evinizin dışındaki yerde rahat uyuyabiliyormusunuz???

HeartLess

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
12.733
40
208
53
Diğer
arkadaşlar çok merak ediyorum..mesela kayınvalidenize gittiniz,annenize yada ablanıza kısaca sizin evin dışındaki evde yatıya kalmak hoşunuza gidermi?? ne kadar sıklıkla gidip kalırsınız?? ve rahat uyuyabiliyormusunuz..??
buyrun....

6q18qsgelyorumeklemedinwj7.gif

Kalamam ,mecbur kalmadıkça kimsenin evinde yatmam...
Kendi yatağım kendi evim gibisi yok....

KALIRIM AMA TABiiKİ EN RAHATI KENDİ EVİM.
TATiLDE BİLE KENDİ YATAĞIMI ÖZLEDİĞİM OLUYOR...

Valla duruma bağlı içime sinerse mışıl mışıl uyurum ama sinmezse ööle sabaha kadar gözlerim açılır ki normalde uykuya çok düşkünüm. Ama kayınvalidem de rahat edemiyorum en son gittiğimizde gardrop olan oda da uyumuştuk görümcem kıyafet almak için girip çıktıkça rahatsız oldum .

Çok ekstrem bir durum olmadıkça kalmam... Kayınvalidemde kalmam ise (büyük konuşmayayım) mümkün değil. Eşim biryerlere gitse belki ablamlarda falan kalırım onun dışında hiçbiryerler işim olmaz. Zaten başka bir yerde kaldığımda haftasonum hemen bitmiş gibi geliyor. Çalışan insnaım evimi normalde özlüyorum, evde çok az vakit geçirebiliyorum. O yüzdenyatılı kalmaya pek sıcak bakmıyorum. Geç vakitlere kadar otursak bile kalkar evimize gideriz. Eşim zaten hiçbiryerde kalmaz. Daha tanık olmadım....

bende yerimi yadırgarım.ama yatak rahatsa uyurum zorla uyurum.ama yatak rahat deılse hayatta uyuyamam.sabah kalktıgımda hertarafım agarırır.yazlıga gıttgımızde sağlıklı dıye kayınvalıdem yun yatak serıyo karyolanın uzerıne aman allahım sabah dövülmüş gibi uyanıyorum.elımız rahatlayınca baza ve yatak alıcam koyucam üst kata rahat rahat yatıcam inş

ben evlendiğim günden bu yana kendi evim dışında hiçbir yerde rahat uyuyamam..annemlere gitiiğimde şaşırıyorum kendime..23 yılımı geçirdiğim evde uyku tutmuyor beni..yatağımı,yastığımı arıyorum..hatta evliliğim ilk yıllarında ısrar ederlerdi kalın diyede bende o kadar kira veriyoruz hiç olmazsa akşamdan akşama evimizde yatalım diye geçiştirirdim,gülüşürdük....
sevgiler...

kesinlikle kimsenin evinde kalmıyorum. asla uyuyamıyorum ya tatile gidince otel odasında bile uyuyamıyorum. hatta ilk evlendiğimde kendi evimde bile uyuyamamıştım alışmam 1 hafta sürmüştü

Kendi evim dışında bir tek anneannemlerde mışıl mışıl uyuyabiliyorum.Kayınvalidemlerde hiç rahat yatamıyorum küçücük bi çekyatta sabahı sabah ediyorum.Ama mecburen gidiyoruz aynı şehirde olmamıza rağmensenağlama

Çok çok önemli durumlar olmadığı sürece kimsede yatıya kalmam..:1no2:
Evime çok aşığım ben.. Yastığımı,yorganımı illa ararım..:asigim:
Başkasının tuvaletini,banyosunu kullanamam..
Annemlerin evinde odam,banyom ayrı olduğu halde,eşim gece vardiyalarındayken bile hiç kalmadım. Ama annemlere her gittiğimde hala ihtiyacımı kendi banyomda hallederim..yerimseniben

Benim kaldığım yerler bellidir genelde ama ne kadar yakınım olursa olsun ve ne kadar rahat bi yer olsada insanın kendi evi ve yataşı gibisi yok

arkadaşlar çok merak ediyorum..mesela kayınvalidenize gittiniz,annenize yada ablanıza kısaca sizin evin dışındaki evde yatıya kalmak hoşunuza gidermi?? ne kadar sıklıkla gidip kalırsınız?? ve rahat uyuyabiliyormusunuz..??
buyrun....
Evinde kalabildiğim, farklı şehirlerde olduğumuz için bi'yerde de kalmak durumunda olduğum tek kişi kardeşim.. Onun evinde, kendi evimdeymişçesine rahat uyurum.. Işık düzenimiz farklı.. Onu da, uzun uğraşlar sonucu bulduğum adı uyku gözlüğü olan ama şnorkelden pek de farklı görünmeyen bir aletle çözüyorum..
Ailemin ya da eşimin ailesinin hiçbirinde kalmam, hiçkimse de bende kalamaz.
Sevmediğim şeylerdir koloni adetleri..
Yatıyı bırakın, misafircilik de oynamam.. Buluşmalarımın çoğu dışarıda bir cafe/lokantada olur. Hiç kimsenin benim evimde, banyomda dolaşmasını istemem. Ben de başkasının evinde olmayı terchi etmem.
Ev bile benim için yeterli derecede "kale".. Yatak odasını nasıl sıfatlandıracağımı bulamadım bile..
Mecbur olunup da kalmak zorunda olunan nadir anlarda da uyumam, otururum sabaha kadar.. yerimseniben

kocamla kayınvalidemde kaldığım dönemler oluyor.yakın zamanda olmadı gerçi amaCADIARZU
onun haricinde babamda kaldığım dönemde oldu.evet evimi özlüyorum ama hiç takıntım yok benim bir yerde kalmam diye..
bazen servisde bile uyuduğum oluyor haninaniknanik

evlendiğimiz ilk 1.5 sene çalışmıyodum ozmn arada sırada annemlerde kalıyodum ........
ama çalıştığımdan beri kalmıyorum çünkü bi pazar günüm var ondada evimde uyanmak istiyorum.......
kaynanamda da kalmak zorunda kalmıştık bikaç sefer ama hiç uyuyamadım......
mecbur kalmadıgım sürece kimsede kalmak istemıyorum artık.

Back
X