evinizin dışındaki yerde rahat uyuyabiliyormusunuz???

önce nevresimin temiz olması benim için çok önemli, öyle ise eğer içim rahat ediyor ama yinede kendi yatağım gibi rahat edemiyorum uykuya dalmam epey vakit alıyor o yüzden pek fazla yatılı misafirliğe gitmekten hoşlanmıyorum tatilde ise en dikkat ettiğim şey temiz ve ferah bir ortam olması yoksa tatil eziyete dönüşür hiç gitmem daha iyi..

öğrenciyken her türlü evde,her türlü yatak,nevresim,yastık v.b şeylerle aynı odada 10kişi bile yattığımız oluyordu sırnaşık şey
mesleğe başladığımda ilk görev yerim türkiyenin bi ucu olduğu için otobüste uyumaya da alışmıştım yerimseniben
ama artık düzenli hayata fazla alışmışım galiba,başka yerde uyumak zor geliyor :bbo:
çabuk alışıyorum ama yine de zorlanıyorum şutarafagitti
artık yaşlandım mısırnaşık şey,ne oldum bilmem a.s

zorunlu olmadıkça başkasının evinde kalmaktan hiç hoşlanmıyorum
sorun yatak yastık vs. değil ben evimi çok arıyorum
çok mu evcimenim ne:roflol:

ben evde de gece kuşuyum zaten. başkasının evinde de kalmayı hiç sevmiyorum .. kayınvaldemlerde mecburen bayramlarda seyranlarda gideriz ama sabaha kadar hortlak gibi dolanır dururum .bu huyumu hiiiiç sevmiyorum :mymeka:.

ben uykuyu cok seven bır ınsan oldugum ıcın yatagım nevresımım yastıgım dilediğim gibidir.Mecbur kalmadıkca yatıya kalmayı sevmıyorum.ama bu şartlar sağlanırsa neden olmasın :)

Back
X