Bence almadığınız iyi hayırlı olmuşay ben de tövbe etmiştim denk geldi Allah kahretsin. Firmayı mı üzeirmize yapıyorsunuz diyorum kız dişlerini sıka sıka konuşuyor bir de. Sakinleşemiyorum biri lütfen beni sakinleştirsin
Benim de halama yaptılar aynısını. 650 tl lik telefonu 1000 tl ye sattılar. Sonra da eve gelip ev sizin uzerinize mi? Beyiniz ne iş yapıyor diyorlar.
Tüketici hakları gibi yerlere şikayet edin.ay ben de tövbe etmiştim denk geldi Allah kahretsin. Firmayı mı üzeirmize yapıyorsunuz diyorum kız dişlerini sıka sıka konuşuyor bir de. Sakinleşemiyorum biri lütfen beni sakinleştirsin
terbiyesizler işte oldu da dolandırdık seni ver mahkemeye nedir bu anlam veremiyorum. Keşke kimse almasa da birşey batsa gitselerbana da eşiniz çalışıyor mu dediler. bilgi verdin. eve gelip tüm özel hayatımı kurcaladılar. komşuya sormuşlar boşandı mı nerede kalıyo bilmem ne! boşandığım şahsın cinsel sorunlarını da soracaklar mı acaba dedim"eski kocası isteksizmiş, taksitleri de ödemede isteksiz olur bunlar"
Tüketici hakları gibi yerlere şikayet edin.
Benim de halama yaptılar aynısını. 650 tl lik telefonu 1000 tl ye sattılar. Sonra da eve gelip ev sizin uzerinize mi? Beyiniz ne iş yapıyor diyorlar.
iyi de dediğim gibi ben değil halam aldı. Ne diyeyim alma hala mı diyeyim bana ne. Bir kere fikrimi söyledim sustum. Ben de onu demeye çalışıyorum kimse almazsa böyle devam etmez..evkur gibi mağazaları hiç sevmem alışveriş de yapmam ama şimdi öyle birşey söylüyorsunuz ki komik oluyor , halanıza silah zoruyla mı sattılar 650 tl.lik telefonu 1000tl.ye . netice de fiyatını gizlemiyor biz de taksit var ama fiyatı bu diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?