Evladım...

Evet o gruba üyeyim. Bahsettiğiniz postu biliyorum takipteyim. Gaps diyetini de araştırıyorum ama kreşle paralel gitmemiz gerekecek bunu da kreş yapmaz o yüzden diyet askıda..
Zaten öncelik eğitim. Sonrası diyet desteği.

Kefir buldum yakınımda. Henüz alma fırsatım olmadı bi taşınalım alıcam inşallah. Çok teşekkür ederim iyi niyetiniz için

Reklama girer mi bilmiyorum ama ya A101 de yada bimde kefir mayası satılıyor.

Reklama girer mi bilmiyorum ama ya A101 de yada bimde kefir mayası satılıyor.
Sanirim toz maya onlar ben bir defa danem adinda aldim Süleyman Demirel Üniversitesi tarafından yapılan doğal ama çoğalan değildi tek kullanimlik. Canlı maya iyidir bende Kafkas kefiri var 2 güne bir mayaliyorum.

Sanirim toz maya onlar ben bir defa danem adinda aldim Süleyman Demirel Üniversitesi tarafından yapılan doğal ama çoğalan değildi tek kullanimlik. Canlı maya iyidir bende Kafkas kefiri var 2 güne bir mayaliyorum.

Evet toz maya onlar. O mayaların tekrar mayalanmıyor oluşu düşündürücü.

Dün instagramda sizin için bakınırken ipekbade diye bır kızı gordum . kıtap yazmıs hatta annesı kıtap yazmıs kozadan cıkmak dıye. cok etkılendım bugununuze sukur emınım herseyın ustesınden geleceksınız

Sanki içimde bir ateş yanıyor ne yazıcam ne anlatıcam onu bile bilmiyorum öyle dardayım ki...

Yavrumun akranlarına bakıyorum hepsi bıcır bıcırlar.. Ama benim oğlum farklı. Adını bile yazmak istemediğim bi gelişim probleminin içine düştük.. Ne olduğu da belirsiz, bu ay sonu gelişim testi yapılacak teşhisi netleştirmek için..

Tam göğsümde alev alev yakan bişey var beni. Bugünler de geçecek mi, oğlum da emsalleri gibi olacak mı birgün, yoksa çok merhametli toplulumuz tarafından ötekileştirilenlere +1 hane olarak da benim oğlum mu eklenecek..

Bıraksalar günlerce haftalarca hüngür hüngür ağlayabilirim. Ne zor bi imtihanmış, Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin..

:KK43:

----
Gelişim testi yapıldı arkadaşlar. Sıkıntı geçici görünüyor tabi doğru eğitimle ve kreş desteğiyle. Doktor takibindeyiz. Dualarınızı eksik etmeyin inşallah tamamen geçer..
bir an içim titredi derken sonunu gördüm peşini bırakmayın yavrunun eğitimini aksatmayın çok sevindim geçici olduğuna.

Geçmiş olsun .Çözümü olan birşeymiş bunun kıymetini bilin .Sizin gibi annesi olduktan sonra toparlanır yavru.3 ay sonra rapor çıkınca eğitimlerede başlarsınız.Bilginiz varmı bilmiyorum ama TESYEV denilen bir kuruluş var.Oraya da başvurabilirsiniz.Fazladan eğitim bursu veriyorlar.Daha fazla eğitim almasını sağlayabilirsiniz.

Geçmiş olsun .Çözümü olan birşeymiş bunun kıymetini bilin .Sizin gibi annesi olduktan sonra toparlanır yavru.3 ay sonra rapor çıkınca eğitimlerede başlarsınız.Bilginiz varmı bilmiyorum ama TESYEV denilen bir kuruluş var.Oraya da başvurabilirsiniz.Fazladan eğitim bursu veriyorlar.Daha fazla eğitim almasını sağlayabilirsiniz.

Dediğiniz kuruma baktım lise üniversite için okul eğitimi bursu diyor. Benim oğlum 2,5 yaşında henüz.

Otizm çok farklı bir durum; bence kesinlikle gelişim geriliği denemez. Sadece algı şekilleri ve öğrenme biçimleri genelden farklı. Çok özel çocuklar onlar ve bir çoğunun yine çok özel yetenekleri oluyor. Aklıma gelen Jake var mesela. Siz de duymuşsunuzdur. Geç yürümüş, geç konuşmuş, otizimli evet ama aynı zamanda bir matematik/ fizik dahisi. 14 yaşında üniversiteden mezun olacak kadar. IQ su Einstein'dan fazla diyorlar

Dediğiniz kuruma baktım lise üniversite için okul eğitimi bursu diyor. Benim oğlum 2,5 yaşında henüz.

Hayır engelliler için eğitim olanağıda sağlıyor .Adı üstünde Türkiye Engelliler Spor Eğitim Yardım Vakfı.Birçok ünlü zengin isim yardımda bulunuyor.Acun mesela.

Rehabilitasyon merkezine gittiğimde bende arkadaşlarımdan öğrenmiştim.Çocukları hep küçük çocuklar.
Diyelim aldığın rapora göre ders alıyorsun örneğin bizim 2 grup bir fizik birde özel eğitimdi.Haftada 2 gün gidiyordum.O başvuran arkadaşlarım burs çıktığında ektradan eğitim alıyordu.Örneğin fizik hakkı 45 dakika ise bir 45 dakika daha ücretini o kurum karşılıyordu.

Sanırım yanlış hatırlamıyorsam yeri Beşiktaşdaydı.Senden istedikleri belgeler var.Gelir durumunu gösterir belgeler falan.

Eşi polis olan arkadaşımda Polis Vakfından burs almıştı oda fazladan eğitim alıyordu.

Sizin çocuğunuzun fiziksel sorunu yoksa özel eğitim yazar raporunuzda 2 saat özel 2 saatte grup gibi.Eğitimler 45 dakika oluyor.

Tesyevi ararsınız yada rehabilitasyon merkezine danırşırsınız fizik eğitiminde kesin geçiyor burs ondan eminimde bireysel eğitimde oluyormu sorarsınız.

Son düzenleme:
Allah kolaylıklar versin
ne gibi şeyler fark ettin de kontrole gittin canım bilgi verir misin bütün anneler için

Back
X