyes:
cok asil duruyo

evde manzarayı cok severım orman denız hıc farketmez ama gece perdemı acıp karsımda sıkır sıkır ısıkları yanan bır sehır gormek cok guzel oluyor.bundan oncekı evım oyleydı.sımdıyse perdemı acınca karsı aparmanı goruyorum.tek dılegım bırgun manzarası olan bır evde yasamak

istanbul boğazını görsün yeter bana :asigim:
müstakil olmasın korkarım ben tek başıma
dublex sakın sakın olmasın yeni kurtuldum ondan
ya ne kadar ufak hayallerim var aslında
neden gerçekleşmiyo sa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…