evinizin eksiklerini nasıl tamamladınız hanımlar?

umran80

Zayıflamalıyım
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2009
4.567
2.335
398
36
İstanbul
Ben 2 yıllık evliyim doğru dürüst çeyizim yoktu eski konularımda var çalıştığım halde annem çeyizimi doğru düzgün vermedi mobilya beyaz eşya halı perde elektronikleri eşim aldı annem hep defolu yada çok eski model şeyler verdi çok heveslerim içimde kaldı saten nevresim takımlarına pike takımlarına yeni model gelinlik gibi yatak örtüsüne mutfaktaki dantel örtülere salon takımlarına salon aksesuarlarına seccadelere tülbentlere yumuşacık havlulara çeyizde olacak herşeye özeniyorum evlerde görünce benimde olsa yıkayıp ütüleyip dursam diyorum nasıl yapsam da azar azar tamamlasam çalışmıyorum da benim gibi olup evini tamamlayan var mı? yada hiçbir şey almadan okulu bitirip çalışınca mı bitmesine de 3 yılım var

olmayınca aranıyor demekki bende nereye tıkıştırsam nası kurtulsam dıye düşünüyorum bence beğendıklerınden bıkaçtane nevresım havlu falan al çok bırıktırme evıne

ben de eksik çeyizle evlendim. bir kısmını aldık bir kısmını alamadık. içimde kalmadı desem yalan olur.
kendi evim olursa bir gün toptan alcam hepsini..

olmayınca aranıyor demekki bende nereye tıkıştırsam nası kurtulsam dıye düşünüyorum bence beğendıklerınden bıkaçtane nevresım havlu falan al çok bırıktırme evıne

aranıyo kesinlikle çok değil 4 yada 5 tane pamklu saten nevresim bikaç tane pike takımı şık misafir el havluları falan olsa aşırı olmadan alabilseydim çeyizlerimi yeterdi

ben de eksik çeyizle evlendim. bir kısmını aldık bir kısmını alamadık. içimde kalmadı desem yalan olur.
kendi evim olursa bir gün toptan alcam hepsini..

ozaman da başka şeyler çıkar kredi borcu olur ben toplu alamam inşallah sen alır dizer kullanırken benim yerime de mutlu olursun ben hep şükrediyorum en azından büyük eşyalarımı eşim tam istediğim gibi aldı onlarda kötü olsa çok üzülürdüm buna şükür diyorum allah olanı eksik etmesin:)

ozaman da başka şeyler çıkar kredi borcu olur ben toplu alamam inşallah sen alır dizer kullanırken benim yerime de mutlu olursun ben hep şükrediyorum en azından büyük eşyalarımı eşim tam istediğim gibi aldı onlarda kötü olsa çok üzülürdüm buna şükür diyorum allah olanı eksik etmesin:)

eşimle çeyiz almanın heyecanını yaşayamadım. bana sürpriz olsun diye alıp koymuş eve :)
saten nevresim, misafir için havlu , pike vs.. bunlar büyük şeyler değil aslında. elinize para geçtikçe ufak ufak alıp koyamaz mısın ?

eşimle çeyiz almanın heyecanını yaşayamadım. bana sürpriz olsun diye alıp koymuş eve :)
saten nevresim, misafir için havlu , pike vs.. bunlar büyük şeyler değil aslında. elinize para geçtikçe ufak ufak alıp koyamaz mısın ?

çalışmıyorum kiracıyım okuyorum bebeğim var ancak taksitle alıp azar ödeyebilirim

Back
X