evinizin dışındaki yerde rahat uyuyabiliyormusunuz???

önemli olan uykuya dalmak değil, insanın uykusu gelince her yerde uyuyabilir ama ben başka insanların evlerinde kalmayı hiç sevmiyorum.

başka birinin evinde rahat uyuyamıyorum bu kimin evi olursa olsun.akraba annemler ,eşimin ailesi farketmez.uyuyormuyum,yatak beni dövüyormu anlamıyorum

kalırım kalırım
sorun yaşamam
çokta rahat uyurum
tatile gittinizde otelde yatamiyormusunuz bayanlar?
ben çook rahat yatarım
yeterki yatak olsun
tek rahat olamadığım yerler ise eşimlen birlikte daracık kanepede yatmak zorunda kalırsak ve yastık çok sert olursa dır

k.validemde mecbur kaldığımız zamanlar oldu sabaha kadar hiç uyumam..hep diken üstündeyim batıyor bana...
onun dışında hiçbi yerde kalmadım oteller hariç...kalamıyorummmm

eviim gibisi yatağım gibisi yok taş gibi de olsa :)) annemde kalmak bile istemyorum özlüyom ya evimi hemen

kalırım kalırım
sorun yaşamam
çokta rahat uyurum
ben çook rahat yatarım
yeterki yatak olsun
tek rahat olamadığım yerler ise eşimlen birlikte daracık kanepede yatmak zorunda kalırsak ve yastık çok sert olursa dır

Bence otelde kalmak ayrı,birinin evinde kalmak çok ayrı..:sm_confused:
Otelde sonuçta yine kocamla beraberim.. Özgürüm,rahatım..
Hergün banyo yapmak isterim,rahat elbiseler giymek isterim ben. Birinin evinde bunu nasıl yaparım ki?fisfisfis
Hatta bir ev gezmesine gittiğimiz zaman bile oturduğum yerden kalkmam,çünkü misafirimdir. Bana gelecek olanların da aynı özeni göstermesini isterim..yerimseniben

valla bende kendi evimden baska yerde rahat edemem diken üstünde olurum zar zor uyurum
süreklide gece gece kalkar etrafa bakarim

bu kimin evi olursa olsun degismez

hatta en büyük sorunum yabancı evlerde tuvalete bile gidemem:utangac:

eskiden İstanbula gelmeden önce bizim evimiz kocamandı
lisedeyken bütün kızları toplardım üst katta biz yatardık
şimdi neredeyse bütün grup İstanbula geldik bu seferde ben onlarda kalıyorum
arada :) teyzemde kalırım yurtta kalmışlığım bile var konargöçer gibiyim tatlicadiarzu
hiçte yadırgamam çok rahat uyurum :)

aslaaa ve aslaaa yatamam....ne biliim kendi yatagım bir başka kendi odam bir başka..çocukken arkadaşımın beni "nolur kal" diye zorladıgını, zorunlu kaldıgım için kalmaya "çalıştıgımı" ve bütün gece "eviiiimmm,yatagııımm,annneeeeeeee" diye öküz gibi ağladıgımı bilirim sırnaşık şeysırnaşık şey:roflol:a.syerimseniben

ben her yerde rahat uyurum yezerki yatacak bir yer olsun. ama diger konularda rahat olamiyorum mesela kimi yerlerde yemek yemeye bile cekiniyorum

insanın evi gibisi yok yaaa
eskiden annemlerde öyleydi
şimdi evleneli evimi öyle benimsemişimki annemlerde bile eve gelince ohhh diyorumm

kalırım kalırım
sorun yaşamam
çokta rahat uyurum
ben çook rahat yatarım
yeterki yatak olsun

tatille,bir akrabanın evinde kalmak bana aynı gibi gelmiyor..tatil olduğunu bilmek bile beni rahatlatmaya yetiyor...ama diğer taraftan gerçekten evimden başka bir yerde rahat edemiyorum ve sadece ben değil ne eşim nede kızım zorda kalmadıkça hiçbir yerde yatılı kalamayız....
sevgiler...

Ne rahat uyuyabilirim ne de başka birinin evinde kalmak isterim.Özgürlüğüne ,rahatına,yatağına,yastığına aşk derecesinde bağlı olan hiç kimsenin mışıl mışıl uyuyabileceğini sanmıyorum ben...

Back
X