Evkur mu? Tövbeler tövbesi!

• Konu Sahibi Konu Sahibi saft
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

saft

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
2.553
3.022
448
İstanbul
Ne zaman bu firmaya gitsem her seferinde nefretimi haklı çıkarıyorlar! Sabahtan beri neşem yerinde cinlerimi tepeme çıkardılar. İnsan her müşterisine mi potansiyel dolandırıcı muamelesi yapar? Bir de oraya bayanları oturtmuşlar hiçbiri burunlarından kıl aldırmıyor. Alt tarafı bir telefon alacaktım. Evi teyit ettiler. Tam teslim alacağım, kefil istediler bir de onun teyitini bekleyecekmişim. İptal ettim çıktım. Hala bile sakinleşebilmiş değilim. Burnumdan soluyorum!

Aynisi benim de basima geldi. Ben tovbe edeli cok oldu. Adimimi atmiyorum.

ay ben de tövbe etmiştim denk geldi Allah kahretsin. Firmayı mı üzeirmize yapıyorsunuz diyorum kız dişlerini sıka sıka konuşuyor bir de. Sakinleşemiyorum biri lütfen beni sakinleştirsin

Benim de 4 taksitim kaldı.

Oğlumun sünnet yatağı için yatak örtüsü takımı almıştım..

2 aydır da vermiyorum

Benim de halama yaptılar aynısını. 650 tl lik telefonu 1000 tl ye sattılar. Sonra da eve gelip ev sizin uzerinize mi? Beyiniz ne iş yapıyor diyorlar.

ay ben de tövbe etmiştim denk geldi Allah kahretsin. Firmayı mı üzeirmize yapıyorsunuz diyorum kız dişlerini sıka sıka konuşuyor bir de. Sakinleşemiyorum biri lütfen beni sakinleştirsin
Bence almadığınız iyi hayırlı olmuş 650 tl lik telefonu 1000e satıyorlar. Kazançlı çıkttınız mutlu olun Acayip kazık atıyorlar

Arkadaşlar bu Evkur mağazalarından alışveriş yapmayın. Ben hiç yapmadım, asla da yapmam. Yapan yakınlarım da bin pişman. Resmen dolandırma, insan kazıklama üzerine kurulu felsefeleri.

Benim de halama yaptılar aynısını. 650 tl lik telefonu 1000 tl ye sattılar. Sonra da eve gelip ev sizin uzerinize mi? Beyiniz ne iş yapıyor diyorlar.

bana da eşiniz çalışıyor mu dediler. bilgi verdin. eve gelip tüm özel hayatımı kurcaladılar. komşuya sormuşlar boşandı mı nerede kalıyo bilmem ne! boşandığım şahsın cinsel sorunlarını da soracaklar mı acaba dedim "eski kocası isteksizmiş, taksitleri de ödemede isteksiz olur bunlar"

Tüketici hakları gibi yerlere şikayet edin.

terbiyesizler işte oldu da dolandırdık seni ver mahkemeye nedir bu anlam veremiyorum. Keşke kimse almasa da birşey batsa gitseler

Tüketici hakları gibi yerlere şikayet edin.

tam öyle yapıyordum habire kontrol ettiğim halde mahkeme sonucum aylardır yollanmadığı için kimliğim değişmiyordu. şimdi bir baktım artık kimlikte de bekarım ay Allah'ım her şerde bir hayır vardır. bekarım bekarım köyüme kütüğüme geri dönmüşümmmmmmmmm

evkur gibi mağazaları hiç sevmem alışveriş de yapmam ama şimdi öyle birşey söylüyorsunuz ki komik oluyor , halanıza silah zoruyla mı sattılar 650 tl.lik telefonu 1000tl.ye . netice de fiyatını gizlemiyor biz de taksit var ama fiyatı bu diyor.

bır akadasıma koca borcu odedıler 13 tl kaldıgı ıcın eve hacız geldı ve kadın bılmıo 13 tl kaldıgını ogun bugundur esım onunden gecırmez benı oranın elbette borcun tamamı kapatılmalı ama kadıncagız netten havaleyle yolluyordu ve hesap bakıyesı o kadar cıkmıs delı gıbı arar solerler bısı olsa bunlar dırekt aynı gun hacze geldıler

iyi de dediğim gibi ben değil halam aldı. Ne diyeyim alma hala mı diyeyim bana ne. Bir kere fikrimi söyledim sustum. Ben de onu demeye çalışıyorum kimse almazsa böyle devam etmez..

oradan bir makına aldım. nasıl bir borçsa yıllardır öde öde bitmiyor. 2 gün geciksek bi ton faiz alıyorlar. allah korusun birdaha adımımı atmam şu borcum bi bitsinde.!!!!!!!!!!

almadan çıkmakla en iyisini etmişsin

Hiç alışveriş yapmadım oradan.
Konuyu gördüğüm de iyi oldu. Hiç memnun olan yok anlaşılan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…